עבור לתוכן

צריך מפרט עד 3700 ללא מסך לעריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

תודה!!

יש לי כבר כרטיס לעריכת וידאו

פורסם

איזה כרטיס יש לך?

מה עוד תעשה על המחשב?

פורסם

Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,090 ש"ח

A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 1,310 ש"ח (2 סטיקים)

Abit IS7-M 580 ש"ח הלוח הזה הוא בעל יציאת וידיו onboard וגם AGP שמשאיר אפשרות לשדרוג. אם אתה לא רוצה כזה לוח ורוצה כרטיס מסך רגיל (בשביל קצת משחקים, נגיד) אתה יכול לקחת IS7 אחר עם כרטיס מסך שנכנס בתקציב.

הכל כאן יוצא 2980, זה בלי מארז ובלי ספק כוח (בדכ קונים ביחד) וגם לא כולל הרכבה של הרכיבים. מארז אתה יכול לבחור לבד ולדעתי יספיק לך מארז עם ספק כוח 400-450 ואט גנריים.

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

איזה עוד דברים אתה רוצה לעשות.

לשילוש דוקא הייתי הולך על זה מנועה:

דגם מחיר כמות

PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 1100 ¤ 1 (נורטווד)

ASUS P4S800D-E Deluxe 740 ¤ 1  (לוח מהיר עם ציפסט SIS - אחת היציאות הטובות של SIS).

TWINMOS DDR 512MB 400mhz 540 ¤ 2

מחיר מזומן: 2832.4

אם אתה רוצה OC מתון (יעזור לך) אז לך על 2X512 ADATA במהירות 500 מ KSP - מחיר 1220 שקל. תוספת של 140 שקל.

מארז על זה:

http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1142&catcode=270

מה עוד חסר לך?

עריכה: לא, במהירויות האלה לא עדיף פרסקוט. הוא יתחמם, אין OC ולא יתן ביצועים יותר טובים. אם כבר לך לנורטווד 3 גיגה שהוא OC-קר יותר טוב מה 2.8.

פורסם
  • מחבר

ABIT

IS7-E

או

IC7?

אבל הבנתי שהפרסקוט יותר טוב לעריכת וידאו ויתן ביצועים יותר טובים בגלל ה see3 וה 1024 קאצ

פורסם

IS7-E, זה מה שלי יש. הIC7 טיפה טיפה יותר מהיר (בהחלט לא שווה את הכסף) ויש לו גיגהביט את'רנט, אבל אם זה חשוב לך אז גם ל IS7 (בלי E) גם יש. אני מניח שאפשר להגיד שהIC7 גם יותר טוב לאוברקלוק, כי הIS7-E אכזב אותי, אבל אני לא חושב שאתה רוצה בכלל לעשות.

פורסם

עריכת וידיאו - אם אתה צריך FIREWIRE אז לשני הלוחות האלה של ABIT אין.

אם אתה צריך מהירות אז לך על האסוס:

Performance: As you saw in our performance benchmarks, the SiS655TX-based ASUS P4S800D-E Deluxe consistently outperformed ASUS equivalent 875P and 865PE offerings, even when both had their settings cranked to their fastest settings with Turbo mode enabled. Well folks, the numbers we got with the ASUS P4S800D-E Deluxe were run without SiS655TXs Ultra setting enabled we just couldnt get the system to run with 100% complete stability with the setting turned on. This board is definitely a screamer.

SiS and ASUS have just delivered the fastest Pentium 4 motherboard weve tested with the P4S800D-E Deluxe.

ותקרא עוד פה:

http://www.asus.com/prog/awardindex.asp?kp=P4S800D-E%20Deluxe&langs=01

תבקש מרון26, הוא יביא לך עוד השוואות על הלוח הזה.

עריכה:

אבל הבנתי שהפרסקוט יותר טוב לעריכת וידאו ויתן ביצועים יותר טובים בגלל ה see3 וה 1024 קאצ

תסתכל פה על פרסקוט 3.2 גיגה (E) ועל נורטווד 3.2 גיגה © ותיקח בחשבון שהפרסקוט מתחמם ותקח בחשבון שעם OC מתון ביותר אתה מרים את ה 2.8 C ל 3.4 גיגה (עם זכרונות מתאימים).

http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1478690,00.asp

פורסם
  • מחבר

ומה יש על הלוח אם? FIREWIRE אני לא צריך אבל לא יזיק...

ומעבד לא ללכת על הפרסקוט אפילו שהמחשב מיועד לעריכת וידאו?

ואני צריך כרטיס מסך

תודה!!!

פורסם
  • מחבר

נ

פורסם

כשאמרת שיש לך כרטיס עריכת וידיו הייתי בטוח שיש לך Firewire, אם אין לך אז באמת חשוב שיהיה לך. אתה יכול לקנות כרטיס PCI נפרד לזה אבל באמת עדיף שתקנה את זה יחד עם הלוח אם.

פורסם

כן, עכשיו אני מסתכל על בדיקות ובאמת הפרסקוט הוא בעל אותם ביצועים כמו הNorthwood או ביצועים עדיפים, אז קח אותו. ההבדל באמת לא גדול, אבל זה אותו מחיר, אז עדיף.

פורסם

כדי להתכנס אתה עדיין צריך להגיד:

א. מה עוד תעשה עם המחשב.

ב. רוצה אופציה ל OC או לא.

ג. מה עוד צריך חוץ משילוש , מארז, כרטיס מסך...

ד. תגיד, צורב DVD לא יעזור לך עם כל העריכות. אני יודע שעורכים מקצועיים משתמשים ב DVD RAM.

פורסם
  • מחבר

את המארז עצמו ותתוכן שלו.

אני עורך סרטים ממצלמה דיגיטלית של sony לשימוש ביתי.

כרטיס firewire אין לי אלא יש לי כרטיס לעריכת וידאו של pinnacle

מעבד אני אקח את ה2.8 נוורטווד כי הבנתי שהביצועים בינו לבין הפרסקוט לא משמעותיים אפילו לעריכת וידאו נכון?

למשחקים אני לא צריך איזה כרטיס מסך משהו רציני. אני לא גיימר. לעריכת וידאו אני לא צריך כרטיס מסך טוב?

אני רוצה צורב דיוידי נראה לי שאני אקח של nec כי שמעתי שהוא טוב

לוח אם נראה לי שאני אקח את האסוס כי הבנתי שהוא יותר מהיר משתי הלוחות אם של אביט נכון?

oc אני לא חושב שאני אעשה ואם כן אז מתון מאוד.

ומה יש על הלוח אם של אסוס(פיצ'רים)?

ואני צריך הארדיסק נראה לי אני אלך על  wd 120(8

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

מה אתה הולך לערוך?... משה כבד?.. רמה גבוה?... כרטיס יקר מקצועי?....

אם כן אז זה משהו אחר אם לא לפי דעתי תלך על

2.8c

abit is7-e

adataDDR400X2

והשאר אתה כבר בוחר לבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים