פורסם 2004 ביולי 2721 שנים שלום לכולכם.לפני כמה ימים קיבלתי את החלקים למחשבי החדש.הזמנתי מהדובים כמה חלקים וביניהם מעבד AMD Athlon64 3200+ שהוא 1MB קאש.קיבלתי מעבד -retail, ועכשיו עם ה CPUID כתוב לי שהוא newcastle וה L2 שלו הוא 512kעבדו עליי ?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אם רשום שם 512 קאש אז כן נתנו לך 3000+ אולי בטעות אולי בכוונה תתקשר אליהם ותגיד שיחליפו לך!!
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אכן לא קיבלת מה שהזמנת אבל.יש שני סוגים של A64 3200athlon 64 3200 512KB L2 CACHE,2.2GHZathlon 64 3200 1MB L2 CACHE,2GHZכנראה הביאו לך תגרסה אם יותר מגהרץ,וזה שיפור גדול יותר מ1MB
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אההה אופס לא שמתי לב NEWCASLE תראה מצד אחד זה לפי דעתי יותר שווה!! גם מבחינת אוברקלוק
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר כן כן כששמתי לב לזה שיש לו "רק" 512 קאש התחלתי להתעצבן מעט - אבל קראתי עכשיו בהמון מקומות שהnewcastle עדיף - גם במהירות סטוק הוא טיפה יותר מהיר וגם באוברקלוקינג הוא טוב יותר- וגם טיפה יותר קר ;D והוא רץ על 2210.1 mhz !!!!! :D
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר במה הוא נחות יותר ? ולפי הבנתי ההבדלים הם של כ2 אחוז לפה או לפה אז לא משנה כ"כ
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים הניוקאסטל לא עדיף בהרבה, למעשה הוא נחות יותר.הוא לא נחות בכלל,נכון לCLAWHAMMER יש 1MB CACHE אבל ל3200 CLAWHAMMER יש מהירות שעון של 2GHZ ו1MB CACHE,לעומת זאתל 3200 NEWCASTLE יש 512KB CACHE ומהירות שעון 2.2GHZ וזה יותר משפיע מהקאש
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אל תדאג לא עבדו עליך קרה לי אותו הדבר אח שלי הביא לי מפרייז בלוס אנגלס אותו מעבד והתפלאתי לגלות שזה Newcastle ולא הקלוהאממר שביקשתי אבל ביררתי פה ושם וזה עדיף יש אנשים שיגידו לך שאי אפשר לעשות OC לקאש אבל מגהרץ אפשר אז שתדע שזה שטויות כי יש לך סטפינג CG שיותר מוצלח לאוסי מאשר ה c0 של הקלוהאמר הישן וגם ה1 מגה קאש עצמו מתחמם יותר לעומת החצי ולכן גם הקלוהאממרים החדשים עם סטפינג CG לא יותר טובים והדבר הכי חשוב לאנשים שמשתמשים במהירויות סטוק ללא OC הקלוהמר נחות יותר קיצר תהנה קיבלת מעבד אחלה
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים פורסם לפני זמן קצר ב HWZONE באמצעות טבלת המעבדים השלמהhttp://techreport.com/cpu/
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים שניכם טועים ובגדול, המגה קאש מוסיף בהרבה ועובדה שהמעבדים האלה מבצעים הרבה יותר טוב. הקלוהאמרים 754 הם היחידים שיכולים להתחרות ב- 939. ואין שום ספק לכך. חוץ מזה כשאתה קונה קלוהאמר CG אתה מקבל את הטוב משני העולמות.ולגבי המתחמם יותר? זה שטויות. שני המעבדים, CH CG / NC CG נגמרים לבסוף באותה מהירות, לא משנה תחת איזה מתח ואיזה קירור. אגב האוברקלוק הגדול בעולם נעשה על CH C0. אז די להתווכח. שלא נדבר על זה שאתה תמיד יכול להוסיף 200Mhz ולא עוד חצי מגה קאש. ואני מדבר בתור אחד שניסה את שני המעבדים.אני הייתי מחליף את הניוקאסטל ומהר.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אני ראיתי השוואה ביניהם והnewcastle הרבה יותר טוב באוברקלוקגם ללא קשר לאוברקלוק הnewcastle מגיע אם מהירות שעון גבוהה יותרה1MB לא משפיע כמו שאתה חושב כללכן כן אתה מדבר בתור אחד שניסה את שני המעבדים , מה עשית בנצמרקים? ראית פשש זה עובד טיפה יותר מהר והנחת הנחה שגויה?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים הודעה שלמה של שטויות. הניוקאסטל עושה אוברקלוק יותר טוב רק בכך שהוא עושה את זה על מתחים יותר נמוכים, אך שניהם נגמרים באותה המהירות.חוץ מזה אתה תמיד יכול להוסיף עוד 200Mhz למהירות שעון. כל קלוהאמר עושה את זה על הכל סטוק.ת'רדים להוכחה של המקצוענים בעולם -http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=38982http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=35186קרא את ה-כ-ל ואז תסיק את מסקנותיך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.