עבור לתוכן

עזרה בבחירת מחשב נייד (להתחיל מאפס)

Featured Replies

פורסם

טוב, אז אין לי שום ידע טכני, אני מבין ממש קצת.

אז אני צריך הסבר ממש מפורט-אני מאוד מצטער שאני עושה לכם את זה :P;).

אני מחפש מחשב נייד שיוכל "לעשות" את הדברים הבאים:

-עבודה בסביבת אינטרנט מהבחינה שצריך להיות לו WIFI מובנה וגם בלוטות (יש לי מתאם ככה שזה לא חובה-הבלוטות) ובנוסף שיוכל לעבוד עם מספר חלונות של IE (דפדפן) בלי בעית זיכרון.

-משחקים: אני לא רוצה אותו כמחשב למשחקים כבדים כמו gta3 וכל המשחקים שבאו אחריו אלא  למשחקים פשוטים, (ואם GTA1 ו 2 יצליחו לעלות עליו-עשיתם אותי למאושר באדם) אני אוהב את המשחקים הישנים ככה שזה יתרון בשבילי... זה חוסך לי הרבה מאוד כסף.

-גרפיקה: בהמשך לסעיף הקודם אני רוצה לראות עליו סרטים באיכות טובה, (שאם אני מוריד סרט באיכות טובה אז שייראו אותו באיכות טובה).

-אני אוהב שיש לי איזה כמה תוכנות ברקע שהם "כבדות" יחסית (זה לא שאני אוהב את זה, אני צריך את זה.)

כמו אימיול אנטי ווירוס וכאלו.

-HD: שאלה קשה, אני יודע שרוב הניידים באים עם איזה גיגה וחסל, אני רוצה שיהיה לי מקום מרווח, לפחות 40G ואפילו 60G זה מצויין וסביר.

-תקציב: עוד יותר מסובך מהקודם, יש לי תקציב של 4000-6000 חריגות מהתקציב לכיוון מטה בלבד  ;D.

מותגים: אין לי שום שמץ בכמה hp יותר טובים מ dell או שלא בכלל, אז מי שמבין ומוכן להקדיש לי 5 דק להסברים אני מאוד אשמח, (אפילו קישור, רק שיהיה בעברית, או באנגלית קלה מאוד).

כמו כן יש לי בעיה עם AND ואינטל, אני לא הצלחתי עדיין להבין מי נגד מי כמה ולמה, או במילה אחת, מי יותר טוב לנייד לצרכים שלי?

תודה רבה רבה!!!!

אתם האנשים שאוהבים לעזור הכי הרבה, אני ממש מצטער שאני לא יכול לבקר פה הרבה כי אני אוהב את תחום המודינג מאוד. אבל מתעסק יותר בסלולארי.. לכל מי שיש שאלה על סלולארי מוזמן לפנות אלי בפרטי אני אעזור לו, זו ההתמחות שלי....

דוד

פורסם

אתה צריך להציב עוד דרישות כמו:

1. האם אתה צריך מחשב קל או שאפשר להסתדר אם מחשב כבד יחסית (3 קילו בערך)

2. האם אתה תיהיה תמיד ליד מקור חשמל? כמה בטריה אתה צריך במחשב

3. אתה צריך שיהיה צורב+DVD קומבו? או שDVD או אפילו CD זה מספיק טוב?

4. כמה ראם אתה רוצה שיהיה במחשב?

פורסם
  • מחבר

אתה צריך להציב עוד דרישות כמו:

1. האם אתה צריך מחשב קל או שאפשר להסתדר אם מחשב כבד יחסית (3 קילו בערך)

2. האם אתה תיהיה תמיד ליד מקור חשמל? כמה בטריה אתה צריך במחשב

3. אתה צריך שיהיה צורב+DVD קומבו? או שDVD או אפילו CD זה מספיק טוב?

4. כמה ראם אתה רוצה שיהיה במחשב?

תודה רבה!

באמת שאני לא ידעתי מה להוסיף והשאלות האלו עזרו (אז תודה).

1.מחשב קל זה נחמד אבל אני אוכל להסתדר גם עם מחשב כבד. (הם באמת כבדים כ"כ?)

2.אני מאמין שאני אהיה רוב הזמן ליד מקור חשמל אבל שוב, עדיף בטריה חזקה.

3. אני צריך DVD משולב עם CD . (ואם אפשר שהוא גם יצרוב CD רגיל אז דיינו...)

4. בעיה מסובכת כי אני לא יודע כמה אני צורך אבל אני מאמין ש 512M יהיה טוב.

שוב פעם, תודה.

דוד

פורסם
  • מחבר

אם יש משהוא אחד שטוב באינטרנט זה החיפוש

קח למשל אותך (הכותב האחרון) הוא למשל הציע לי לקחת מפרט נחמד ואפילו לקנות דרך טרלין, אבל יש בעיה קטנה, אני טוב מאוד באינטרנט בחיפוש, אני וגוגל ככה, יד ביד.

תוך שתי דק חסכתי לך 440 שקלקלים..., אני ממש לא מנסה להוציא אותך טמבל או משהוא, חס וחלילה.

אני רק אומר שלפעמים יש את אותו הדבר רק בזול יותר (ומיותר לציין שדיסק און קי 64M לא עולה 440 שקל.)

ויכול להיות שאני טועה, יכול להית שפספסתי איזה אות שמשנה למפרט את הצורה...

http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=45763

https://www.ecomputers.co.il/coop/index.asp?coop=Zap@eComputers&page=product&id=3029

אני מאוד מקווה שאני מאוד טועה ואם לא אז אני מקווה שעוד לא עברו 14יום מהרכישה שלך.

מצטער

דוד

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל מי שטרח ועזר לי בבחירת המחשב שלי.

אני כנראה בסוף אקנה מחשב נייח, דיברתי עם כמה נציגי מכירות של חנויות מחשבים וביחד אני הגעתי למסקנה שאין לי צורך במחשב נייד.

אז תודה רבה רבה!!!

דוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים