עבור לתוכן

חברה זקוק לחומר קרבון

Featured Replies

פורסם

טוב חברים פותח התרד נראה לי הבין שהחומר מסוכן ומסרטן כתבתם את זה יותר פעמים מאני לא יודע מה

והבנו תקטע.

הוא יחליט אם הוא עדיין רוצה לנסות להשיג אותו ולעבוד איתו או לא, ואני בטוח שהוא הבין שאם הוא רוצה לעבוד הוא צריך הגנה

של משקפי מגן כפפות ועוד.

• תגובות 47
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי אני מספר לך מה שאני יודע שקרה!

יותר מזה אני לא יכול לספר....

טוב אני חייב לעוף ביייייייייי

פורסם

שתיתה רד בול? ;D

פורסם

אני עכשיו בווינדס המסריח לבקשתכם על מה שאתם מדברים זה החומר המגומר שאתה קונה את זה זה בא בתור בד שיש בו סיבים בזיג זאג ואם אתה נדקר בסיב וזה מגיע למחזור הדם זה מאוד מסוכן

אחרי שגומרים לעבוד אתו אז אין סיבים קופצים שאתה יכול לידקר מהם אז זה כמו פלדה לפני זה זה פשוט בד של סיבים

php dude צחק כמה שאתה רוצה אבל הנושא הוא רציני ביותר אני נדקרתי והיה לי קרישת דם ולמזלי זה עבר(20% מהמקרים זה עובר בלי טיפול) במקום שאני בונה טיסנים יש שמה כל כך הרבה חומרים מסוכנים שאני וחבר שלי(לא עידו) ועידו חשובים שפיתחנו חסינות לזה אבל עכשיו אנחנו נזהרים הרבה יותר

פורסם

אולי די עם הספאם והשיחות האישיות?!

פורסם

the prosher זה לא ספאם אני מנסה להרתיע אנשים מלשתמש בחומר מסוכן זה יכול להרוג מישהו אבל צודק אני לא יעשה יותר שיחות אישיות

פורסם

urielka u ignorant prick

נדקרתי והיה לי קרישת דם

"היה לך קרישת דם"?

:bash: :bash:

בוא נתעלם לרגע מהקטע שזה בכלל בלשון נקבה (לכן אומרים היתה ולא היה), ונעבור לקטע היותר משמעותי:

אתה בכלל יודע מה זה!?

תפסיק לז** לאנשים במוח בנושאים שאין לך מושג בהם.

וכ"כ קשה להעתיק את השם של מי שאתה מדבר אליו? (ThePorscher ולא  the prosher ....)

פורסם

top-gun לי אין לי מושג חבל שאני מתעסק עם זה כמעט 4 שנים אוקיי?

top-gun עוד משהו רק שתדע שאתה יכול לדבר בצורה נורמלית ולא לקלל מישהו עם היה לו שגיאות כתיב אתה פשוט יכול להגיד את זה אוקיי?

אני לא פה כדי לריב עם מישהו אני פה כדי להזהר אנשים שלא יודעים לשתמש בזה שלא ינסו לשתמש בזה

פורסם

חבל שalianyn לא כאן :(

פורסם

לא יודע אם הוא מבין בחומרים מורכבים אבל הבן אדם מאוד חכם

פורסם

מה קשור לחומרים מורכבים??

הבן אדם כמעט רופא מוסמך,הוא היה יכול להגיד תשובה נכונה ולא זיונ* שכל

פורסם

אתה יודע מה זה חומרים מורכבים בכלל?! זה קרבון וכיוצא מכך

וד"א לא ידעתי שהוא "כמעט רופא מוסמך"(כדבריך)

שלך לו pm

פורסם

מספיק עם הספאם כבר!

אתם בני 8?

קודם תלמדו דברים בסיסיים ואז אולי תוכלו להאשים אנשים אחרים בזיבולי שכל שלכם.

פורסם

טוב אני גמרתי עם זה מי שרוצה לשתמש בזה שיתמש עם אמצעי זהירות כפפות עד הכתפים מסכה וכו` ושיהיה עם מישהו שיש לו ידע בעבודה עם חומרים מורכבים

יום נעים לכולם

אוריאל

פורסם

אני יודע טוב מאוד מזה חומרים מורכבים.

בו נפסיק את הספאם,יום טוב,ערב טוב,לילה טוב,צהוריים טובים,בוקר טוב,וזה בעצם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים