פורסם 2004 ביולי 2921 שנים איך קוראים לשיר הזה שהולך ככה:sitting on a park bench.feeling like a dead duck.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים AQUALONGעריכה:ומי שרוצה לשמוע דיסקים טובים שלהם לפני ההופעה אז הנה חלק:אלה מהישנים יותר והטובים יותרAQUALONGSTAND UPTHICK AS A BRICKA PASSION PLAYSONGS FROM THE WOODWARCHILD
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים יש מצב שכרטיס עולה 300+, ואולי גם יותר +.בכל אופן, קיסריה זה אומר באמפי, נכון?אני אברר מחר איפה ניתן לרכוש, אני חושב שהימים האלה אלו הימים האחרונים לרכישת כרטיסים.אווץ כואב לי בכיס!!!מאיפה המידע? ותן יותר פרטים ברגע שיש לך, תודה.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר אין בעיה, אני אוסיף פרטים ביום ראשון (אחרי שאני אברר אותם).יופי, עכשיו מתחילים להשמיע אוצם ברדיו יותר. וב26 יהיה יום ספיישל, אני לא זוכר באיזה תחנה.עריכה: ביום חמישי, 26 באוגוסט, ישודר ברדיו "אמצע הדרך" 90fm תכנית ספיישל לקראת הופעת הלהקה בישראל. התכנית היא deja vu מידי יום חמישי בחצות, בהגשת בני תבורי.
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אני גם בא, אני משיג כרטיסים חינם להופעה (בתקווה גם למאחורי הקלעים).תחלס האמפי בקסריה לא כזה גדול, יצא לי להיות שם בכמה הופעות, וגם המקום הכי מרוחק לא כזה מרוחק.נחמד שסוף סוף מתחילים להגיע להקות מחו"ל.מאז הביטול של הראד הוט צ'ילי פאפר (ימח שמם, היה לי כבר כרטיסים)לא בא הרכב רציני מחו"ל לארץ.
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אוף בעסה לא היה לי עם מי לבוא אז אני כנראה לא בא, בעסה לבוא לבד...כוס אמו החברים שלי והחוש המוזיקלי הלקוי שלהם!
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים דרך חבר ראיתי שעולה כרטיס 140\170 שקל, דרך ואללה 240\270 בכל מקרה סתם באתי לתת מידע שראיתי, לא מכיר את הלהקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.