פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר תודה רבה לך ולכל מי ששכח להגיד מזל טוב גם ויש לי חמור לשאלתך <@INSTALL@>
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים זה חמור כביש או שטח?? או במילים פשוטת איפה אתה גר ואם ניתן לרכב עליו בכביש?? עריכה* מי אמר שהפורום נהיה יבש?! :
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר זה חמור כביש יש לו פרסות בחתך נמוך.אני גר בחולון ולשאלה השלישית קיבלת תשובה.
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מזל"ט על הרשיוןבהתחלה יהיה לך קשה כי אבא בטח יציק לך כמלווה הוא יגיד לך "נו אתה צריך לעשות טק טק טק בשביל שהוא יפנה ימינה לא "תך תך תך" ויצעק עליך שאתה רוכב מהר מדי ומתעלל לו בשוט החדש שהרגע הוא החליף.כמובן גם יקח לך זמן להתרגל לחמור בבית כי החמור של המורה רגיל לגזרים והביתיים הם יותר של חסה שעולה יותר אבל דורשת פחות חיתוך ותחזוקה.בקיצור תהנה... עוד חודשיים כשהעגלונים לא ישימו לב תוכל לעשות 0-10 קמ"ש על הכביש המהיר
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר חחח תודה רבה לך ! וכל מה שאתה אומר נכון הוא באמת מעדיף חסה אבל לא סתם חסה חסה מהשטחים, חסה עם תוסף של ויטמינים ללא תוספת תשלום
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר צריך ללמוד על חמורים וכיוצא בזאת ויש גם תאוריה קטנה.אוטו בגלל שאני יחסית קטן אז אני נדפקתי בשביל זה יש לי תחמור למרות שחברים שלי כבר בשעור ה 5 שלהם בנהיגה באוטו.ולא הרשיון לא תקף לגבי אתון זה בעל חיים עם הספק גדול יותר הוא יותר חזקלמרות שיש לי גם לאתון וגם לגמל.
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים המורה נתן לך שלט רוכב חדש?וכמה סגרת כבר?איך הרגליות יחסית לאלה של החמור הלימודי?יש לך רדיו? :-X
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר איין שלט מאסטר נרגילה באמת .. זה חמור לא רכב. איין לי ממש מד מהירות עליו אז לא יודע להגיד לך אבל כבר היה כמה פעמים שבירידות היה לי אחלה רוח על הפנים מהמהירות זה כמו רכב קבריולט. אני רוכב בלי רגליות .. עדיף כמה שפחות ק"ג לכל כ"ח אחד. אייך יהיה רדיו באמת :-X McChicken Luther אני עוד מריץ אותו אז עוד לא יודע להגיד לך זה משתנה לפי הגיל גם. וזה לא רק חסה .. זה חסה+מיים או שאם אתה רוצה תערובת (נ)פ(י)צצה יותר אתה משלב חסה + איזוססטאר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.