עבור לתוכן

אין בארץ סט נורמלי לסראונד למחשב ב200-250$?!

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחרונה שמתי לב שתחום האודיו במחשב שלי זקוק לשיפור והתחשק לי מערכת סראונד. יש לי תקציב של 200 עד 250$. אני עוקב אחרי השוק כבר הרבה זמן, אבל רק עכשיו אני רוצה לבצע קניה. אצל חברים שלי ראיתי את הYamaha TSS1, או את הATP5 (למרות שזה לא 5.1, אבל בכל זאת - מערכת לא רעה בשביל תקציב שכזה.) בכל מקרה, אני לא מוצא כיום בשום חנות בארץ את אחת משתי המערכות האלו (למען האמת, ראיתי את הTSS1 במקום אחד או שניים, אבל רק את הגרסא בצבע לבן, ומה לעשות - אני רוצה אותה שחורה!  :) ).

האם יש למישהו עצה בנושא, או בעצם - יודע אם יש את אחת משתיהן בדיוטי פרי? בעוד שבועיים תהיה לי גישה לדיוטי פרי בארץ, או בכלל, לחנויות בניו יורק ובוושינגטון, אבל בכל זאת - אני מעדיף לקנות בארץ בהרבה. אז אם אפשר, להתחיל מהנקודה הזאתי. תודה מראש. :)

פורסם

דבר ראשון נתחיל ככה למה אתה מעדיף לקנות בארץ היתרון היחיד בקנייה בארץ היא האחריות ובדרך כלל שאתה צריך אותה היא כבר נגמרה או כול סיבה אחרת .

ההבדלים במחיר בין ארה"ב לארץ ברמקולים הם עצומים ההבדלים במבחר גם גדולים מאוד סטרמקולים שבארץ עולה 2400 שקל בארצות הברית עולה 300$סתם לצורך המחשה.

אז אם יש לך את האופציה לקנות מארה"ב קנה מארה"ב זה שווה את הסיכון של האחריות כי במחיר שתקנה בארץ מערכת רמקולים שם תקנה 2.

הסט של יאמהה נחמד מאוד במיוחד לסרטים יש לו מפענח טוב מאוד אבל לא ראיתי אותו בארץ בשחור כמו כן יצא סט חדש של יאמהה אם אותם מאפיינים רק עם מפענח יותר חדיש.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. כן, אני יודע על מה אתה מדבר - על הTSS10. ובכל זאת, אם מישהו יודע מה יש בדיוטי פרי למשל, אני אשמח לתשובה.

עכשיו, נניח והתקווה האחרונה שלי היא חו"ל. חיפוש מהיר באתר של Compusa לא הראה לי תוצאות ממש נחמדות - בתחום המחירים הזה אין משהו שקולע לטעמי. אילו עוד חנויות מומלצות?

פורסם

עוד חנויות מומלצות :

www.amazon.com

www.newegg.com

אני קניתי רמקולים מאמזון כי המחיר שלהם היה יותר זול ב10$ מהאתר השני ויש שם משלוח חינם.

בדיוטי פרי הייתי לפני חצי שנה בערך וראיתי את המערכת של יאמהה בלבן(לא החדשה).

פורסם

לי יש את היאמהמה טי אס אס 1 הלבן... זה מה שהיה.......

תקנה את הלבן וספריי שחור

פורסם

לא הייתי צובע אותם, לבן לא כזה גרוע זה אולי טיפה משעמם אבל זה התמזג טוב עם הקיר .

פורסם

לא הייתי צובע אותם לבן לא כזה גרוע זה לא אולי טיפה משעמם אבל זה התמזג טוב עם הקיר .

איזה עברית!! מה זה זה...... הנקודות שלי עדיפות מזה...... שים פסיקים בבקשה

פורסם

תוקן, בכול מקרה לא צריך לעשות מזה כזה סיפור לפעמים כותבים תגובה בחמש שניות ולא מסתכלים מה כותבים.

פורסם

מצטער פשוט חזרתי על זה שלוש פעמים ולא הבנתי.......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים