פורסם 2004 ביולי 2821 שנים פתחתי חשבון חייל בבנק הפועלים וקיבלתי כרטיס אשראי "דירקט". אפשר לקנות בתשלומים עם הכרטיס הזה? (תהיה לי משכורת צבאית צנועה אחרי הכל...)
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים לאדיירקט זה בעצם כמו מזונן - זה ישר יורד לך מהבנק וזה לא אשראי (ז"א שאין תשלומים).תחליף לאפטר קארד
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אתה בא לבנק שלך ואומר לפקיד: אהלן, אני ככה וככה, אני מתגייס בככה וככה, ואני רוצה אפטרקארד במקום הדיירקט המסריח הזה.ואז הוא יגיד לך: אין בעיה תמלא ככה וככה (אולי) ותחזור עוד 3 ימים והכרטיס שלך יהיה פה.
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר מה זאת אומרת אולי? אם אין לי כסף על החשבון אז לא יאשרו? והכרטיס יאפשר לי לקנות דברים בתשלומים? פנדה מקבלים את הכרטיס?
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אולי כי יכול להיות שפשוט תצטרך להראות לו ת"ז וזהו. בלי טפסים (אחרי הכל אפשר להזמין גם כרטיס באינטרנט).זה תצטרך לברר עם פנדה אבל אני מניח שכן.בקשר לתשלומים - כן, הוא "תומך" בתשלומים...
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים אם כבר מדברים על כ.א...יש לי כרטיס ישראקרט צעיר-דיירקט מסריח, אני בן 16.5 האם אני יכול לעשות כרטיס צעיר שלא דיירקט? (כרטיס שמאפשר אשראי ותשלומים)
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים הבהרות:1. כל חייל שרשום בבנק הפועלים זכאי לכרטיס "אפטר" שזה בעצם ישראכארד משופר לחיילים עם כמה הנחותפה ושם.2. ברגע שאתה מתגייס ומשדרג את החשבון שלך לחשבון חייל יש לך מסגרת אשראי של 500 ש"ח, שזה אומרשאתה יכול להכנס מקסימום ל500 שקל מינוס.3. בנוגע לתשלומים- כן זה מאפשר תשלומים אבל היות ואתה צעיר/חייל ואין לך הכנסה גבוהה כל עסקה יקרהתהיה תלויה באישור הבנק- אם בנק יראה שאתה יכול לממן את העסקה אז היא תאושר.4. ספציפית לפנדה- הזמנתי מהם עם הכרטיס הזה מצלמה דיגיטלית וברגע שהם בדקו עם הבנק הם נתנואור "ירוק" לעסקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.