עבור לתוכן

חברה זקוק לחומר קרבון

Featured Replies

פורסם

אחי אני חושב שזה חומר שממש קשה לעבוד איתו

נראה לי שצריך להזמין אותו בדיוק במידות וכל אלה

• תגובות 47
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צודק שמאד קשה לעבוד איתו

בשביל זה הבאתי לו את האתר הזה אם הם הצליחו לעבד אותו לדוגמא לצורה של פלסטיקים של יציאות המזגן באותו

1 על 1 ככה שזה חזר למקום בול למה שלא יצליחו לעשות את מה שהוא רוצה ?

פורסם

אחי תגיד אתה שרוט?!!?!?

זה חומר החושילינג מסרטן!!

דקירה אחת ממנו אפילו בטעות ויש לך קירשת דם !!

חבר שלי נדקר פעם מהחרא הזה היה לו פריחה בכול היד והוא היה צריך לשתות מלא מלא מיים

הקיצר יש לי את החומר הזה ואפילו הרבה ממנו אבל לצערי אני לא יכול להביא לך אבל אני רק אומר שתזהר כמה שאתה יכול שאתה עובד איתו ועדיף שלא תעבוד איתו אם אתה לא חייב

פורסם

א' כול תשמור על הפה שלך. :)

ב' כול מזה השטויות האלו מסרטן?

הכול מסרטן אפילו צ'יפס מסרטן!

אני עובד עם החומר הזה הרבה בגופים ושיפורים למסוקים בעיקר למכוניות חוץ מזה מזאת אומרת נדקר מה אתה מפחיד אותו?

החבר הזה שלך הזה סכין מקרבון?:|

איך אפשר להדיקר מזה?

פינות חדות?

נו גם אני נשרטתי מלא פעמים מזה ולא קרה לי כלום,אולי אני מיוחד 8)

פורסם

the men that born to be dead talking about is me and me friend even fiberglass is very danger i reccomend you to not touch it without mask and glob

you can kill yourself so don`t try it i and Born to be dead(ido) use it for build rc planes and we know what we are talking about

פורסם

דבר ראשון Born To Be Dead דבר יפה פה זה לא gamer.

דבר שני הרבה דברים בעולם מסוכנים ומסרטנים "אחושרמוטה" זה לא אומר שלא מתעסקים איתם..

זה שצריך ציוד עבודה והגנה לעבוד עם החומר זה ברור, ואני בטוח שהחברה שמנהלים את האתר שנתתי לו יסבירו לו את זה

גם. בכל מקרה באמת מה שאחרים אמרו אם אתה לא חייב להתעסק עם זה אל תתעסק אבל אם האתר שהבאתי לך יהיה מוכן לעזור לך

אז בכייף, למרות שהוא עוסק רק בשיפור רכבים.

פורסם

א' כול תשמור על הפה שלך. :)

ב' כול מזה השטויות האלו מסרטן?

הכול מסרטן אפילו צ'יפס מסרטן!

אני עובד עם החומר הזה הרבה בגופים ושיפורים למסוקים בעיקר למכוניות חוץ מזה מזאת אומרת נדקר מה אתה מפחיד אותו?

החבר הזה שלך הזה סכין מקרבון?:|

איך אפשר להדיקר מזה?

פינות חדות?

נו גם אני נשרטתי מלא פעמים מזה ולא קרה לי כלום,אולי אני מיוחד 8)

and i am working on r/c boats and planes so......... and it happend to me so....... don`t tell him were to buy it coz i don`t think he know how to use it man what your using is korot karbon i am using the bad that you can desgin very very easy but if you will tidaker it will be very dangerous so don`t try it if you don`t know how to use it and the strongest matriel in the world is spider web

and karbon is a strong matriel a very very strong matriel .

and ido(Born to be dead) said that coz he has expriens in this(me too) and he and me don`t want that somebody will be killed coz he don`t know how to use karbon if he know how to use it ok but if he don`t so don`t use it

פורסם

go uriel

!!!

חחחחחחחחחחחחח

ממצב גבר?

מה כבר עשית למחשב הפעם שאתה לא יכול לכתוב עיברית?

טוב עכשיו חזרה לעניינינו ברגע שאתה מדביק את החומר הוא יכול להיות חד ויכול להיות שנשרטת אבל זה צריך להכנס למחזור הדם כדי לסכן אותך (יענו שזה ידקור אותך וירד דם) ואז באמת ממולץ לשתות הרבה מים כי זה סופר לא בריא ומאוד מסרטן!

יוווווווווווו איזה מהירות אתם מגיבים בדקה וחצי כבר התמלא עוד דף!

בכול מיקרה אם השפה שלי העליבה מישו אני מצטער ואם אתם ממש רוצים אני יערוך אבל הכוונה לא הייתה להעליב!

פורסם

ido i am in linux now ! and i am ok

פורסם

א. עשה לכולנו ולעצמך טובה, רד מהאנגלית.

ב.

and the strongest matriel in the world is spider web

your point being?

ג. זה שחטפת זיהום לא אומר כלום על החומר.

ומי אמר שזה מסרטן בדיוק?....

ד. שימוש בהגנה (מסכה, משקפי מגן וכו'...) זה חובה בכל עבודה שבה עלולים לעוף עליך שבבים מסוג כלשהו, אלא אם כן אתה רוצה להפגע.

so cut the crap.

פורסם

א. עשה לכולנו ולעצמך טובה, רד מהאנגלית.

למה? אתה לא ידוע לקורא אנגלית??!

הוא אומר לך שהוא בלינוקס אין שם עיברית!!!!

פורסם

i am in linux and i didn`t install hebrew yet so please shut up

and krishat dam it a bit more that zium don`t you think

פורסם

תראה, לא כל אחד יכול לדבר אנגלית, זה לא בושה, אבל תסדר את העברית.

קרבון משתמשים גם באופניים של 20-30+ אלף שקל (אפרופו טור דה פראנס). חומר חזק לאללה וגם די יקר ולא ממש כבד.

אני יכול להגיש שעושים מזה גם כדונים ואם זה היה כל כך מסוכן לא הייתי חושב שהיו אנשים שמחזיקים כידוני קרבון גם 6 שעות ביום (אפרופו טור דה פראנס, ואל תביאו לי את לאנס כדוגמא כי היה לו סרטן - אני לא חושב שהוא נגע בקרבון עם האשך).

כל פעם שקראתי את הכותרת שלך קראתי "צריך חומר לחרבון" במקום "צריך חומר קרבון". כן, יש לי איזה בעייה.

פורסם

ברגע שמיעדים את החומר לנגיעת אנשים אז שמים עליו דבקים וחומרים אחרים שהם לא מסרטנים וגם כתבתי שהחומר מסוכן רק אם הוא נכנס למחזור הדם!!

נ.ב.

אוריאל הגזמת עם ההודעה עדיף שתמחוק!

פורסם

יש לי הרבה נסיון בעבודה עם החומר הזה וצריך להשתמש בבגדים ארוכים עדיף סרבל עבודה,כפפות משקפיים,מסכה,לשתות הרבה צריך לשתות בעובדה עם כול חומר אפילו מול המחשב,צריך לשים לב מתי שעובדים עם החומר הזה,וכבר חורתתי את עצמי מספיק עם החומר הזה ויצא לי כבר דם אבל כלום לא קרה ועם אתה יודע איך קוראים להרעלה שכזאת?

כי פעם אחרונה שעינתי בספר רפואה לא היתה הרעלת קרבון,הייתה הרעלת דם אבל..

דרך אגב עם אתה מחליט לכתוב באנגלית תכתוב בבקשה באנגלית נורמלית ובלי קיצורי מילים כי זה מרגיז תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים