עבור לתוכן

דום 3 צריך 512 מגה בכרטיס מסך!!

Featured Replies

פורסם

דום 3 ידרוש לפחות 512 מגה בכרטיס מסך על מנת לשחק על פרטים ברמת "אולטרה" , אבל גם אם יש לכם כרטיס עם 256 מגה אז זה סבבה...

ודרך אגב זה גם אומר שFX5200 עם 256 מגה ינצח 9700 פרו 128 מגה בפרטים גבוהים... לא מאמינים? תקראו בעצמכם -

http://www.bluesnews.com/cgi-bin/finger.pl?id=313&time=20040726134608

• תגובות 43
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

wtf?!

zaot omeret aim ani kone msi 9800pro 128MB 256Bit

dom3 lo yavod al ze kibinimat afilo aim ani ose lze at hoverclock vho yahaya dome lXT??!?

פורסם

it will work,just not on the highest settings

פורסם

ודרך אגב זה גם אומר שFX5200 עם 256 מגה ינצח 9700 פרו 128 מגה בפרטים גבוהים... לא מאמינים? תקראו בעצמכם -

קראתי, לא מצאתי ובכל מקרה אני אגיד "אין סיכוי"

חוץ מזה שכבר רשמתי את הנושא הזה פה לפני שבוע פלוס

פורסם
  • מחבר

קראתי, לא מצאתי ובכל מקרה אני אגיד "אין סיכוי"

חוץ מזה שכבר רשמתי את הנושא הזה פה לפני שבוע פלוס

בוא נחכה לבנצ'ים shall we?

wtf?!

zaot omeret aim ani kone msi 9800pro 128MB 256Bit

dom3 lo yavod al ze kibinimat afilo aim ani ose lze at hoverclock vho yahaya dome lXT??!?

הוא גם אומר שלא כדאי להשתמש בכרטיס עם אוברקלוק כי דום 3 משתמש בכרטיס גרפי שמעמיס על הכרטיס בצורה שעוד לא נראתה...

פורסם

זה צריך לעבור לפורום משחקים בדיון דום 3!!! :)

גם אני פתחתי כמה דברים כאלה אל דום 3 והוא נעל לי והעביר לי לדיון דום 3 שם... :P

פורסם

במשחק תהיה אפשרות להגדרות "אולטרה" שיפעלו אוטומטית על כרטיסים עם נפח זיכרון גבוהה - ויטענו טקסטורות לא מכווצות.

זה לא אומר שכרטיס עם פחות זיכרון יעבוד הרבה פחות טוב על המשחק, זה אומר שכרטיסים עם 128MB יעבדו לא טוב על המשחק - אם יש להם כוח עיבוד (צינורות מהירות שעון etc.) - וזה בהחלט לא אומר שכרטיס עם 256MB FX5200 או מה שלא יהיה יעבוד יותר טוב מ-9800PRO עם 128MB או משהו אחר.

אז אפשר להרגע, לא צריך להילחץ מכל דבר קטן. אתה לא תחיו הרבה שנים ככה.

http://www.theinquirer.net/?article=17437

פורסם
  • מחבר

אני אומר שהוא יעבוד יותר טוב על הגדרות גבוהות! וגם אמרתי 9700 לא 9800!

פורסם

גם עם ג'יגה זיכרון ה FX5200 לא יתקרב ל 9700 עם 128 מגה.

פורסם

מעניין איזה איכות גרפיקה יהיה אפשר לראות עם 9800P , להכין משחק עם גרפיקה מפוצצת אבל עם דרישות לא מציאותיות בעליל לשוק זה כל חברה יכולה לעשות

החוכמה היא גם להראות מקסימום גרפיקה במינימום חומרה האפשרי , מה זה יעזור עם D3 יראה טוב רק על כרטיסים שיכנסו לשוק רק עוד שנה שנתיים ? עד אז יכולים

לצאת עוד משחקים עם גרפיקה יותר מתקדמת

we w8 and c

פורסם

אני רוצה לראות עוד חברה שמצליחה ליצור מנוע גרפי מדהים כ"כ ומדויק עד לפרטים הכי קטנים שיפעל יותר טוב מהמנוע של דום3...

(לא חושב שה-SOURCE של VALVE הוא ברמה של המנוע של ID).

פורסם
  • מחבר

אבל דום 3 אמור ליהיות משהו באמת בן זונה!

פורסם

מנוע ה SOURCE אמור להיות חזק בפיזיקה ולא בגרפיקה לפי מה שראיתי הוא אכן לא מראה גריפקה מרשימה במיוחד ...בקשר לפיזיקה נראה כבר כשהמשחק המלא יצא

המנוע של D3 אמור להציג גרפיקה מרשימה במיוחד שלא נראתה עד כה (ככה לפחות לפי כל ההייפ) וכניראה גם איכות סאונד חדישה

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לראות עוד חברה שמצליחה ליצור מנוע גרפי מדהים כ"כ ומדויק עד לפרטים הכי קטנים שיפעל יותר טוב מהמנוע של דום3...

(לא חושב שה-SOURCE של VALVE הוא ברמה של המנוע של ID).

Unreal engine 3

f.e.a.r

Riddick

מנוע ה SOURCE אמור להיות חזק בפיזיקה ולא בגרפיקה לפי מה שראיתי הוא אכן לא מראה גריפקה מרשימה במיוחד ...בקשר לפיזיקה נראה כבר כשהמשחק המלא יצא

המנוע של D3 אמור להציג גרפיקה מרשימה במיוחד שלא נראתה עד כה (ככה לפחות לפי כל ההייפ) וכניראה גם איכות סאונד חדישה

הסרטון כיום שמראה הכי טוב את דום 3 הוא הסרטון של גרסת האקס בוקס , אם לסרטון הזה אתה מתכוון אז רק שתדע שהמנוע עובד שם על DX8...

פורסם

מה?!?

חשבתי שמשחק שדורש הכי הרבה זיכרון זה HL2 80 מגה

וש 256 מגה יהיה בשימוש עוד 3 שנים

אז עכשיו חייב 256?

זה אומר ש ב 9600XT 128 יפעל הרבה פחות טוב מ 9600XT 256?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים