פורסם 2004 ביולי 2621 שנים ohhhhhhhhh it`s so good to run linux and not miro$hit windows ;Dbut realy if you don`t like the sp2 do system restore
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים דבר אחד לא מובן לי, אין אפשרות כיום להוריד את SP2 דרך WINDOWS UPDATE!יש צורך לעשות זאת ידנית.אז למה אתה מתכוון???
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אני עדכנתי את הווינדוז אפדייט.... וזה מה שקרה כנראה... מאיפה אפשר להוריד את הבטא של sp2 בינתיים?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים דבר אחד לא מובן לי, אין אפשרות כיום להוריד את SP2 דרך WINDOWS UPDATE!יש צורך לעשות זאת ידנית.אז למה אתה מתכוון???אם בחרת באפשרות ה-archive לפני התקנת החבילת שרות , תוכל להסיר אותה.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים בכלל למי שיש פה וונדאוס לא חוקי לא צריך להתקרב בכלל ל-SP2 (רק בנתיים).כי ב-MICROSOFT עשו את זה כך שמי שרוצה לעדכן, הווינדאוס שלו חייב קודם לעבור "מבחן", אם הוא חוקי אז אפשר לעדכן אותו אם הוא לא חוקי אז תצא לך הודעה ש"הווינדאוס לא חוקי............".אז צריכים לחכות עד שיוציאו קראק לזה.ד"א: רק מילה אחת בני אדם::::::::::::LINUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXעזרתי אליה לפני שלושה ימים ואני אומר לכם זאת מערכת הפעלה פצצההה, אין קירסות, אין הרבה ווירוסים, אין הרבה פריצות. בקיצור הרבה יותר טובה לשימוש מאשר ווינדאוס.רק קצת מסובף ללמוד את הפעולות שבה בהתחלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.