עבור לתוכן

שלום לכולם :) מה דעתכם על המחשב שקניתי ?

Featured Replies

פורסם

האם יש מה לשפר בו ? כגון קירור וכדומה ?

והמחשה נקנה למשחקים וכן לתוכנות וכן להמרת סרטי DVD

תודה מראש

4104b90c27e98732.jpg

פורסם

מה המטרה שלך בו? משחקים?

אם כן, אז חבל. יכולת לקחת AMD שהוא מעבד יותר חזק למשחקים.

אבל אני רואה שיש כרטיס מסך חזק וטוב, זיכרון מספיק, אבל בעתיד יהיה צורך לשדרג.

ספק איכותי של TT, יכולת לקחת לוח אם טוב יותר של ABiT, דגם IC7.

ויכולת גם לחסוך כמה שקלים על מעבד 2.8 במקום 3.0 כי אין בהם כל כך הבדלים בביצועים

אבל יש הבדלים במחירים יחסית. אני רואה שגם לקחת Prescott שהוא מתחמם מהר ודורש קירור מסיבי.

אבל בסך הכל, תתחדש!

נ.ב - כבר קנית אותו או שאתה שוקל לקנות אותו?

פורסם
  • מחבר

מה המטרה שלך בו? משחקים?

אם כן, אז חבל. יכולת לקחת AMD שהוא מעבד יותר חזק למשחקים.

אבל אני רואה שיש כרטיס מסך חזק וטוב, זיכרון מספיק, אבל בעתיד יהיה צורך לשדרג.

ספק איכותי של TT, יכולת לקחת לוח אם טוב יותר של ABiT, דגם IC7.

ויכולת גם לחסוך כמה שקלים על מעבד 2.8 במקום 3.0 כי אין בהם כל כך הבדלים בביצועים

אבל יש הבדלים במחירים יחסית. אני רואה שגם לקחת Prescott שהוא מתחמם מהר ודורש קירור מסיבי.

אבל בסך הכל, תתחדש!

נ.ב - כבר קנית אותו או שאתה שוקל לקנות אותו?

כבר קניתי, אני אמור לקבל את המחשב תוך 72 שעות , דווקא אמרו לי לקחת את ה P4P דלוקס מאשר את ה IC7 ואיזה קירור למעבד כדי לקנות ?

פורסם

בנוגע לאיזה קירור, אני ממש לא יודע. כדאי שתחכה למישהו מומחה בעניין הקירור כדי שיענה לך.

עדיף לך מאשר שאני סתם יזרוק איזה שם וזה יסבך אותך.

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

בנוגע לאיזה קירור, אני ממש לא יודע. כדאי שתחכה למישהו מומחה בעניין הקירור כדי שיענה לך.

עדיף לך מאשר שאני סתם יזרוק איזה שם וזה יסבך אותך.

תתחדש!

תודה רבה, וגם אמרו לי לקנות מעבד נורטווד אבל KSP בראשון לא מחזקים אותו יש להם רק פרסקוט, ובקשר ל AMD הוא יוצא יותר יקר כולל לוח אם טוב בכמה מאות שקלים

הכי גרוע נשדרג עוד שנה :)

פורסם

למה אתה שואל אחרי שקנית?

כעיקרון לאינטל נורטווד מספיק הקרור הרגיל. אבל ב KSP לא יחליפו לך לנורטווד וחבל.

אם אין ברירה אז כדאי לך לקחת איזה זלמן או משהו חייתי אחר. שירגיע את הפרסקוט כשאתה מקדד.

עריכה: חוץ מהמעבד, המפרט הוא אחלה ואתה יכול להיות רגוע. OC אני לא הייתי עושה עם פרסקוט כך שגם הזכרון בסדר. שוב, הבעייה היחידה שלך זה ההתחממות של הפרסקוט, אז תכנס לאוברקלוקינג וקרור ומישהו ימליץ לך שם על איזה קרור טוב שתוכל לשון בשקט תרתי משמע (גם שהמערכת לא תתחמם מדי אם אתה מקודד בלילה, וגם שלא תעשה רעש של שואב אבק או מייבש שער).

פורסם

זה מפרט מעולה , אומנם אני בעצמי הייתי לוקח איזה מערכת מבוססת AMD64 או איזה מערכת עם ATHLON XP ושם בה איזה גיפורס 6800GT כגון זאת :

מעבדי ?AMD?  כמות

מחיר סה"כ

Athlon XP 3000+(FSB 400)    1

940

940

לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות

מחיר סה"כ

8RDA3I (NForce Dual)    1

390

390

זכרונות? DDR 400 כמות

מחיר סה"כ

512MB A-DATA   2

490

980

כרטיסי מסך? PINE כמות

מחיר סה"כ

xfx 6800GT 128MB DVI,VIVO    1

2680

2680

דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) כמות

מחיר סה"כ

160 GB 7200 ATA-100 (8MB)    1

610

610

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות

מחיר סה"כ

Toshiba X16   1

170

170

צורבים? DVD Recorders כמות

מחיר סה"כ

NEC 2510A DVD±R Double Layer    1

560

560

שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans כמות

מחיר סה"כ

Thermaltake Volcano Silent Bost    1

150

150

מארזים?  כמות

מחיר סה"כ

ATX FullTower Supertalent alum. w/o window   1

390

390

מארזים? Power Supply כמות

מחיר סה"כ

Antec 400W (SmartPower SL400)   1

430

430

מסכים? SAMSUNG כמות

מחיר סה"כ

17'' 753 DFX FLAT    1

800

800

מקלדות?  כמות

מחיר סה"כ

MS Internet + MS Mouse Optical   1

120

120

סה"כ

8220

זה מפרט שיחזיק יותר זמן על הגדרות גבוהות וייתן ביצועים טובים יותר במשחקים... , והוא גם יתחמם פחות , יש בו קירור חזק. , ובכלל , המעבד הוא 3200 ולא 3000 כמו שרשום... , דרך אגב , הלוח , למרות שהוא זול , הוא לוח מעולה , ושים לב שיש כאן הארדיסק 160GB , וגיפורס 6800GT! ומארז מעולה עם ספק מעולה , אני פשוט לא מבין למה לקנות את המפרט שאתה נתת אם אפשר באותו כסף לקנות את זה...

פורסם

מפרט טוב מאד, אם כי כפי שנאמר היה עדיף לקחת מעבד נורת'ווד במקום פרסקוט. הבעיה היא שאין לKSP מעבדי נורת'ווד כרגע..

בכל מקרה, יצא לי לעבוד לפני יומיים על פנטיום 2.8 פרסקוט, וחום המעבד עם הקירור המקורי היה 45 מעלות במאמץ והוא עבד ממש יפה מאד..

המחשב הזה שעבדתי עליו בא במארז ג'נרי ולא איכותי, אני מאמין שעם המארז המאוורר היטב שלקחת, חום המעבד עם הקירור המקורי שלו, לא יעבור את ה40 מעלות במאמץ..

למען האמת, כיוון שאתה מייעד את המחשב למשחקים ג"כ, בתקציב שלך כבר אפשר לקחת כרטיס מסך GF6800 שיחזיק לך יותר זמן למשחקים כבדים מאשר הR9800PRO. זאת במידה ותקח מארז יותר חסכוני ולא פחות טוב(כמו הסופרטאלנט ב390 ש"ח), תוותר על הDVD הנוסף כרגע, ותקח הרדיסק לא SATA שעולה 80 ש"ח פחות(הבדל אפסי בינו ובין הרגיל במהירות).כך ישארו לך למעלה מ400 ש"ח בשביל להוסיף על הרדאון 9800 פרו, ולקחת את הXFX GF6800.

המסך שלקחת הוא טוב, אך בתקציב שלך ניתן היה לקחת מסך יותר טוב עם קצב רענון ורזולוציה יותר גבוהים, ואני מתכוון לFD2 של מאג, F900P של LG, וGF675 של Viewsonic.

בכל מקרה בכללי המפרט שלך הוא בסדר גמור לדעתי, וגם אם אתה לא יכול לשנות כלום במפרט, אין לך מה להצטער על הקניה ;)

פורסם

זה מפרט שיחזיק יותר זמן על הגדרות גבוהות וייתן ביצועים טובים יותר במשחקים... , והוא גם יתחמם פחות , יש בו קירור חזק. , ובכלל , המעבד הוא 3200 ולא 3000 כמו שרשום... , דרך אגב , הלוח , למרות שהוא זול , הוא לוח מעולה , ושים לב שיש כאן הארדיסק 160GB , וגיפורס 6800GT! ומארז מעולה עם ספק מעולה , אני פשוט לא מבין למה לקנות את המפרט שאתה נתת אם אפשר באותו כסף לקנות את זה...

באמת חבל שקודם קנית, ורק אז התייעצת.

פורסם

איפה יצא לך לעבוד עם פרסקוט ב 45 מעלות במאמץ? מאוד מעניין. איזה מאמץ?

פורסם
  • מחבר

ואוברקלוקינג בקשר למאורר למעבד

ושוב תודה :)

פורסם

הרצת משחקים די כבדים(NFS Underground,Wining Eleven 7,Ground Control 2), הרצת איחוי ואנטי וירוס, בדיקה מיד לאחר מכן בAIDA32והתוצאה המפתיעה:45 מעלות.

דווקא הלוח אם המקורי של אינטל ששמתי לו היה די חם, בסביבות ה40 מעלות אם זכור לי, אבל זה כבר לא קשור לפרסקוט או מורת'ווד..

המארז בא עם מאוורר 120 מ"מ, מאוור צד שני, וכמובן הקירור המקורי על המעבד. כפי שציינתי, המארז לא היה משהו בכלל.

אני לא מתכוון לשנות את דעתי על פרסקוט כמובן, אבל אולי כדאי לנו קצת לרדת מההגזמה לגבי חום המעבד. לאוברקלוק הוא לא טוב, אבל לפעולה רציפה לפי הניסיון הקצר שלי עם המעבד הוא בסדר גמור.

פורסם

למה אני שואל? כי בכתבה המדוברת הם שמו אותו בלי קופסה ובלי כלום ואז בעבודה זה הגיע להרבה יותר. ובטמפרטורות של היום גם נורטטוד לא עובד במאמץ בטמפרטורה הזאת. לכן נשמע לי לא הגיוני ולכן אני מנסה לברר פרטים. אולי מד החום מזייף? אולי הוא יושב רחוק מהליבה? נשמע מאוד מוזר.

עריכה: חחח... ;D הכל ברור זה לוח של אינטל, אז הם מורידים 20-30 מעלות מהטמפרטורה כדי להרגיע את האנשים.

פורסם

דווקא כאשר עבדתי על נורת'ווד, תתפלא לשמוע שהוא עבד לי בלי מאמץ ב26 מעלות.. עם מארז Compucase קלאסי מאוורר היטב..

אני לא מאמין שהמד מזייף, עשיתי עדכונים לBIOS. בכל מקרה אני מציין את הניסיון האישי של על המעבד. ללא אוברקלוק אין סיבה בעולם שהמחשב לא יעבוד לא טוב.

אתה בוודאי יודע שהרבה מאד חנויות ולא רק KSP מוכרות רק פרסקוט כבר. אם הוא היה כ"כ גרוע שאי אפשר היה לעבוד איתו בצורה נורמלית, האמן לי שאף חנות לא היתה לוקחת על עצמה למכור מעבדים כאלה.

עריכה:בקשר לנורת'ווד, שכחתי שזה היה בחורף.. ;D

פורסם

תשמע, נורטווד בחורף בהר החרמון....

לגבי גרוע זה בטח לא למשתמש הממוצע.

לגבי זה שמוכרים את זה, זה כבר לא קשור לטוב או לא טוב. רוב האנשים רוצים אינטל, ואין לחנויות ממש ברירה. מישהו שואל אותן?

האם אנשים שמים לב שמתחמם להם המחשב ? בדרך כלל לא.

לגבי ה 45 מעלות במאמץ כבד.... משהו שם לא נכון... או שהקפאתם את עצמכם עם איזה מזגן חזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים