עבור לתוכן

מתי הזמן הכי טוב לקנות מחשב?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לי פנטיום 4 1.7 גיגה הרץ

256 RDRAM

GFX5200

WD 80GB

חשבתי על האפשרות לשדרג...

אני לא רוצה להישאר עם RDRAM. יקר מידי. אבל אין לוחות למעבד שלי יותר.. הסוקט ישן מידי. בעוד חודשיים המחשב יהיה בן 3.

אני רוצה לשחק משחקים. הכמות של הזיכרון לא מספיקה לי בשביל משחקים כבדים וגם הכרטיס מסך לא משהו. בגלל 80 ג'יגה לא מספיק לי לכל ההורדות

הארד דיסק + זיכרון + לוח אם חדש + כרטיס מסך זה כבר כמעט מחשב חדש.

פורסם

אז תחכה לנובמבר!

בכללי המחשב שלך לא כזה חלש ותוכל אפילו לשחק עליו DOOM3. אממ...איכשהו ;)

אבל תחכה, מה בוער? יש לך מחשב טוב יחסית , קצת חלש, אבל סביר+

פורסם

אם אני, עם הP4 1.7

512 SDRAM

ו GF2MX

וכונן של 40 גיגה

הסתדרתי עד עכשו כשעוד שבוע מגיע המחשב החדש

תאמין לי שאתה יכול למשוך עוד חודש חודשיים בכיף P:

פורסם

אם חושבים על מעבדי Athlon64 הייתי ממליץ להמתין מעט משתי סיבות

1) ירידת מחיר מעבדי socket939.... שכן היום לא מומלץ לקנות socket754 פשוט מכיוון שהוא הולך להיעלם.

2) מומלץ להמתין ל nForce4 משיקולים ש תמיכה ב DDR2 ו PCI-E..

אם אתה מתכנן על מעבד מבוסס אינטל ניתן כבר עכשיו לרכוש מחשב, שכן מעבדי הפרסקוט והלוחות המתאימים לו כבר התייצבו בשוק.

פורסם

הזמן הטוב ביותר לקניית מחשב שלם הוא חודש מרץ

פורסם

השאלה מרץ של איזה שנה ;D

פורסם

כל הזמן יוצאות טכנולוגיות חדשות בתחום החומרה במחשבים, אבל במיוחד בחודשים האלה יצאו ויצאו מלא טכנולוגיות חדשות: SATA 2, DDR2, PCI-E.......

אז עדיך לחכות כמה חודשים, עד שהמחירים ירדו טיפה ועד בכלל שיתחילו למכור חצי מהטכנולוגיות החדשות שיצאו.

פורסם

לפי דעתי השיקול של מתי לקנות מחשב הוא חשוב בעיקר לאנשים שעושים אוברקלוק או אם יש דיבורים על איזה מהפכה בתחום המחשבים שהולכת להגיע ממש בקרוב אם יציאת X Y Z לשוק בזמן הקרוב...

אני למשל קניתי את ה 2.4C לפני שנה ועכשיו הוא פועל על 3.2GHZ כשהיום יש אנשים שקונים מעבדים במהירות נמוכה יותר ככה שמהבחינה הזאת אפשר לראות שיש זמנים טובים בכל זאת אבל כמו שאמרתי... אם אתה קונה מחשב ממוצע ולא עושה אוברקלוק אז הזמן הכי טוב לקנות זה הזמן שמתאים לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים