עבור לתוכן

איך אני מפעיל שיתוף ישומים ולוח ציור במסנג'ר 6.2 ??

Featured Replies

פורסם

לחלק מהחברים שהתקינו מסנג'ר 6.2 יש לוח ציור ושיתוף ישומים..למה שאני התקנתי ת6.2 רגיל אין את זה? איך אפשר לעשות את זה ב6.2 .. אל תגידו לי תוריד 4.7

פורסם
  • מחבר

אוף גם בטיפו לא עונים

פורסם

אמממ אני חושב שיש את זה אבל זה לא פועל ב MSN MESSENGER וחייבים את ה WINDOWS MESSENGER בשביל זה.

בכל מקרה תלחץ על אחד מהמשתמשים המחוברים, תבחר למעלה בסרגל כלים ACTIONS ושם אמור להיות וייט בורד.

אם לא, אני חושב שניתן לעשות את זה דרך הנטמיטינג אבל אני לא בטוח כי יכול להיות שעדיין תצטרך את ה WINDOWS MESSENGER בשביל זה.

נ.ב אני לא מבין למה הקפצת את הת'רד...

עריכה: אני חושב שניתן להפעיל דרך ה MSN אבל צריך את הוינדווס מסנג'ר מותקן

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההפרצה...גנום - אתה בטוח שזה חייב להיות תוסף של ווינדוס?? (ואני חושב איזה :-\)

פורסם

אין שום קשר לWINDOWS MESSENGER

WINDOWS MESSENGER/MSN MESSENGER - שני דברים שונים לגמרי

MSN זאת תוכנה לצאט ,הוינדוס מסנגר מאפשר לשלוח/לקבל הודעות לפי איפי

באשר ללוח ציור אולי תיקח איזה בלוק ציור ותעשה בו שימוש? :P ::) ;D ;D

פורסם

לא לזה הוא מתכוון, הוא מתכוון לצייר עם חבר על דף משותף, וזה דבר שמגיע עם ה WINDOWS MESSENGER ויש קשר בין השניים!

בכל מקרה, אין לך את ה WINDOWS MESSENGER?

פורסם

אני יודע למה הוא התכוון,זה היה בצחוק

בכל אופן כבר הסברתי מזה WINDOWS MESSENGER אם אתה לא רוצה להבין החלטה שלך

פורסם

אבל מה הקשר!!!

עדיין בשביל להשתמש בוייט בורד ודברים דומים הוא צריך את ה WINDOWS MESSENGER בשביל זה גם אם הוא מריץ את זה

דרך ה MSN!

פורסם
  • מחבר

אז אין הסכמה פה 1 ?

לי אין ווינדוס מסנג'ררר

פורסם

ron26, אתה קצת מתבלבל.

ואני לא מאשים אותך, אני מאשים את מייקרוסופט. הם עשו הכל בשביל לעשות את העסק הפשוט הזה כמה שיותר מסובך ומבולגן.

אז ככה, יש שתי תוכנות צ'אט. כן שתיים. האחת היא Windows Messenger, שבאה ביחד עם התקנה של Windows XP וניתנת להתקנה רק על XP. אתר הבית שלה הוא: http://messenger.microsoft.com

השנייה היא MSN Messenger. היא לא באה ביחד עם ה-Windows, אך ניתנת להתקנה על כל גרסה של Windows. אתר הבית שלה הוא: http://messenger.msn.com

כמו שאתם רואים, האתרים מאוד דומים אחד לשני. ולא רק הם, גם התוכנות מאוד דומות אחת לשנייה. למען האמת, הן כמעט זהות לחלוטין. נקודה חשובה נוספת היא ששתי התוכנות יכולות להיות מותקנות בד בבד על אותה מערכת (רק אם מדובר על XP כמובן, כי כאמור, Windows Messenger לא עובד על מערכות אחרות מ-XP). למען האמת, הן יכולות גם לעבוד בו זמנית, אך כמובן, לא להיות מחוברות לאותו חשבון .NET בו זמנית (כי זה גם כולל את השרת).

הבדלים נוספים בין התוכנות:

קובץ ההפעלה של Windows Messenger (וגם התהליך שהוא מפעיל) הוא msmsgs.exe. קובץ ההפעלה של MSN Messenger (וגם התהליך שהוא מפעיל) הוא msnmsgr.exe.

