פורסם 2004 ביולי 2721 שנים חברהאני צריך את החומר הזהבבקשה תגידו לי איפה אפשר לקנות את זה בארץועם אפשר לינק או מספר טלפון של החברה שמוכרת את זהגם כן אני צריך את הדבק של הקרבוןבעיברית אני חושב קוראים לזה סיוי פחמןבבקשה תעזרו לי זה חשוב מאוד
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים כןאם אני לא טועה או פרארי או פורשה משתמשים בו למכוניות שלהםאו ששניהם משתמשים
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים משתמשים בו במסוקי RC רוב המסוקים הנחשבים עשוים עם שלדת קרבון,וגם שיפורים למכוניות עשויים קרבון.חומר יקר,תנסה בנסא ;Dסתם תפתח דפי זהב.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אני לא חושב שאתה יכול להשיג כזה...סיבי פחמן באים או בלוחות גדולים או מותאמים אישית לצורה שאתה צריך זה לא משהו שאפשר לעצב ביתית כל כךאלומיניום רגיל בעל תכונות מאד דומות ויותר זול וקל לעיצוב
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר מקלארן f1 עשויה מי קרבוןאני ממש צריך את החומר הזההמחיר לא ממש מעניין אותיאני צריך את זה לפרויקט חדשחשבתי גם ל מודינג עם זה עם ישאר קצת אז אני ינסה
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים יש סדנאת שיפורים בארץ למכוניות שנקראת סופר קיט ..לאחרונה הם הציגו פרויקט ראשון מסוגו של עבודה עם פייבר ויש להם את הכלים להתעסק איתו הם שינו את הבפנים של הרכב מפלסטיקים לפייבר לאיזה בן אדם שביקש.אם אתה רוצה צור קשר איתם או איתי שאני אביא לך את האתר שלהם ואולי הם יוכלו לעזור לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.