פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אז יש לי מסך מחשב ישן והוא נורא שחור נגיד כשאני רואה סרטים ויש חושך אז כמעט ולא רואים כלום ורציתי לדעת האם יש דרך לעשות את המסך יותר בהיר חוץ מהכפתורים הרגילים שלו?המסך של energy אני חושב...
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אין מה לעשות זה קשור ל"חומרה" הפנימית שלושחכתי איך קוראים לזה שהמסך נותן תצוגה כהה מידי.. בכל מקרה אם היתה לך אחריות זה היה תופס
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר לצערי המסך ישן מדי והאחריות הלכה מזמן.....ואם אני משנה משהו בכרטיס מסך אז הוא לא משנה את זה בסרטים רק במשחקים או שמתמונות וכאלה...
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים ובסרטים ומשחקים אתה צריך להגביר את הברייטנס מהתוכנה עצמה או מהמשחק ... ואם יש לך פוטושופ גירסה 7 ומעלה יש אופציה להעללות את הגמה של המחשב
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר נגיד במשחק cod הייתי צריך מהמשחק עצמו להגביר את הברייטנס אבל יש משחקים שאם אני מגביר מהמחשב זה מספיק...נגיד ראיתי אתמול את שודדי הקריבים וחצי מהסרט לא יודע מה הלך שם מרוב ששחור...
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים DESKTOP>PROPETIES>SETTING>ADVANCE>YOUR CARD>COLOR CORRACTIONזה מאוד תלוי בכרטיס מסך ..אבל אם הוא שיחק COD אני מבין שזה כרטיס סביר עד טוב ..בכל מקרה אם יש לך פוטושופputer>Control Panel>Adobe Gamma תעשה את הWizard .. זה ממש נוח
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Cardזה הכרטיס מסך שלי...הייתי אומר די טוב...בכל מקרה אני יוריד פוטושופ וינסה את זה...תודה בכל זאת...הכי גרוע מסך חדש..
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אתה יכול לפתוח את המסך ויש לך שם שניי ווסתים , אחד הוא FOCUS- בו אל תיגע , והשני הוא Screen או בהירות (אותו דבר במעשי) אותו תגביר ממש בעדינות כי כל חצי מ"מ יכול לעשות אותו בהיר כמו פרוג'קטור.בהצלחה, זה עבד על ה15" שלי..
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר KDS KD-1710 זה סוג המסך שלי שאני פותח אותי אני רואה הרבה רכיבים ולא דווקא שני כפתורים אז אולי עכשיו תדע איך לעזור לי כי לי אין מושג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.