עבור לתוכן

שאלה על כרטיסי אשראי לחיילים

Featured Replies

פורסם

פתחתי חשבון חייל בבנק הפועלים וקיבלתי כרטיס אשראי "דירקט". אפשר לקנות בתשלומים עם הכרטיס הזה? (תהיה לי משכורת צבאית צנועה אחרי הכל...)

פורסם

לא

דיירקט זה בעצם כמו מזונן - זה ישר יורד לך מהבנק וזה לא אשראי (ז"א שאין תשלומים).

תחליף לאפטר קארד

פורסם
  • מחבר

מה? איפה? תן פרטים.

פורסם

אתה בא לבנק שלך ואומר לפקיד: אהלן, אני ככה וככה, אני מתגייס בככה וככה, ואני רוצה אפטרקארד במקום הדיירקט המסריח הזה.

ואז הוא יגיד לך: אין בעיה תמלא ככה וככה (אולי) ותחזור עוד 3 ימים והכרטיס שלך יהיה פה.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת אולי? אם אין לי כסף על החשבון אז לא יאשרו?

והכרטיס יאפשר לי לקנות דברים בתשלומים? פנדה מקבלים את הכרטיס?

פורסם

אולי כי יכול להיות שפשוט תצטרך להראות לו ת"ז וזהו. בלי טפסים (אחרי הכל אפשר להזמין גם כרטיס באינטרנט).

זה תצטרך לברר עם פנדה אבל אני מניח שכן.

בקשר לתשלומים - כן, הוא "תומך" בתשלומים...

פורסם
  • מחבר

"תומך"?

פורסם

*מאפשר

OK?

פורסם

אם כבר מדברים על כ.א...

יש לי כרטיס ישראקרט צעיר-דיירקט מסריח, אני בן 16.5 האם אני יכול לעשות כרטיס צעיר שלא דיירקט? (כרטיס שמאפשר אשראי ותשלומים)

פורסם

הבהרות:

1. כל חייל שרשום בבנק הפועלים זכאי לכרטיס "אפטר" שזה בעצם ישראכארד משופר לחיילים עם כמה הנחות

פה ושם.

2. ברגע שאתה מתגייס ומשדרג את החשבון שלך לחשבון חייל יש לך מסגרת אשראי של 500 ש"ח, שזה אומר

שאתה יכול להכנס מקסימום ל500 שקל מינוס.

3. בנוגע לתשלומים- כן זה מאפשר תשלומים אבל היות ואתה צעיר/חייל ואין לך הכנסה גבוהה כל עסקה יקרה

תהיה תלויה באישור הבנק- אם בנק יראה שאתה יכול לממן את העסקה אז היא תאושר.

4. ספציפית לפנדה- הזמנתי מהם עם הכרטיס הזה מצלמה דיגיטלית וברגע שהם בדקו עם הבנק הם נתנו

אור "ירוק" לעסקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים