עבור לתוכן

איך בודקים את מהירות כרטיסי הראם שלי? MHZ שלהם?

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין בזה הרבה, אני רק יודע שיש לי 2 כרטיסי 256מגה , ושבגלל שהמהירות שלהם לא תואמת זה עושה לי בעיות VPU RECOVER בכטיס המסך ומתעקש לעשות בעיות בהתקנות משחקים/תוכנות מתוך דיסקים.

נדמה לי שמהירות אחד מכרטיסי הזכרון שלי 256מגה הוא 333 (מגה הרץ???)

והשני שיש לי, אותו רכשתי יותר מאוחר, יותר מהיר (400 אולי?)

איך אני בודק איזה מהם הוא המהיר יותר וכל זה כדי שאוכל לרכוש אחד נוסף שיהיה זהה לשני?

תודה :)

פורסם

זה לא קשור לזכרונות בכלל

זה דרייבר בעייתי/בעיית התחממות/ספק כוח חלש או ג"נרי

פורסם

ת'אמת שאני לא יודע על מה אתה מדבר אבל עושה רושם שהפתרון בשבילך זה לקרוא מה כתוב בתוך הSPD של הזיכרונות. תשתמש בתוכנה שנקראת CPU-Z באתר http://www.cpuid.com ויש שם אופציה, בטאב About שנקראת Memory SPD. תלחץ על זה, תשמור את הקובץ לאנשהו ותקרא אותו, אמור להיות כתוב שם כל מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לזכרונות בכלל

זה דרייבר בעייתי/בעיית התחממות/ספק כוח חלש או ג"נרי

בנוגע להתקנת תוכנות/משחקים מדיסקים - אני בטוח שהבעיה היא אי תאימות בין מהירות הזכרונות. פירמטתי את המחשב, הכנסתי את הזכרון הנוסף, ולא הצלחתי להתקין את ווינדוז. בשלבים הראשונים של ההתקנה (עוד כשהכל מופיע בפורמט דוס) תמיד הייתה תקיעה. הסרתי את אחד מ256 המגה בייטים להוראת הטכנאי שלי שאמר שזה נגרם כתוצאה מחוסר תאימות במהירות הזכרון, וזה התקין כמו מלך.

אתמול כשקראתי על מישהו שרכש כרטיס מסך רדאון חדש והכל עבד כשורה עד שהוא הוסיף עוד זכרון ראם - האסימון נפל לי. זה אי תאימות בין מהירויות סטיקים של ראם, זה גורם לVPU RECOVER אחת לכמה דקות (ולבעיות התקנה מדיסקים, כמו שאמרתי).

הדרייבר לא בעייתי מאחר והוא הורד מאתר ATI.COM מיד לאחר פירמוט, התחממות בטח שלא כי פתחתי את המחשב ושמתי מאוורר די רציני מול כרטיס המסך, ספק כח חלש אני לא מאמין כי מעולם לא היו לי בעיות...

תודה ytoledano אני אנסה :)

פורסם
  • מחבר

THERE IT IS !!!

Size 256 MBytes

Max bandwidth PC2700 (166 MHz)

Size 256 MBytes

Max bandwidth PC2100 (133 MHz)

אני בטוח שחוסר התאימות במהירויות גורם לבעיות.

אני אעדכן אתכם אחרי שאחליף את האיטי יותר.

פורסם

תעשה חיפוש בגוגל, להרבה היה את הבעיה הזו והם פתרו אותה ע"י עידכון/החלפת דרייברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים