פורסם 2004 ביולי 2721 שנים טוב חברים פותח התרד נראה לי הבין שהחומר מסוכן ומסרטן כתבתם את זה יותר פעמים מאני לא יודע מה והבנו תקטע. הוא יחליט אם הוא עדיין רוצה לנסות להשיג אותו ולעבוד איתו או לא, ואני בטוח שהוא הבין שאם הוא רוצה לעבוד הוא צריך הגנה של משקפי מגן כפפות ועוד.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אחי אני מספר לך מה שאני יודע שקרה!יותר מזה אני לא יכול לספר....טוב אני חייב לעוף ביייייייייי
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אני עכשיו בווינדס המסריח לבקשתכם על מה שאתם מדברים זה החומר המגומר שאתה קונה את זה זה בא בתור בד שיש בו סיבים בזיג זאג ואם אתה נדקר בסיב וזה מגיע למחזור הדם זה מאוד מסוכןאחרי שגומרים לעבוד אתו אז אין סיבים קופצים שאתה יכול לידקר מהם אז זה כמו פלדה לפני זה זה פשוט בד של סיביםphp dude צחק כמה שאתה רוצה אבל הנושא הוא רציני ביותר אני נדקרתי והיה לי קרישת דם ולמזלי זה עבר(20% מהמקרים זה עובר בלי טיפול) במקום שאני בונה טיסנים יש שמה כל כך הרבה חומרים מסוכנים שאני וחבר שלי(לא עידו) ועידו חשובים שפיתחנו חסינות לזה אבל עכשיו אנחנו נזהרים הרבה יותר
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים the prosher זה לא ספאם אני מנסה להרתיע אנשים מלשתמש בחומר מסוכן זה יכול להרוג מישהו אבל צודק אני לא יעשה יותר שיחות אישיות
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים urielka u ignorant prick נדקרתי והיה לי קרישת דם "היה לך קרישת דם"? :bash: בוא נתעלם לרגע מהקטע שזה בכלל בלשון נקבה (לכן אומרים היתה ולא היה), ונעבור לקטע היותר משמעותי: אתה בכלל יודע מה זה!? תפסיק לז** לאנשים במוח בנושאים שאין לך מושג בהם. וכ"כ קשה להעתיק את השם של מי שאתה מדבר אליו? (ThePorscher ולא the prosher ....)
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים top-gun לי אין לי מושג חבל שאני מתעסק עם זה כמעט 4 שנים אוקיי?top-gun עוד משהו רק שתדע שאתה יכול לדבר בצורה נורמלית ולא לקלל מישהו עם היה לו שגיאות כתיב אתה פשוט יכול להגיד את זה אוקיי?אני לא פה כדי לריב עם מישהו אני פה כדי להזהר אנשים שלא יודעים לשתמש בזה שלא ינסו לשתמש בזה
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מה קשור לחומרים מורכבים??הבן אדם כמעט רופא מוסמך,הוא היה יכול להגיד תשובה נכונה ולא זיונ* שכל
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אתה יודע מה זה חומרים מורכבים בכלל?! זה קרבון וכיוצא מכךוד"א לא ידעתי שהוא "כמעט רופא מוסמך"(כדבריך)שלך לו pm
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מספיק עם הספאם כבר!אתם בני 8?קודם תלמדו דברים בסיסיים ואז אולי תוכלו להאשים אנשים אחרים בזיבולי שכל שלכם.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים טוב אני גמרתי עם זה מי שרוצה לשתמש בזה שיתמש עם אמצעי זהירות כפפות עד הכתפים מסכה וכו` ושיהיה עם מישהו שיש לו ידע בעבודה עם חומרים מורכביםיום נעים לכולם אוריאל
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אני יודע טוב מאוד מזה חומרים מורכבים. בו נפסיק את הספאם,יום טוב,ערב טוב,לילה טוב,צהוריים טובים,בוקר טוב,וזה בעצם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.