עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם ביצועים במשחקים

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO של SAPPHIRE. קניתי אותו בערך לפני שנה והכל היה סבבה. בחודשים האחרונים התחלתי לשים לב שיש ירידה(כביכול?) בביצועים במשחקים, ירידה אפילו רצינית. הרצתי 3D MARK וראיתי שהציון נשאר אותו דבר...התבאסתי לגמרי מהמחשב וכמעט הפסקתי לשחק.....

עד שהחלטתי לקחת את הג'יפורס 2 GTS הישן שלי ולדחוף אותו למחשב ולראות את הביצועים של אנ בי איי 2004..., ומה אני מגלה? המשחק רץ מהר יותר(!!!!) והמסכי טעינה עוברים פי שלוש יותר מהר!!

כל זה למרות שהציון ב3D נשאר אותו דבר....

בקיצור האם מישהו פגש בעיה כזאת בכרטיס מסך, והאם נראה לכם שיחליפו לי אותו??

פורסם

אולי יש עומס ברקע בזמן שהמשחק רץ... אולי קונפליקט בין הדרייברים של ATI לאלה של NVIDIA, כי אמרת שהחלפת כרטיסים אז אני מניח שהג'י פורס היה מותקן אצלך לפני זה. אם אתה נחוש לשפר את הביצועים, פרמט. כרטיס לא נחלש בביצועים לאורך זמן, אלא אם כן הקירור שלו נפגע ואז הThermal Throttling שלו מתחיל לפעול ואני די בטוח שזה בכלל לא תקף ל9600 פרו. לפני הצעד הנואש של לפרמט כדאי לך להריץ Adaware שתנקה לך Spyware וגם לדפרג.

רק שתדע שהג'יפורס הישן שלך הוא DX7 בזמן שהרדאון הוא DX9 מה שזה אומר זה שיש דברים שיראו יותר טוב על הרדאון ולכן יקחו יותר זמן לעבד.

פורסם

תבדוק שהדרייברים הישנים של הג'יפורס הוסרו לחולטין.

וכמו ש ytoledano הציע: תאחה , תבדוק לוירוסים , תוכנות ריגול וכל דבר אחר אשר יכול להוריד בביצועי המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים