פורסם 2004 ביולי 2621 שנים בבקשה תענו לי בדחיפות על השאלה שבכותרת ......ותודה מראש לעונים .....וליתר דיוק התכוונתי ל - Hynix 512MB 400MHz[הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום]
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר אני לא מתכנן אוברקלוקינג ..רק תגידו לי האם הזכרון שציינתי טוב ? והאם הוא ברמה של למשל GEIL ?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אם אתה משיג Hynix D43 (צ'יפים) אז זה זכרון מעולה לOC ובעל ביצועים גבוהים מאוד.אני הצלחתי להגיע ל530MHZ מ400MHZ (חתימה)
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים זכרונות מצוייניםאני לא מבין למה amiram אומר שהם לא טובים לאוברקלוקינגעד כמה שזכור לי, המודר של פורום אוברקלוקינג (SubX) ציין שאלה זכרונות לא רעים בכלל לא"ק...דרך אגב אני ממש לא מתלהב מגייל...עריכה: LOL, אני פשוט קורא מחשבות, אם מישהו צריך מגד עתידות אפשר ליצור איתי קשר במסרים האישיים...
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים זיכרון מעולה!!תגידו יש לי בעיה אני לא מצליח להוריד את ההיטסינקי שיש לי אל הזיכרון שלי 256 מגה 2700 של גייל זיכרונות וואליו אם ההיטסינקנים הכחולים ;Dעושה לי פסוט ועובד ניפה אל 166מה"מ ב-2.2.2.5!!200מה"צ 2.5\3\3\11
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים כמו כל זיכרון זה תלויי בצ'יפ המדוייק וגם באיכות של ה PCB ששמו אותם עליו.כשאומרים HYNIX זה רק הצ'יפים, אם לא מציינים שם של חברה שהרכיבה את הדבר הזה אתם לא יכולים לדעת לאן זה יגיע באוברקלוק גם אם תדעו איזה צ'יפים בדיוק יש על הסטיק.יכול להיות שתיפול במזל על משהו כמו SubX אבל אי אפשר ממש לבנות על זה.
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר אתם ממש סיבכתם אותי ..רק שאלתי האם זכרונות של הייניקס ובמיוחד הזכרון שציננתי טוב ?והאם הוא שווה איכות ל Geil שאני חושב שהם ממש טובים ........
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אין שום אפשורת לדעת מי הרכיב את הזיכרון הזה.הצ'יפים עצמם איכותיים, הסטיק כולו צריך להיות טוב אבל אי אפשר לדעת בדיוק.
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים אם מדובר בהייניקס מקורי- שהורכב ע"י הייניקס- אז מדובר בזכרון טוב מאוד.פשוט תשאל בחנות ותבדוק באתר הייניקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.