עבור לתוכן

"מהיר ועצבני" בבוליביה (זה לא רק בסרטים...)

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,,

כפי שחלקכם יודעים אני כבר 8 חודשים בדרום אמריקה. בעוד פחות משבוע אני אמור לחזור לארץ , ולכבוד היומולדת שלי שחל היום(25.7) החלטתי לפרסם תרד אחרון כאן מארצות הגולה  8)

אז ככה , כשהיתי בבוליביה היתה לי חברה בעיר נחמדה ביותר בשם קוצ'במבה , אני לא אכנס כאן ממש לנושא הזה אלא למה שבטח יעניין אתכם. פגשתי אותה באמצע הג'ונגלים וכשבאתי לעיר שלה שאלתי אותה אם יש לה אוטו כדי להביא אותי מהתחנה המרכזית , לשמחתי היא ענתה שכן (לא לכל אחד פה יש אוטו) , ולצערי היא באה להביא אותי במונית כי האוטו היה במוסך. אז זה נחמד שיש לה אוטו פרטי משלה וכשהיא פתחה את השער של הבית שלה עמדה מול העיניים שלי שברולט קמרו בצבע בורדו 3.5 ליטר , ולידה פורד מוסטנג מאך1 5 ליטר ועוד איזה אוטו מכוסה , זה בהחלט לא מה שחשבתי....

אז מסתבר שבעיר הזאת מאוד מאוד אוהבים מכוניות ספורט ויותר מיזה גם מודינג או יותר נכון טיונינג של המכוניות בדיוק כמו בסרט מהיר ועצבני , ממכוניות ספורט ועד גיפים שעברו שינויים עצבניים בכל המערכות והעיצוב, יש להם שם מועדון חברים שכמובן פעם בשבוע משתלט על כביש ראשי ומבצע מירוצים והימוריים לא חוקיים , ותאמת למרות שאני תמיד אומר שבסרטים הכל מוגזם, זאת הרגשה די מגניבה להגיע למירוצים האלו עם בחורה יפה ומכונית לוטשת עיניים  8)

סה"כ מאוד קל להחזיק בבוליביה מכונית ספורט התשלום השנתי מסתכם באיזה 10 20 דולר שוחד לרשויות והכל מסודר  ;) גם היה כייף לקרוע את הכביש עם ה 3.5 עד ה 5 ליטר של מכוניות שהיו בבית שלה , זה כולל עוד מוסטנג GT חמש ליטר של חבר של המישפחה שהיא המכונית הכי מהירה בכל המועדון , והיא פשוט עפה , כל קפיצה או גשר המכונית פשוט עפה באוויר, בדיוק כמו בסרטים זה גם מאוד כואב כשהמכונית חוזרת לקרקע - לא מומלץ בלי חגורה  8) ולמה כל זה אפשרי ? כי אם שוטר תופש מישהו שמים לו כמה דולר שוחד ביד וממשיכים....

חלק מעבודות המודינג של המכוניות מרשימות ביותר וכוללות NOS , המון לדים , ואפילו מסכים ופלייסטיישן , העבודות הטובות במיוחד מתבצעות בארה"ב.

ומה נשאר ? רק לתת לכם כמה תמונות  ולהתגעגע לקוצ'במבה  ;D

*edit -go to the end of this and to the xext page for more pictures

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

ווואי ענק! וחברים שלי מתלהבים מהערסים שעושים "פתיחות" ברמת גן...

פורסם

התמונות לא עובדות :'(

פורסם

והתמונות איפה ???

פורסם

אחי מזל טוב אבל התמונות לא פועלות :'( ??? ??? :-[ :'( :'( ??? :'( :'( :'(

פורסם

מזל טוב!

נשמע ממש מגניב....אבל איפה התמונות???

איתן

פורסם
  • מחבר

Well , bad luck , seems like yahoo is blocking the photos from linking and only the first guy here managed to se the pictures , too bad - they are good  8)

ahhh were is the picture upload option that was in the forum.... ,

anyway when ill get beck home ill try to find nice site to upload..

go beck to this thread in a week , chau...

edit - ok , i find the picture upload option - it was hidden , so ill upload now in a few posts and next week try to upload the hig quality version in the main post, chau.

פורסם
  • מחבר

more..

פורסם
  • מחבר

more..

פורסם

עוד !!$@

איזה יופי

פורסם
  • מחבר

more..

פורסם
  • מחבר

thats it for now..

ill try to orgenize it next week

פורסם

:o :o :o :o :o :o :o :o :o

עכשיו כמה שאלות

האם מסוכן לחיות שם?!

האם המכוניות שם זה יקר רצח כמו בארץ?

והאם יש כבישים טובים?!

זה לא הארץ שבה היו חטופים ישראלים?

*סומן על ידי כעוד ארץ שאני רוצה לבקר בה.

פורסם

כאלה מחוניות כבר לא עושים, היום זה הכל נפח קטן כדי לחסוך בדלק. מה קרה, 5 ליטר לא טוב?! תראו מה משבר האנרגיה עשה לנו! עכשיו כולנו ביפניות 1.2... כל האמריקן מאס?ל האלה זה משהו...

פורסם

damm ! אפילו בבוליביה עוקפים אותנו ברמות השיפורים !

שיגיעו בארץ לרמה של אוטו מושקע מבחינת מנוע, חיצונית ובתוכו כמו המכונית הירוקה שם שאני לא מזהה אותה

ולא רוצה לפלוט שטות איזו מכונית זאת נראית לי. רק אצלנו תקועים 20 שנה לאחור אחרי כל כך הרבה מדינות.

ואם אתה יכול תעלה עוד תמונות של מכוניות שונות ולא של הקאמרו ראינו ממנה הרבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים