עבור לתוכן

בעיה במצלמה החדשה שלי (Canon a75) - "כתם"

Featured Replies

פורסם

:'( :'( :'(  צילמתי אתמול והכל היה בסדר, היום עשיתי עוד כלמיני נסיונות עם הצמצם וחשיפות בתנאים שונים, ולאחר שהעליתי את התמונות למחשב

גיליתי את הדבר הזה, מן נקודה מרוחה כזאת בכל התמונות. א"כ שמתי לב לזה במצלמה וכאשר אני עושה זום הנקודה קטנה, ונהיית יותר ממוקדת

וכאשר אני חוזר בחזרה היא נהיית יותר גדולה ודיי קשה להבחין בה בלי הזום. חשבתי שזה אולי לכלוך או איזה כתם או משהו (למרות שהקפדתי ששום

דבר לא יגע בעדשה, ותמיד סגרתי אותה כשלא השתמשתי) אז לקחתי את המטלית הזאת שמנקים איתה את המשקפיים, ובעדינות רבה ניגבתי, אך עדיין

ה"כתם" הזה נשאר שם, ניסיתי טיפה יותר חזק ועדיין אין שום הבדל, אני מפחד לשרוט את העדשה אז לא אנסה יותר חזק. מישהו אולי יודע מה זה ??

המצלמה חדשה וזה לא נראה לי כפיקסל שרוף, מה זה יכול להיות, מה עושים במצב כזה ??? :'( ?

הנה כמה תמונות של הכתם הסורר:

XIMG_0063.jpg

XIMG_0064.jpg

XIMG_0065.jpg

XIMG_0066.jpg

XIMG_0067.jpg

פורסם

טיפ שלי, קח לחברה כנראה שיחליפו לך בחדשה.

פורסם
  • מחבר

Crap, החנות דיי רחוקה.. אולי אפשר לנקות את העדשה ואולי זה באמת איזה גרגר אבק שמפריע ? עם מה מנקים את העדשה ?

מים\אלכוהול ?

עריכה: קראתי שאסור לנקות עם מים את המלצמה\עדשות, ואם לכלוך מסויים נשאר, אז צריך לגשת אל קאנון. טוב אז מה שנשאר זה לנסוע

לבני ברק..

הזמנתי ביום שלישי וקיבלתי בשלישי : ) זה היה דחוף אז הם הביאו לי את זה באותו היום (איזה נחמדים Camera4less, נקווה

שיהיו גם כאלה כשאלך לגבות את האחריות :-X )

למה אני פותח את הפה שלי :'( :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים