עבור לתוכן

שידרוג מה כדאי?

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי 500 שקל בטוחים. אני יכול להביא עוד איזה 300 בערך... ואם אני מחליף חלק מסוים במחשב אז אני יכול למכור אותו ולהוסיף לכסף שכבר יש לי. יש לכם הצעה מעניינת לשדרוג? אני חשבתי על שדרוג נחמד ביותר של 512 מגה נוספים במהירות 400 של A-DATA. כרגע יש לי 512 במהירות 333 אבל אין מה לעשות. הלוח שלי תומך רק עד 400. אז חשבתי לקנות 400 במקרה של אוברקלוק או שידרוג אחר עתידי... אבל גם עלה לי רעיון לקנות כבר במהירות 500 שפשוט יעבוד ב-333 אם זה אפשרי בכלל? כדאי לי? ההבדל הוא של 100 שקל...

ואם אני לא קונה זיכרון אז מה כדאי? מעבד(לא נראה לי שאני אחליף)

אולי כרטיס מסך? איזה 6800 רגיל XFX-MSI אולי? יש לי פשוט ספק של טסונמי 350 w (שעובד נהדר עם ה9700 פרו שלי),אז אני מתלבט.

ה-3dguru  הם הפעילו עם מערכת חזקה מאוד עם 6800 gt על ספק רגיל אולי אפילו ג'נרי של 350w.

או 9800 pro של msi שאפשר להפוך xt בקלות.

מה דעתכם בקשר להכל?

פורסם

ה- Tsunami שלך לא יחזיק GT כמו שצריך, במיוחד באוברקלוקינג.

הייתי אבל הולך על עוד זיכרון.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי ל-GT ,אלא ל-6800 רגיל של xfx . ואני מאמין שאם הוא מחזיק לי 9700 פרו בלי בעיות בכלל הוא יחזיק גם את ה-6800 הרגיל. המערכת שלי לא כ"כ כבדה והיא גם לא באוברקלוק. ובמקרה הכי גרוע בעולם אני אקנה כבר ספק נורמלי וחזק איזה TT 480W שיחזיק לי טוב גם בעתיד.

רק שאז אני לא אוכל להוסיף זיכרון....

האמת שאני חושב על זה במקום הכרטיס מסך להביא ספק חזק +512 מגה...

מה אתם אומרים?

פורסם
  • מחבר

האמת היא שאני קצת חי בחלום שיהיה לי פתאום 6800... וגם אם אני אצליח לקנות אחד כזה יכול להיות לי בעיה אם הספק או משהו.

לכן אני מתלבט מאוד לאיזה כיוןן ללכת. זה כרטיס שיספיק לי גם בעתיד אני חושב... ה-6800 אני מתכוון.וגם באתר של xfx רשום שצריך ספק של 300 שזה כמו מה שהראדון 9700 פרו שלי צריך.

9700 פרו מספיק היום?

אם אני אהפוך עולמות אני אוכל להשיג את ה-6800. ואם הספק שלי באמת לא יספיק אז מקסימום אני אקנה את זה... ואל תגידו לי שגם זה לא מספיק לכרטיס הזה!

http://www.pch.co.il/docs/pd-1736022818.htm

אם אני לא אצליח אני פשוט אקנה באמת 512 מגה במהירות גבוהה,לפני דעתי 500. אשים במחשב שיהיה לי יותר רוחב פס לזיכרון ולדום 3. וגם בגלל המהירות זה גם יספיק לי לשידרוג הבא...

נ.ב יהיה בעיות אם הזיכרון שאני קונה הוא במהירות 500 ושלי 333?. כדאי שיהיה לי ג'יגה זיכרון במהירות 333 או 512 במהירות 400(זה מה שהלוח תומך) ואז אני גם אוכל למכור את ה-512 הישן שלי ולהרוויח כסף לכרטיס מסך.

פורסם

למה אתה רוצה לשדרג? יש לך מפרט מצויין, אילו אפליקציות לא רצות לך טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים