עבור לתוכן

סדרות ANIME

Featured Replies

פורסם

גיליתי ערוץ עם המון anime,ערוץ שש! :-X

• תגובות 44
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ולשאלה האחרונה שלך.. הנטאי זה אם הם באמת היו מראים את הבחורות ערומות... (את החלקים החשובים בעיקרון  ::))

אהה..זה אנימה למבוגרים, כן כן ...שמעתי על זה ::)

מה בקשר ל"גוסט אין דה של"?

יש לזה המשך חוץ מהסרט?

פורסם

איייכככססס

התועבה O___O

דיבוב סאקס!!! שלא נדבר על זה שבכל סידרה זה תמיד אותם מדובבים ואותם קולות... עד היום אני שומע את הקול של דני שובבני בכל מיני אנימות למען השם "-_-... בכל מקרה... ערוץ שש (וגם פוקס קידס) מביאים אנימות לאחרונה... חלק אפילו היו טובות, אבל בצורת המקור שלהן! אחרי השחיטה של הדיבוב והעריכה (ולפעמים גם הצנזורה... כן כן גם זה קיים... במיוחד בדרגון בול) הסדרות פשוט מתות.. מציאים מהן הכל.. מבאס לראות דבר כזה! במיוחד אחרי שרואים לאיזה רמה הסידרה מסוגלת להגיע כשמשאירים אותה כמו שהיא...

תודה לאל על קבוצות סאב וריפ במירק...(הוספת הערה לייתר ביטחון: כן זה חוקי, זה לא וורז וכל עוד האנימה לא מקבלת לייסנס ע"י אף אחד זה אפילו מומלץ לפרסום של האנימה, אחרי שאנימה מקבלת לייסנס זה כבר נהפך ללא חוקי והקבוצות נדרשות להפסיק את התרגום וההפצה וזה מה שבאמת קורה... אז אין פה משהו לא חוקי) אפשר להשיג את הפרקים באיכות טובה וכל השינוי שמכניסים בהן זה הוספת כתוביות וקידוד טוב כדי שיהיה אפשר לראות באיכות בלי שזה יתפוס ג'יגה לפרק על המחשב.

overload

כמו שאתה יכול לראות (אם בכלל מישהו היה קורא דבר ארוך כזה) אין ברשימת אנימה שלי גוסט אין טא של כי לא כל כך אהבתי את זה.. אולי זה טוב אבל פשוט יש לי יותר מידי אנימות שאני רואה כרגע גם ככה שלדעתי היו יותר טובות.. אז עדיין לא יצא לי לראות... ובגלל זה גם לא ביררתי דברים על הסידרה אז אין לי ממש ידע על זה.

מה שאני כן יודע זה שיש את הסידרה... יש משחק פלייסטיישן.. אני דיי בטוח שיש סרט אבל לא במאה אחוז... וגם יש סידרת המשך.. אם זה המשך או סתם עוד עלילה אני לא יודע.. אבל קוראים לזה גוסט אין טא של סטנד אלוון קומפלקס

פורסם

מה שאני כן יודע זה שיש את הסידרה... יש משחק פלייסטיישן.. אני דיי בטוח שיש סרט אבל לא במאה אחוז... וגם יש סידרת המשך.. אם זה המשך או סתם עוד עלילה אני לא יודע.. אבל קוראים לזה גוסט אין טא של סטנד אלוון קומפלקס

יש והוא מעולה (אבל ממש), עליו אני מדבר.

את מה אתה ראית, את הסדרה?

אני חושב שאפשר למצא אותו בDVD בארץ, ממולץ מאוד.

ד"א למי שמכיר את ה שיר מהעולה KING OF MY CASTLE שהופיע בMTV לפני כמה שנים כשהסרט היה בשיאו, אז זה הסרט וזה השיר שלו ;D

תורידו את הקליפ אם תצליחו...

פורסם

אממ...שיחקתי קצת במשחק, וראיתי טיפה מהסטנד אלוון קומפלקס.. אבל זהו

כמו שראית הרשימה שלי עדיין ארוכה ולא נגמרת וכל פעם מתווסף אליה עוד משהו

פורסם
  • מחבר

רביד איך אתה משווה דברים שיש בערוץ 6

בחרא של רמה

לבן סדרות ANIME שהם פי 1000 יותר טובים מסתם סדרה שיש בערוץ 6

פורסם

רביד איך אתה משווה דברים שיש בערוץ 6

בחרא של רמה

לבן סדרות ANIME שהם פי 1000 יותר טובים מסתם סדרה שיש בערוץ 6

בדיוק.

לא הבנתי מה הקשר לערוץ 6 ואנימה רצינית

פורסם

תגידו בבקשה מזו סידרת אנימה טובה (או איך שלא מבטאים את המילה).

ועל מה מסופר בסידרה NARUTO ?

פורסם
  • מחבר

מסופר על נערים ונערות

שמתחילים את דרכם כנינגות

ומנסים להתקדם בדרגות "הנינגה"

זה ממש יפה

עכשיו אני אומר לך את זה אתה בטח חושב

אויש זה כזה חרא

בדיוק כמו שאני חשבתי

אבל זה לא.

פורסם

You can use the site

www.baka-updates.com to find out who releases which show and what's their IRC channel, your best shot at getting old shows is in f-servs and perhaps bittorrent. Also, you should stay clear of AnimeJunkies releases, they're horrible when it comes to translation.

I also have around 200 gb of Anime but a lot of the shows I've watched were already recommended.

I'll just add that One Piece is a superb show (currently 102 eps released but the show already aired around 200 eps in Japan). Some other great shows that weren't mentioned are:

Wolf's Rain (26)

Berserk (26) - Hard to find a good rip

Ghost In the Shell + GITS Stand Alone Complex

Read or Die OVA(1-3) and Read or Die TV (1-26)

Escaflowne (1-26)

Gun Grave (1-26)

Samurai 7 (1-8 ongoing)

Outlaw Star (1-26)

פורסם

ראיתי סרטים יפים כמו הנסיכה מונוקוקי, וGhost in the shell, ואקירה.. ועוד אחד אם אני לא טועה.. אהבתי את הסרטים האלו ולכן

הורדתי עוד כלמיני סדרות, והן בכלל לא היו באותה הרמה של הסרטים :\ הן היו ממש אינפנטיליות, וכל הזמן היפנים האלא עם ה ^_^ בעעעע

אני רואה שלחלקכם יש מושג בסדרות טובות, ואני רוצה להתחיל מחדש, אז אם אתם יכולים להמליץ על משהו ממש ממש טוב אני אודה מאוד :-*

פורסם

המלצות שלי:

X TV - 24 EP

NEON GENESIS EVANGELION - 24 EP

HELLSING - 13 EP

COWBOY BEBOP - 24 EP + MOVIE (KNOKIN ON HEAVEN'S DOOR)

LAIN - 13 EP

פורסם

אני מחפש סדרת אנימה טובה בעולם מד"ב אפל. יש המלצות?

פורסם

lain

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי הסרט שיצא על נרוטו לא יהיה קשור לכלום

אני צודק?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים