פורסם 2004 ביולי 2721 שנים P-4 3.0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache (775)AG8-3RD EYE(915), S-775 512MB x 2 Hyper-X Kingston X600-XT 256MB DVI PCI-E+silent tower tt למעבדולא אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש לשנתיים ,שלוש הקרובותכך שאני רוצה לשמור את הPCI-E לשם שידרוג עתידי כשהרוחב-פס ינוצל באמתולא זה לא כזה יקר באופן יחסי יוצא לימה אתם חושבים?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים לא שווה לקנות כרגע LGA775אין ניצול כל כך של המערכת והיא לא מציגה ביצועים טובים משל הדור הישןחכה קצת
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר לא שווה לקנות כרגע LGA775אין ניצול כל כך של המערכת והיא לא מציגה ביצועים טובים משל הדור הישןחכה קצתאני בהחלט מסכים איתך לאור תגובות רבות בפורום, אך כמה קצת אומר מבחינת זמן?וכמו שאמרתי שאני רוצה שתיהיה לי אופצית השידרוג זמינה.OC לא חייב להתבצע בהכרח, אולי רק לקטע של כרטיס המסך.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים ATHLON 64 מעבד יותר טובKINGSTON HYPERX הם זכרונות לאוברקלוק בגלל זה הם יקרים מאוד,בכלל הציפסט החדש של אינטל נעול אוברקלוקב980 שח אתה יכול לקנות 1GB DDR400 של ADATAX600XT זה גרסת ה PCI-E של RADEON 9600XTאם אתה קונה למשחקים ונעול על המעבד הזה אז בכלל לא כדאי לקנות לוח הזה/כרטיס מסך הזהעדיף לוח ABIT AS8 שמבוסס 865PE אם שינוי לסוקט 775 יש לו AGP ואז תקנה כרטיס מסך הרבה יותר טובהמחירים של כרטיסי PCI-E בשמיים באותו מחיר אתה יכול לקנות כרטיס AGP הרבה יותר טובPCI-E/AGP8X אותם ביצועים +-
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר OK בלי קשר לOC אני מחפש פשוט מערכת יציבה ועם שידרוג עתידימכיוון שAMD לא מוכרת עדין לוחות בעלות תמיכה בPCI-E אני לא חושב שמשתלם להשקיע כעת בלוחות בעלי הAGPX8 לAMDוכשיגיע הזמן אני אצטרך לבצע החלפות וסיבוכים למינהם..אני מעונין לקנות כעת מערכת שתומכת בPCI-E וכמו שהוזכר אין ממש הבדלים כעתאך כשהרוחב פס באמת ינוצל תיהיה לכך משמעות.ודרך אגב המחיר לא ממש מוקפע הX600 הוא עולה בערך 250~ מה9600אז זה לא כפי שתיארת "בשמיים"ודווקא להפך אני לא נעול בכלל על המעבד אני יותר בקטע של הPCI-E ואופציה לשידרוג עתידי
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים הזכרונות האלו הם יותר מידי לדעתי... למה לא לקחת מעבד 2.8 בסוקט T ואת ההפרש לשים על AA* במקום הAG8 מה שיתן לך ציפסט יותר חזק וזכרונות DDR 2 (אתה רוצה אפשרות שדרוג עד הסוף לא?). הבעיה שהזכרונות האלו מאוד - מאוד - מאוד יקרים עדיין.עד כמה אתה לחוץ לקנות את המחשב כרגע? אם אתה לא יכול לחכות, לא הייתי ממליץ ללכת על זה כקגע. אם אתה יכול לחכות עוד מספר חודשים (לא מועט) אז אני מניח שהמחירים ירדו (בהרבה) ויהיו גם בנצים שיקלו על הבחירה....
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר הזכרונות האלו הם יותר מידי לדעתי... למה לא לקחת מעבד 2.8 בסוקט T ואת ההפרש לשים על AA* במקום הAG8 מה שיתן לך ציפסט יותר חזק וזכרונות DDR 2 (אתה רוצה אפשרות שדרוג עד הסוף לא?). הבעיה שהזכרונות האלו מאוד - מאוד - מאוד יקרים עדיין.אתה צודק DDR2 יקר מאוד , ולכן כשאתה אומר למה אני לוקח את הזכרונות שרשמתיזה לשם כך שהמחשב יעבוד הכי יציב שיש..אם אתם חושבים שיש לכם הצעה לזכרונות אחרים שעדיין יהיו יצבים ויתרמו לאורך זמן הציעו..בו נגיד שאין לי בעיה כספית להשקיע, כך שאין לי בעיה להשקיע ב3 במקום ב2.8 .בנתיים אני ממתין ואני לא קונה, אני באמת לא לחוץ, אך לפי דעתי סוכות זה הדד-ליין שלי לקניית המחשבכי אני באמת לא יכול עם הגרוטאה שאני נמצא איתה כעת.תודה על התגובות אם אתם חושבים אחרת דברו.
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אני מאוד ישמח אם תרשום את המפרט הנוכחי שלך (כולל הכל - מסך, ציוד הקפי, מארז וכו)ותקציב שיש לך למלאכת הרכבת המחשב.אם אתה יכול למשוך עד סוכות - זה המון זמן - תמשוך. זה מעל חודשיים.אני יגיד לך מה אני נוטה להמליץ לך. מערכת מבוססת AXP מאוד זולה כרגע. אפשר למצוא לוח +זיכרון+ מעב+כרטיס מסך+מארז וספק בפחות 3500מ- שקל. וזה עם גיגה זכרון וכרטיס מסך מעולה. (לפי הX600 אני מניח שהמפרט מיועד גם למשחקים...). זה יחזיק לך לדעתי שנתיים, אם תלך על Oב זה יכול לתת לך עוד חצי שנה עד שנה. את הכסף שתחסוך מההשקעה כרגע תשים בבנק בצד. עוד שנתיים (וחצי?) תשדרג אמנם כמעט את הכל אבל זה יתן לך הרבה יותר זמן ובהרבה פחות כסף מאשר תקנה עכשיו מערכת מבוססת LG755....
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים שכח משידרוג, זה הדבר הכי חשוב לזכור כשבונים היום מפרט. הזמן שמפרט מחזיק תלוי בביצועים של המחשב ולא באפשרויות השדרוג שלו. זיכרון אפשר תמיד להוסיף אבל זה לא כמו כרטיסי מסך שהמחירים שלהם יורדים על הזמן.אני יגיד לך מה אני נוטה להמליץ לך. מערכת מבוססת AXP מאוד זולה כרגע. אפשר למצוא לוח +זיכרון+ מעב+כרטיס מסך+מארז וספק בפחות 3500מ- שקל. וזה עם גיגה זכרון וכרטיס מסך מעולה. (לפי הX600 אני מניח שהמפרט מיועד גם למשחקים...). זה יחזיק לך לדעתי שנתיים, אם תלך על Oב זה יכול לתת לך עוד חצי שנה עד שנה. את הכסף שתחסוך מההשקעה כרגע תשים בבנק בצד. עוד שנתיים (וחצי?) תשדרג אמנם כמעט את הכל אבל זה יתן לך הרבה יותר זמן ובהרבה פחות כסף מאשר תקנה עכשיו מערכת מבוססת LG755....לאור ההמלצה הזאת, הייתי כבר בפנדה אז עשיתי מפרט: AMD ATHLON 64 2800+ BOX 1,171 ש"ח Abit KV8 Pro VIA K8T800 Pro 754-pin 653 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 1,310 ש"ח Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk 1,360 ש"ח 4494 שקלים בלי הרכבה ובלי מארז וספק. זה לא בדיוק 3500 שקל, אבל זה כן ג'יג זיכרון וכרטיס מסך טוב.
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים בואנה, נכון. אז הם ממש יקרים אם רוצים ספיר נורמאלי. בכלל לא צריך לעשות משם מפרטים... עשיתי את זה רק כי כבר הייתי שם.
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אני כיוונתי יותר לכיוון:Athlon XP 2500+ 500 NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 4602X 512MB A-DATA 980 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 ATX MIDI 400W PFC, usb 240סכ"ה 3510 אפשר לקחת את הזכרון בסטיק אחד כדי לשמור אפשרויות שדרוג לעתיד....אבל זה בלי הארדיסק וכוננים אופטים. אני לא נביא אבל מפרט כזה אמור לאפשר לו למשוך לפחות שנתיים. עם OC אפילו עוד חצי שנה-שנה.אבל אני מעדיף לחכות לתגובתו של פותח התרד.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר בקשר למסך אני קונה ללא , ומארז הוא ה ?Thermaltake Xaser V VM-7000A?עכשיו בנתיים אני יכול לחכות אין לי בעיה.. ניתן לזמן לעשות את שלו ונראה מה יהיה.אבל כמו שנאמר המחשב הזה מיועד למשחקים בחלקו.אהבתי ת'רעיון של החסיכה כמו שהצעתם תודה.. אבל אני יחכה ונראה מה יהיה עד אז...
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים אם אתה סגור על מארז (או שכבר יש לך אחד) סבבה. עדיין הייתי שמח לדעת מה התקציב שלך לשדרוג הזה.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר אם אתה סגור על מארז (או שכבר יש לך אחד) סבבה. עדיין הייתי שמח לדעת מה התקציב שלך לשדרוג הזה.זוהי קניה חדשה לא שידרוגהתקציב מסתכם ב7000 +/- (ללא מסך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.