פורסם 2004 ביולי 2821 שנים ולשאלה האחרונה שלך.. הנטאי זה אם הם באמת היו מראים את הבחורות ערומות... (את החלקים החשובים בעיקרון :) אהה..זה אנימה למבוגרים, כן כן ...שמעתי על זה : מה בקשר ל"גוסט אין דה של"? יש לזה המשך חוץ מהסרט?
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים איייכככססס התועבה O___O דיבוב סאקס!!! שלא נדבר על זה שבכל סידרה זה תמיד אותם מדובבים ואותם קולות... עד היום אני שומע את הקול של דני שובבני בכל מיני אנימות למען השם "... בכל מקרה... ערוץ שש (וגם פוקס קידס) מביאים אנימות לאחרונה... חלק אפילו היו טובות, אבל בצורת המקור שלהן! אחרי השחיטה של הדיבוב והעריכה (ולפעמים גם הצנזורה... כן כן גם זה קיים... במיוחד בדרגון בול) הסדרות פשוט מתות.. מציאים מהן הכל.. מבאס לראות דבר כזה! במיוחד אחרי שרואים לאיזה רמה הסידרה מסוגלת להגיע כשמשאירים אותה כמו שהיא... תודה לאל על קבוצות סאב וריפ במירק...(הוספת הערה לייתר ביטחון: כן זה חוקי, זה לא וורז וכל עוד האנימה לא מקבלת לייסנס ע"י אף אחד זה אפילו מומלץ לפרסום של האנימה, אחרי שאנימה מקבלת לייסנס זה כבר נהפך ללא חוקי והקבוצות נדרשות להפסיק את התרגום וההפצה וזה מה שבאמת קורה... אז אין פה משהו לא חוקי) אפשר להשיג את הפרקים באיכות טובה וכל השינוי שמכניסים בהן זה הוספת כתוביות וקידוד טוב כדי שיהיה אפשר לראות באיכות בלי שזה יתפוס ג'יגה לפרק על המחשב. overload כמו שאתה יכול לראות (אם בכלל מישהו היה קורא דבר ארוך כזה) אין ברשימת אנימה שלי גוסט אין טא של כי לא כל כך אהבתי את זה.. אולי זה טוב אבל פשוט יש לי יותר מידי אנימות שאני רואה כרגע גם ככה שלדעתי היו יותר טובות.. אז עדיין לא יצא לי לראות... ובגלל זה גם לא ביררתי דברים על הסידרה אז אין לי ממש ידע על זה. מה שאני כן יודע זה שיש את הסידרה... יש משחק פלייסטיישן.. אני דיי בטוח שיש סרט אבל לא במאה אחוז... וגם יש סידרת המשך.. אם זה המשך או סתם עוד עלילה אני לא יודע.. אבל קוראים לזה גוסט אין טא של סטנד אלוון קומפלקס
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מה שאני כן יודע זה שיש את הסידרה... יש משחק פלייסטיישן.. אני דיי בטוח שיש סרט אבל לא במאה אחוז... וגם יש סידרת המשך.. אם זה המשך או סתם עוד עלילה אני לא יודע.. אבל קוראים לזה גוסט אין טא של סטנד אלוון קומפלקסיש והוא מעולה (אבל ממש), עליו אני מדבר.את מה אתה ראית, את הסדרה?אני חושב שאפשר למצא אותו בDVD בארץ, ממולץ מאוד.ד"א למי שמכיר את ה שיר מהעולה KING OF MY CASTLE שהופיע בMTV לפני כמה שנים כשהסרט היה בשיאו, אז זה הסרט וזה השיר שלו ;Dתורידו את הקליפ אם תצליחו...
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אממ...שיחקתי קצת במשחק, וראיתי טיפה מהסטנד אלוון קומפלקס.. אבל זהוכמו שראית הרשימה שלי עדיין ארוכה ולא נגמרת וכל פעם מתווסף אליה עוד משהו
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר רביד איך אתה משווה דברים שיש בערוץ 6בחרא של רמהלבן סדרות ANIME שהם פי 1000 יותר טובים מסתם סדרה שיש בערוץ 6
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים רביד איך אתה משווה דברים שיש בערוץ 6בחרא של רמהלבן סדרות ANIME שהם פי 1000 יותר טובים מסתם סדרה שיש בערוץ 6בדיוק.לא הבנתי מה הקשר לערוץ 6 ואנימה רצינית
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים תגידו בבקשה מזו סידרת אנימה טובה (או איך שלא מבטאים את המילה).ועל מה מסופר בסידרה NARUTO ?
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר מסופר על נערים ונערותשמתחילים את דרכם כנינגותומנסים להתקדם בדרגות "הנינגה"זה ממש יפהעכשיו אני אומר לך את זה אתה בטח חושבאויש זה כזה חראבדיוק כמו שאני חשבתיאבל זה לא.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים You can use the site www.baka-updates.com to find out who releases which show and what's their IRC channel, your best shot at getting old shows is in f-servs and perhaps bittorrent. Also, you should stay clear of AnimeJunkies releases, they're horrible when it comes to translation.I also have around 200 gb of Anime but a lot of the shows I've watched were already recommended.I'll just add that One Piece is a superb show (currently 102 eps released but the show already aired around 200 eps in Japan). Some other great shows that weren't mentioned are:Wolf's Rain (26)Berserk (26) - Hard to find a good ripGhost In the Shell + GITS Stand Alone Complex Read or Die OVA(1-3) and Read or Die TV (1-26)Escaflowne (1-26)Gun Grave (1-26)Samurai 7 (1-8 ongoing)Outlaw Star (1-26)
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים ראיתי סרטים יפים כמו הנסיכה מונוקוקי, וGhost in the shell, ואקירה.. ועוד אחד אם אני לא טועה.. אהבתי את הסרטים האלו ולכן הורדתי עוד כלמיני סדרות, והן בכלל לא היו באותה הרמה של הסרטים :\ הן היו ממש אינפנטיליות, וכל הזמן היפנים האלא עם ה בעעעע אני רואה שלחלקכם יש מושג בסדרות טובות, ואני רוצה להתחיל מחדש, אז אם אתם יכולים להמליץ על משהו ממש ממש טוב אני אודה מאוד :-*
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים המלצות שלי:X TV - 24 EPNEON GENESIS EVANGELION - 24 EPHELLSING - 13 EPCOWBOY BEBOP - 24 EP + MOVIE (KNOKIN ON HEAVEN'S DOOR)LAIN - 13 EP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.