עבור לתוכן

זמן טיפול במחשב לא סביר.

Featured Replies

פורסם

טוב, אז זה המקרה שלי.

המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מדי פעם, אז לקחתי אותו לחנות והמוכר אמר שהוא יחליף לי את הלוח.

המחשב כבר שם כמעט חודש. (מדובר בלוח של Leadtek עם GF4MX מובנה עליו)

כל הזמן המוכר אמר לי שאין ליבואן את הלוח, אם וזה לא באשמתו שזה לא תלוי בו שזה מתעכב.

בסוף (אחרי שבוע וחצי שאני מחכה לתשובה), הוא אמר שכנראה שהיבואן לא יביא את הלוח, ושבמקום זה הוא יביא לוח אם של Gigabyte.

הוא אמר לי את זה כבר בערך מלפני שבוע והוא עדיין לא הביא, גם בקושי אפשר לתפוס אותו בטלפון.

לדעתכם הבן אדם בסדר? מה חנות עם שירות טוב הייתה אומרת לי, היא הייתה מציעה לי לוח אם חלופי לבינתיים?

פורסם

אם אתה מכיר את המוכר חכה קצת עוד שבוע שבועיים ותראה מה יהיה אם הוא לא מביא אחרי שבועיים תלך אליו ותסגור תעיניין

פורסם

הוא כבר חיכה יותר מדי

לך צעק עליו אולי הוא יזרז תעניין ;D

פורסם

שלקחו את הכרטיס שלי לתיקון\החלפה המוכר לא הביא לי את זה חודש,

הלכתי אליו ואמרתי לו שהוא חייב לפי החוזה של הקנייה להביא לי משהו חליפי, (הביא לי כרטיס אחר), בנתיים הוא לא הביא לי את הכרטיס שלי,

הלכתי אליו וצעקתי עליו והוא הביא לי כרטיס יותר טוב :P, בסוך אני הרווחתי מכל הסיפור!.

לפותח התר'אד: אני מציע לך שתעשה כמוני ותיצעק על המוכר, אחר-כך לא יהיה לך לוח :'(

פורסם

במדינה שלנו הכל עובד רק עם הז'ורה . תפתח עליו את הפה , זה לא שירות לחכות חודש ללוח אם.

תיקח את המחשב ולך תקנה במקום אחר את הלוח , מה הבעיה ?

פורסם
  • מחבר

זה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה לך, יש לנו עוד אחריות עליו ואנחנו לא מתכוונים לזרוק ככה סתם 500 שקל.

פורסם

תצעק עליו , תדרוש החזר כספי מיידי , זה לא שירות לחכות חודש + שיחליפו לך לוח אם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים