עבור לתוכן

בעיה עם חיבור מחשב לטלויזיה דרך כבל S-Video

Featured Replies

פורסם

מה זה רואה שחור

יענו לא רואה תצוגה? או רואה את ה desktop (ששיערת שהוא שחור) ?

בע

לא הבנתי o_0

• תגובות 35
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

רואה שחור הכוונה היא שהטלויזיה דולקה ונמצאת בכניסה המתאימה למחשב אבל המחשב לא משדר לטלויזיה ככה שכל מה שאתה רואה בטלויזיה זה מסך שחור לחולטין ולא שום דבר שקשור למחשב שלך.

אחרי זה תעשה בטלויזיה שיראו בפינה את התחנה (AV-1 או משהו כזה) ותראה אם הסמל הזה מרצד.

פורסם

אני מחובר עם כבל S-video זיבלון של 10 מטר

כרטיס 9500 פרו וטלויזיה סוני 29 עם כניסת S-video

בדרייבר של ATI יש תפריט תצוגות ושם אני מעביר את התצוגה לטלויזיה ומשנה את קצב הריענון

רואים 10 יותר טוב מהחיבור של YES

הקטע המעניין שבסרטים עם תירגום רואים בטלויזיה את הסרט עם התירגום ובמחשב יש מסך שחור אבל התירגום מוצג.

פורסם

הקטע המעניין שבסרטים עם תירגום רואים בטלויזיה את הסרט עם התירגום ובמחשב יש מסך שחור אבל התירגום מוצג.

זה בגלל הדרייברים. משום מה החליטו שרק תצוגה אחת יכולה להציג סרט ולא שניהם במקביל. בגלל זה אתה כל הזמן צריך להגדיל את המסך/טלויזיה כדי לראות בו/בה את הסרט. כתוביות חיצוניות (שמגיעות מקובץ נפרד) הן בסה"כ טקסט שמוצג על המסך, וטקסט הרי לא נחשב כסרט, ולכן תראה את הכתוביות בכל התצוגות. אגב, בדרייברים של nVidia אפשר להציג סרט במקביל (גם בטלויזיה וגם במסך), בדרייברים של ATI לא מצאתי איך לעשות את זה.

קניתי מתאם svideo to rca, ובנוסף קניתי 2 כבלים איכותיים של RCA ל RCA אותם אני מחבר בעזרת מאריך RCA ואת הכבל אני מחבר לטלויזיה בעזרת המתאם 21 והמצב כפי שהיה עם ה svideo

אני הייתי מהמר שהבעיה היא במתאם

אתה כנראה צריך מתאם עם 7 פינים, די נדיר להשיג כאלה.

חבל שהכרטיס מסך שלך לא הגיע עם מתאם מתאים.

אני מסכים - הבעיה היא כנראה במתאם. המתאם שלך צריך להיות Composite, כלומר מ חיבור S-Video של 7 פינים ל RCA. אני בכלל לא בטוח שתוכל למצוא כבל/מתאם כזה. בד"כ מגיע כבל כזה עם הכרטיסים של ATI, אבל יכול להיות שחלק מיצרניות פשוט לא מספקות אותו, ואז אתה בבעיה.

כמו שאני רואה את זה, יש לך כמה ברירות:

1. אתה יכול לנסות להלחים כבל כזה לפי התמונות בעמוד הראשון של הנושא, אבל אם אתה לא מבין בתחום (ואין לך מכשיר מדידה לבדיקת רצף חוטים), אתה כנראה תסתבך עם זה.

2. אתה יכול לנסות לפנות ליצרן, לנציגות שלו בארץ (אם יש כזו) או ליבואן כדי לבדוק האם הם יכולים להשיג לך כבל כזה.

3. נסה לבדוק בחנויות אלקטרוניקה - אולי הם יכולים להזמין לך כבל כזה.

4. ראיתי כרטיסי מסך של ATI שיש להם גם יציאת RCA בנוסף/במקום יציאת ה S-Video. אולי יש אפשרות להחליף את הכרטיס שלך לדגם דומה עם יציאת RCA.

5. אתה יכול להחליף את כרטיס המסך לדגם של nVidia - להם יש נטייה להשתמש בחיבור הפשוט יותר של 4 פינים.

6. תבדוק עם חברים שיש/היה להם כרטיס של ATI - אולי יש להם כבל כזה מיותר.

אני מקווה שהבעיה שלך תיפתר.

פורסם

אין מצב להחליף את הכרטיס.

אנסה לחפש מתאם עם 7 פינים אבל כמו שאתה אומר אני בספק גדול אם אמצא.

וגם אין לי שמץ מי היבואן של ATI בארץ וגם לא נראה לי שהם יוזיזו תתחת שלהם בשביל כבל עלוב..

הקיצר אכלתי אותה

כ"כ אהבתי לראות סרטים עם ה GF2 עם חיבור ה RCA..

עריכה:

http://www.s-video.com/

יש פה כמה כבלים מעניינים

אבל המחירים בשמיים ואי אפשר לדעת אם מדובר ב 7/4 פינים

ולגבי הבדיקה ש Holy המליץ לי לעשות, לפני כחודש נהגתי לראות סרטים בטלויזיה עם ה GF2 שהיה לי ולא היתה שום בעיה :\

פורסם
  • מחבר

לא קשור אם זה עבד או לא עבד בעבר עם כרטיס אחר, זאת בדיקה ששווה לעשות.

אם הטלויזיה מרצדת גם כשהמחשב לא משדר זה סימן בודאות שהכבל לא תקין (או אחד המתאמים), והוא זה הגורם לטלויזיה לרצד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים