פורסם 2004 ביולי 2621 שנים הייטוב... אז הייתי נעול בהתחלה על המינולטה A2אבל אחרי השוואה עם הסוני 828 ירדתי ממנהעכשיו צצה לה ה olympus c8080 שקיבלה ביקורות טובות מאוד ותמונות חדות וטובותאשמח לקבל דעה נוספת
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים בחירה טובה לגבי המצלמה,לגבי העדשה שאתה מקבל היא טובה יחסית. (אמליץ שתעיין בפורום ביוגנד בנוגע לעדשות)כרטיס זיכרון- כפי שאתה יודע אם אתה רוצה לנצל את המצלמה כדאי שיהיה איתך כרטיס 512MB מינימום (תשקול לרכוש אולי בעתיד נרתיק דיגיטלי).ולגבי מהירות הכרטיס, מומלץ כרטיס מהיר כיוון שזמן הכתיבה לכרטיס מהמצלמה צריך להיות מהיר.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר סבבה תודהלאחרונה (בעצם היום...) התחילו הירהורים כמה אני אהיה מוכן להשקיע בעדשות וכמה אני אהייה מוכן להסתובב עם סט עדשות עליילכן חשבתי אולי לרדת בעצם מ SLR ולעבור ל P&S מתקדמתחשבתי אולי על הסוני 828 מה דעתך עליה?האם לדעתך היא תשרת יותר טוב את צרכי?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים ההשקעה במצלמת SLR היא עצומה, כמו כן כדאי ומומלץ לבטח את הציוד שהוא גם כבד, יקר אבל בכל זאת איכותי.לגבי מצלמות ה-8MP, תצטרך לסקור ביקורות על המצלמות שבתחום.יש לך את הסוני, קנון, אולימפוס...
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר אני יודע בגלל זה אני שואל אותך בכל מקרה היתה לי התלבטות בין המינולטה A2 לבין הסוני 828 מה המלצתך?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אם אתה משנה נושא, אנא שנה כותרת בהתאם. - " מתלבט בין מספר מצלמות 8MP " הסוני מאסיבית, יצא לי לשחק איתה לא פעם ומי שלא יודע מה הוא עושה במצלמה יסתבך. תעבור על ביקורות באינטרנט אודות מצלמות ה-8MP, כי לכל מצלמה יש את הפלוס שלה.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים ששוטטתי קצת ברשת הופתעתי לטובה מאיכות התמונה של הניקון 8700 אולי כדאי לך לשקול גם אותה...ובכלל הרשת מלאה בביקורות השואתיות של כל תחום ה8 מגה פיקסל.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר תודה chibbyבכל מקרה אני אהבתי יותר את האולימפוס 8080 על גבי הניקוןאבל תמיד אשמח לחוות דעת נוספת
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים הזום X5 יספיק לך?אם כן האולימפוס בחירה דיי טובה, ממה שאני יודע היא לא רעה בכלל.כדאי שתבדוק את העמוד הזה, הוא לקוח מביקורת של A2 אבל בכל זאת טוב לך.http://www.dpreview.com/reviews/konicaminoltaa2/page17.asp
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר אני מניח הזום X5 יספיק לי לבנתייםבכל מקרה גם אני הסתכלתי על הביקורות ב DPREVIEW ןמשם הגעתי להחלטת שהאולימפוסבכל מה שנוגע לאיכות התמונה אורך חיי הסוללה טובה יותרמה גם שהיא המומלצת ביותר מבין אלו שחשבתי עליהן בתור 8MP אופציונליות (האחרות היו A2 והסוני 828)אז אני מקווה שסופסוף החלטתי והתגבשה דעתיאני מקווה שהיא בהחלט תשרת אותי ושאני לא אתאכזבאני אחזור ואתן לכם את התרשמותי כשאשר אני אקבל אותהתודה לכל מי שעזר וייעץ
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר כןעשיתי מחקר מעמיק מעמיק בנושאחרשתי את dpreview מ א' ועד ת' כולל מצלמות 8MP וכן מצלמות SLRהחלטתי בהתחלה ללכת על ה canon 300Dאך לאחר הרהורים קשים והתלבטויות ירדתי מהרעיוןאני עדין לא מוכן להשקיע כ"כ בצילום ובטח לא להתחיל להסתובב עם סט עדשות לכל מקוםמה גם שמצלמות SLR דורשות הרב הזמן של אימון והשקעה עד שמבינים את כל הפונקציות והיכולות של המצלמהלכן ירדתי מזה בנתיים והחלטתי לעבור ל 8MP שתהייה טובה, עדכנית ושתפיק תוצאות טובותואחרי שחרשתי את האתר הגעתי למסקנה שהאולימפוס 8080 שקיבלה את הביקורות הטובות ביותר בקטגוריה נונתנת את התמורה הטובה ביותר לכסף, התמונות הן באיכות טובה וגם היא זולה מהמתחרות
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים היא באמת ה-מצלמה המובחרת מבין כל ה-8MP, לכל מצלמה יש את היתרונות שלה, אך ל-8080 יש יתרון ברובם.תדאג לרכוש כרטיס זיכרון 512MB מהיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.