האייקון של Windows Messenger הוא שני אנשים בצבע ירוק. האייקון של MSN Messeger הוא אותם שני אנשים בצבע ירוק עם פרפר צבעוני עליהם.

הגרסה האחרונה של Windows Messenger היא 4.7. הגרסה האחרונה של MSN Messenger היא 6.2.

התוכנה Windows Messenger זמינה להורדה באתר ה-Windows Update כעידכון ל-Windows XP. התוכנה MSN Messenger אינה זמינה להורדה באתר ה-Windows Update.

עכשיו, בקשר לבעייה העיקרית בת'רד: יש רכיבים, כמו ה-Whiteboard, שלא פועלים אם ה-MSN Messenger מותקן לבד. הם פועלים רק אם ה-Windows Messenger מותקן (לבד, או ביחד עם MSN Messenger). אחרי שמתקינים את ה-Windows Messenger, ה-Whiteboard יכול לעבוד גם ב-Windows Messenger וגם ב-MSN Messenger. אבל ה-Windows Messenger חייב להיות מותקן.

ולסיום: בלי קשר לכל מה שהוזכר למעלה, קיים שירות (Service) שנקרא Messenger. השירות הזה לא קשור כהוא זה לתוכנות הצ'אט לעיל. הוא עושה משהו שונה לחלוטין. הוא לא תלוי בתוכנות והן לא תלויות בו. זה שירות שבעזרתו אפשר לשלוח הודעות קופצות ומיידיות בין שני מחשבים שמריצים את השירות. ההודעות קופצות בחלונות של ווינדוס באמצע המסך והשליחה נעשית בד"כ דרך חלון cmd. שוב: אין לזה קשר לתוכנות הצ'אט. כיום משתמשים הרבה בשירות הזה לצרכי פרסום עצמי. לכן אם הוא פעיל (והפורט שלו פתוח), סביר להניח שאתם מקבלים הרבה פרסומות בסגנון ההודעות האלה ישירות לשולחן העבודה שלכם.

מקווה שהכל ברור עכשיו.

פורסם

הסבר יפה מאוד! ;)

בעצם צדקתי, ואתה הוספת עוד מידע חיוני.

רק הערה קטנה, אני לא חושב שאפשר להשתמש בשניהם בו זמנית גם אם זה לחשבונים שונים, אבל אני לא בטוח :-X

עריכה: אז הנה לך פותח הת'רד, הפתרון הוא בעצם להתקין את ה WINDOWS MESSENGER, אבל הבעיה היא שהוא קצת מעצבן.

יש כבר WINDOWS MESSENGER 5 אני חושב שאתה יכול להוריד...

פורסם

גם אני צדקתי,אני התכוונתי לwindows messenger service ואת זה אפשר להבין מהלינקים/תיאור בהודעות הקודמות

פורסם

רק הערה קטנה, אני לא חושב שאפשר להשתמש בשניהם בו זמנית גם אם זה לחשבונים שונים, אבל אני לא בטוח :-X

אני כרגע מחובר לשני חשבונות שונים שלי (אחד בהוטמייל, אחד ב-nana שהוספתי לו תמיכה ב-.NET), כל חשבון עם תוכנה אחרת.

יש כבר WINDOWS MESSENGER 5 אני חושב שאתה יכול להוריד...

כמו שכתבתי: נכון לעכשיו, 4.7 היא הגרסה האחרונה של Windows Messenger.

וכמו שראיתם בהודעתי הקודמת, לא טענתי שמישהו מכם טעה ולא שללתי לחלוטין אף הודעה פה.

פשוט היה בילבול שאותו ניסיתי ליישב.

אה, כן.. ו-HeaT-SinK, אל תקפיץ. :P

פורסם

הWINDOWS MESSENGER תוכנה מעצבנת מאוד, הייתי צריך להתקין אותה במיוחד בשביל לעזור למישהי במחשב שלה בהשתלטות. מניסיון, הרבה יותר נוח ומהיר לעשות את כל זה דרך הנטמיטינג. שאתה יודע כשאתה סוגר אותו הוא לא יתנגש לך כל הזמן הMSN MESSENGER החדש. לכן אני חושב שהפיתרון הוא להשתמש בנטמיטינג ולא להתקין את התוכנה המעצבנת הזאת שוב (שלא להזכיר כמה זמן לקח לך עד שמצאת איך להסיר אותה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים