עבור לתוכן

משהו שטכנאי אמר לי היום בקשר לAMD64

Featured Replies

פורסם

טוב, זה כבר הטכנאי הרביעי שאני מדבר איתו ממתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש (אמא שלי, היא כל כך לא בוטחת בי והטכנאים קונים אותה כל כך בקלות...)

אז אמרתי לו שאני קונה AMD64 אז הוא אמר לי "לא כדאי לקנות את המעבד הזה זה דגם חדש של טכנולוגיה חדשה יהיו בו הרבה בעיות והמעבד שלך עכשיו (P4 1.6) יותר טוב"

הוא המליץ לי לקנות מחשב עוד חצי שנה

הבנתי שהוא אידיוט אחרי שהוא אמר שיש לי מעבד מצוין, אבל מה עם החלק הראשון? זה נכון?

פורסם

שטויות, עוד "טכנאי" שלא מבין מהחיים שלו.

פורסם

אני מניח שהכוונה שלו הייתה שהמעבד הנוכחי שלך מספק לפעולות בסיסיות (גלישה וכו'), אך תספר לו שאתה רוצה לשחק DOOM3 והוא יבין (אולי).

בכל מקרה ממה שאני הבנתי ההפסיקו לייצר את הדור הנוחי של AMD64, ו AMD עוברת ל 939 אוטוטו (או שכבר עברה) אז אם אתה רוצה 64, תחכה קצת...שלא יעבדו עליך!!!

פורסם
  • מחבר

שמעתי שה939 מאוד יקר

כמה יעלה לי מעבד כזה?

פורסם

זה נכון שזה שטויות מה שהוא אמר בהקשר של טכנולוגיה חדשה, אבל נראה לי שהוא התכוון להגיד שעדין התמיכה ע"י מערכת ההפעלה בתצורה של 64 ביט עדין לא מלאה וזה נכון.

עד שה-windows יעבור תאימות מלאה זה יקח (כך העולם טוען) שנה עד שנתיים ובזמן הזה המעבד שתקנה היום יהיה כבר ישן וקרוב לוודאי שתרצה לשדרג...

מאז ומעולם כאשר נכנסו מעבדים עם תצורה חדשה...אנשים שידרגו אותם די מהר וזאת משום שקצב שיפור המעבדים תמיד יותר גדול בהתחלה והולך ודועך עד שממציאים טכנולגיה חדשה נוספת.

קל מאוד להגיד על טכנאי שהוא מטומטם (זה הפך למנהג פה :)) אבל מענין למה הוא המליץ לך ככה ...מה הוא לא רוצה לעשות כסף???

עדיף לדעתי לשדרג במעבד של 2.8 ולא לקנות מחשב חדש

פורסם

בכל מקרה ממה שאני הבנתי ההפסיקו לייצר את הדור הנוחי של AMD64, ו AMD עוברת ל 939 אוטוטו (או שכבר עברה) אז אם אתה רוצה 64, תחכה קצת...שלא יעבדו עליך!!!

754 ו939 יהיו איתנו עוד הרבה שנים. גם SOCKET A לא סיים עדיין את דרכו וגם עליו יצאו מעבדים חדשים.

פורסם

בוא נגיד שהוא צודק ב 5% אבל רק אולי לגבי המעבדים בסוקט 939, הישנים יותר יש להם וותק רב ולא נראה שיש להם בעיות מיוחדות מידי (מה גם שלכל מעבד יש באגים)

אבל בכל זאת מומלץ לקנות AMD64 אחרי הכל זו קפיצה ענקית ולא צפויות בעיות רבות , כבר נמכרו מערכות סוקט 939 ולא דווח עדיין על בעיות

אם אתה רוצה לעשות OC אז עדיף שתחכה לכמה ביקורות כדי לראות איזה מעבדים ולוחות אם מצטיינים בזה

ובקשר למה שה"טכנאי" אמר ,כל מה שאומרים לך תקח בערבון מוגבל גם לי אמרו כל מיני שטויות כמו "למה לך להחליף מעבד ה P3-667 זה יספיק לכל מה שאתה רוצה"

וכבר בחנות הראתי לו איך המחשב "המפלצתי" עם מעבד p4-2000 מתחיל לגמגם

פורסם

939 זה בכלל לא חדש. 939 זה בדיוק כמו 940 ו940 זה כבר בערך שנה.

פורסם

כל אחד פה זורק אינפורמציה סתמית שהוא "שמע". בבקשה אל תכתבו תגובות עם אינפורמציה מטעה שגורמת סתם לבילבולים זה מאוד מכעיס. מזה השטויות האלו ? קוסט 939 חדשה יחסית לסוקט 940.

פורסם

הייתי מציע לך לשמוע לעצה שלך. סוקט 939 אולי יותר חדש מ940 אבל הוא בדיוק אותו דבר רק עם תמיכה בזיכרון Unbuffered. אפילו יש את אותה ליבה, הFX53 SledgeHammer שיש אותה גם ל 939 וגם ל940 וזה בדיוק אותו דבר (הכוונה למעבד). 940 זה סוקט כבר עם קצת ותק, הוא גם לשרתים ו Workstations - עם הOpteronים אז זה די אסון אם יש בו בעיות.

פורסם
  • מחבר

אז כדאי לי לקנות את הAMD?

מה עדיף 939 או 754?

פורסם

תלוי איזה לוח יש לך אם יש לך לוח של 939 אז תקנה 939 אם של משהו אחר אז תקנה בהתאם 8)

פורסם
  • מחבר

אני קונה מחשב חדש, אז אני יקנה לוח אם שיתאים למעבד שאני יקח...

תמליצו לי על מעבד ולוח אם ב2100-2200 שקל, מה הכי טוב בתקציב הזה?

פורסם

Sting, אתה טועה, הבעיה בסוקט 939 שכל הלוחות שלו גרועים. מאוד.

אני אישית יחכה ל- MSI ויקנה כבר וזהו. דיברתי עם OPPAINTER והוא אמר שעצמו שהוא מעדיף את ה- 754, ו- 939 גרוע מאוד בגלל הלוחות (תאמין לי שהיה לו 3500 \ 3800 \ FX53-939). יש לו את הלוח ל- 754 של DFI והוא אמר שזה הלוח הכי הטוב שיצא אי פעם.

פורסם

תראה אני התיכסתי רק למה שהטכנאי אמר , בכל אופן בגלל שעדיין ה939 יקר בטרוף אז לא שווה לקנות אותו עד שהמחירים ירדו יצאו כבר לוחות אם חדשים וטובים יותר

ואז יהיה כבר הרבה יותר שווה לקנות כמובן אחרי קריאת ביקורות וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים