עבור לתוכן

מסך דק טוב למשחקים

Featured Replies

פורסם

overclockers.co.uk מספיק אמינים בשבילך ?

הנה הקישור

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?s=&threadid=17209584

ואני יצטט

"Hyundai no longer use the 20ms Hydis panel in their Q17 and haven't since 2003. They use the 12ms Samsung

panel now in the Q17 and in the Q17+ (confirmed by Hyundai tech support)."

"Previously the much debated 20ms vs 16ms vs 12ms panel argument was what ppl were concerned about with the Q17 original edition. It was confirmed to me by the tech support at Hyundai that the original manufactured panels were using a 20ms Samsung panel (not 20ms Hydis panel as THG reported!). This was then ceased in March 2004 in favour of the 12ms Samsung panel (which is now used in the Q17+). If you have a Q17 then u should be able to tell which panel u have from the sticker on the back of the TFT. Also the 12ms Q17's have a "12ms" sticker on the front bezel."

נ.ב

עד לפני שבועיים גם אני הייתי בהנחה שהוא מבוסס HYDIS וגם מאוד התאכזבתי מהשינוי.

למרות שאם תחפשו ברשת ת'כלס כל הרעש סביב HYDIS התחיל עקב ביקורת 1 !!! ב-TOM'S HARDWARE וזהו אז יכול להיות שניפחו את איכות הפאנל הזה . הדרך הכי טובה לגשת לתצוגה גדולה בקניונים ולבחון בעיניים שלך

פורסם

לבחון בקניון ? אני מסתכל על אחד כבר חודשיים ברגעים אילו ממש ונהנה מכל רגע :D

למה להתאכזב ? תקרא את הביקורת המצויינת שקיבל בלינק שנתת

IT INSIDER: The monitor has won loads of awards against some "higher" end models so pound for pound if you wanna invest in a really decent bit of kit look no further then the Q17S.

ואף ה Q17S בעל פאנל סמסונג

פורסם

עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין שתי הפאנלים? מה זה משנה איזה פאנל יש למסך?

פורסם

פאנל Hydis של יונדאי נחשב לפאנל יותר מהיר ואיכותי...למרות שגם פאנגל סמסונג מצויין ... לא סתם מסכי סמסונג שמשתמשים בו הם הכי יקרים בשוק הפרטי :lol:

פורסם

מה זה פאנל זה מה שעומד עליו המסך

אני מתכוון מה שמחזיק אותו?

פורסם

לא...הכוונה היא ל"שפורפרת" של המסך הדק

פורסם

וזה דבר חשוב?

פורסם

לא יצא לי להשוות Q17 עם HYDIS מול Q17 עם סמסונג אז אני לא יכול לדבר מניסיון על חשיבות הפאנל אבל כל מסך שהשתמש בפאנל HYDIS קיבל

ביקורות מעולות אז תסיק בעצמך .

ללא קשר לזה הQ17 נראה גם היום כעיסקה משתלמת ואם תירצה לחסוך 200 ש"ח תוכל לקחת גם BENQ נחמד שממש לא רע גם במישחקים.

פורסם

איזה פאנל יש למסך שלי?

יש לי SONY SDM-S73

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים