פורסם 2004 ביולי 2821 שנים כן כן לאחר שעברתי מבחן מעשי של רכיבה על גבי חמור קיבלתי את הרשיון הנכסף ;D בינתיים יש לי רשיון מנייר עוד חודש אני אקבל את הפלסטיק רק נשאר לי למלא את השם שלי המספר האישי שלי כבר רשום 8) הכריכה הפרטים
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח loooooooooooooooooooooooolllllll
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים חחחחחחחחחח, זה אמיתי?.............................................................................................. (סתם בצחוק!)
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר MoRtZkInG אני רוצה להבין .. אתה אומר שהנהיגה באוטו יותר מהנה לעומת זה ?
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים MoRtZkInG אני רוצה להבין .. אתה אומר שהנהיגה באוטו יותר מהנה לעומת זה ? רגע פה זה כבר משהו אחר זה עם כרכרה ניראה לי שאתה צריך רשיון ג על חמור בשביל זה ;D ;D ;D
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים היום אני עושה תאוריה לחמורמה צריך ללמוד?? ;Dועכשיו ברצינות באמת שהייה לך מזל טובבבב!!!!! ותהנה מהחמורדרך אגב במה זה כרוך??(תשלום לימודים וכו...)
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר חברים זה לא סתם מירוץ חמורים ... זה הטור דה פרנס של מירוצי החמורים שמתקיים כל שנה בעיר קווילרוק ואלה חמורי מירוץ מקצועיים לכל דבר, הלוואי שזה הייתי אני שמה 8)ובשביל להתחרות במירוץ כזה צריך ללכת לקורס רכיבה מתקדמת...
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים שחכתי משהו שכמעט כולם שחכו:מזל"טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט מזל"ט אתה בא להקפיץ אותי לקניון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.