פורסם 2004 ביולי 2621 שנים שלום רב !אבא שלי מצא את הדגם הנ"ל http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11215 ב200$ ..רציתי להתייעץ אמכם אם בתווח המחיר ! הסט שווה קניה .. תודה מראש !
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים זה לא ממש שיא האיכות,גם לא הרבה ווליום,מזה לעזעזעל הדברים האלה שיש בתמונה נראה כמו עמודי ברזל
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים שלום רב !אבא שלי מצא את הדגם הנ"ל http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=11215 ב200$ ..רציתי להתייעץ אמכם אם בתווח המחיר ! הסט שווה קניה .. תודה מראש !א) לא, לדעתי הסט ממש לא שווה קניה. ה DVD עצמו ממש סתם וכנ"ל מה שמסביב. ב) לאיפה זה מיועד (סלון גדול? חדר מגורים?).ג) אפשר קצת להגדיל את התקציב?
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר אוקי .. קודם כל תודה על התגובה המהירה .. אז הסט קודם כל נראה דיי טוב .. (להתייחס למחיר הדיי נוח)הסלון שלי הוא 6 מטר על 5 , והתקציב קבוע אין ביכולתי להזיזו.רק לתשומת הלב, קרגע אין לי רמקולים נפרדים לטלוויזיה והתוספת היחידה היא ווידיאו ישן..(אין די וי די ובטח שלא רסיבר).אם יש לכם משהו יותר איכותי בטווח המחירים של 200$ (ד"א הסט נמצא במחיר הנוח בדיוטי-פרי) אז אשמח לקבל הצעות!כל תגובה תקבל בשמחה.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים תשמע יותר טוב מהרמקולים שיש לך עכשיו זה בטוח ההספק של הרמקולים יספיק לדעתי כדי למלא את החדר , סלון שלך השאלה איך תיהיה איכות הסאונד, על תצפה למשהו ברמה עולמית מה שכן הייתי מציע זה לבדוק בדיוטי פרי איזה דילך של מערכת קולנוע ביתית ב200$ יש להם ולמצוא מישהו שנוסע לחו"ל עכשיו(כול העולם נוסע) זו לא ממש בעיה.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים ב200 דולר אתה יכול לקנות אחלה של מערכת סטריאוכמובן לא למטרות קולנוע ביתי אבל תהיה הרבה יותר איכותית
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים תשמע, אם כבר אתה קונה, אז מערכת ה LG בדיוטי פרי יותר טובה מהאלטקס. קניתי אחת כזו לחבר לפני כחודש והיא ממש בסדר יחסית למחיר:http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=2&sec=5∏=62282&saleNo=79776האמת שהיה עדיף אילו היית קונה איזה DVD אכותי כמו הפיוניר וכשיהיה כסף מוסיף עוד דברים.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים מחבר למרות ההמלצה על ה-LG אני ילך על הסט שהצעתי בהתחלה (כנראה) מתאמי יופי .. במקרה הזה הגודל דיי קובע. (נראה יותר איכותי..)
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים אתה טועה ובגדול הגודל של הרמקול לא בהכרח מצביע על איכות ועוצמת הסאונד לי למשל יש רמקולים של קליפוש שהרמקולים עצמם(לא הסאב) הרבה יותר קטנים מהרמקולים של המערכת שלי ולמרות זאת הרבה יותר חזקים ונותנים צליל יותר טוב.היופי אומנם הוא גם צד שיש להתחשב בו אבל האיכות הרבה יותר חשובה כי בסופו של דבר הרמקול הוא לא רהיט הוא רמקול ומה שחשוב זה מה שאתה שומע ולא מה שאתה רואה כמובן.הLG היא מערכת יותר טובה המערכת שהצעת בהתחלה היא יותר פלסטיק מרמקול!
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים קודם כל העמודים האלה, הם רק לעיצוב, הרמקול עצמו הוא אלקטרוני(סטלייט) והוא נמצא בכמה ס"מים העיליונים ביותר ברמקול. עכשיו אם אתה קונה בדיוטי פרי, אז יש את זה גם בסקאל אלקטריק. קח דיסק שאתה מכיר ולך לחנות לשמוע את הרמקולים. ככה אני עשיתי שהייתי צריך רמקולים מהר ובזול, ובסוף קניתי בדיוטי פרי את ה ELTAX JUPITER. אחלה רמקולים ד"א.... מספיקים לי עדש שאני אשיג איזה קומבינה ל JAMO 5.1 .
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים תראה, כל המערכות הזולות האלה מיוצרות בסין. לפחות ב LG אתה יודע שאיזה רמה מינימלית נשמרת.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים קודם כל העמודים האלה, הם רק לעיצוב, הרמקול עצמו הוא אלקטרוני(סטלייט) והוא נמצא בכמה ס"מים העיליונים ביותר ברמקול. עכשיו אם אתה קונה בדיוטי פרי, אז יש את זה גם בסקאל אלקטריק. קח דיסק שאתה מכיר ולך לחנות לשמוע את הרמקולים. ככה אני עשיתי שהייתי צריך רמקולים מהר ובזול, ובסוף קניתי בדיוטי פרי את ה ELTAX JUPITER. אחלה רמקולים ד"א.... מספיקים לי עדש שאני אשיג איזה קומבינה ל JAMO 5.1 . ובגלל זה אמרתי יותר פלסטיק מרמקול.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר רעיון טוב.. אני יקח איתי דיסק למקום.ד"א אני לא ממש צריך איכויות גבוהות של סאוונד, והיופי של המוצר מאוד חשוב לי !!אני מאמין שהמערכת הראשונה תגבור על המערכת הקיימת שלי .. (כלום) ובכך היא כבר סיפקה את הצרכים שלי ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.