עבור לתוכן

זקוק להמלצות על מחשבים ב-8000-8500 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Black Knight,

אני גם קונה מחשב בקרוב ואני לוקח את ה amd 64bit, כולם אומרים שהוא חזק מאוד...

לדעתי המשחק דום3 יעבוד לך על הרזולוציה הכי גבוהה חלק..אוליי לא אבל נראה לי שכן.

ובקשר לעכבר האלחוטי...זה לא טוב אם אתה גיימר...אתה משחק הרבה משחקים..עכבר אלחוטי לא בשבילך

לדעתי תיקח

Logitech mx500 ואתה מסודר :)

מקווה שעזרתי.

עזרת מאוד.

אבל מה ההבדלים בין AMD ל-Intel?

כלומר, AMD יותר זול? יותר חזק? או פשוט יותר משתלם?

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין צורך בשני כוננים בכדי לעשות CD-COPY..כאשר אתה רוצה לצרוב מדיסק לדיסק, כל מה שאתה עושה זה להכניס את הדיסק המלא, תוכנת הצריבה קוראת את הנתונים שבדיסק אל תוך המחשב, ולאחר קריאת הנתונים מהדיסק המלא אל תוך המחשב, תוכנת הצריבה "תבקש" ממך להכניס דיסק ריק, וכל הנתונים יעברו מהמחשב אל הדיסק הריק.(החומר לא נשאר במחשב, אין דאגה ;))

כל הפעולה הזאת לוקחת בדיוק 6 דקות בצריבת דיסק של 700 מגה..

אם ברצונך בעוד CDROM או נגן DVD כדי שכל העסק ילך יותר בקלות, זה עולה סך הכל עוד 100 לסי.די., ו170 לנגן DVD. כך תוכל לצרוב מדיסק לדיסק ישירות, ולחסוך זמן.

הDual Layer דרך אגב בתרגום לעברית משמעותו "שכבה כפולה". דיסקים בגודל 8.5GB באים עם שכבה כפולה, רק הצורב הזה ועוד כמה צורבי DVD מעטים בשוק יכולים לצרוב על דיסקים בגודל זה נכון להיום.

כרטיס המסך ששמתי לך יריץ לך את המשחקים הכבדים ביותר בשנים הקרובות, כולל HL2 וDOOM3 בהגדרות הכי גבוהות ללא בעיה.

שים לב ששמתי לך גם 1GB זיכרון, דבר משמעותי ביותר למשחקים כבדים.

תמונה של המארז כאן. בחנות שבניתי לך ממנה את המפרט, הוא מגיע עם פרונט כחול.

אם אתה רוצה את הChenbro, קח אותו + ספק 400WSL של ANTEC ב280 ש"ח. המחיר של המארז+ספק יצא לך ביחד כ625 ש"ח. 65 ש"ח יותר מהמארז ששמתי לך.

עכבר אלחוטי טוב של Genius עולה 117 ש"ח. אם תקח אותו + מקלדת סטנדרטית של Genius, המחיר יצא לך בערך כמו העכבר והמקלדת MICROSOFT ששמתי לך.

ההבדלים בין אינטל לAMD:לקידוד וידאו, עריכת מולטימדיה ושימוש בתוכנות כמו פוטושופ למשל, האינטל נחשבים ליותר טובים עקב טכנולוגית הHT.

במשחקים הAMD טובים יותר מאינטל, בפרט במערכות ה64BIT המנצלות עד למקסימום את המשחקים והתוכנות הסטנדרטיות של היום שעובדים ב32 ביט.

עוד כמה חודשים אני משער, כבר יצא Windows חדש שיעבוד ב64BIT, ולאחריו יבואו מן הסתם המון תוכנות ומשחקים שיעבדו ג"כ ב64BIT.

במקרה כזה, היתרון של הAMD 64BIT יהיה גדול עוד יותר על פני כל מערכת אחרת, כמו למשל זאת שבניתי לך שעובדת ב32BIT.

מה שהייתי מציע זה:להחליף במערכת שבניתי לך את המעבד P4 למעבד AMD 64 BIT 3000, ואת הלוח אם IC7, להחליף לEPOX 8KDA3J המצוין.

המחיר של המעבד 64BIT והלוח אם EPOX ששמתי לך, עולה פחות מ100 ש"ח יותר מהמעבד והלוח אם ששמתי לך מקודם, כדאי מאד לקחת את הAMD במקרה הזה.

פורסם
  • מחבר

אין צורך בשני כוננים בכדי לעשות CD-COPY..כאשר אתה רוצה לצרוב מדיסק לדיסק, כל מה שאתה עושה זה להכניס את הדיסק המלא, תוכנת הצריבה קוראת את הנתונים שבדיסק אל תוך המחשב, ולאחר קריאת הנתונים מהדיסק המלא אל תוך המחשב, תוכנת הצריבה "תבקש" ממך להכניס דיסק ריק, וכל הנתונים יעברו מהמחשב אל הדיסק הריק.(החומר לא נשאר במחשב, אין דאגה ;))

כל הפעולה הזאת לוקחת בדיוק 6 דקות בצריבת דיסק של 700 מגה..

אם ברצונך בעוד CDROM או נגן DVD כדי שכל העסק ילך יותר בקלות, זה עולה סך הכל עוד 100 לסי.די., ו170 לנגן DVD. כך תוכל לצרוב מדיסק לדיסק ישירות, ולחסוך זמן.

הDual Layer דרך אגב בתרגום לעברית משמעותו "שכבה כפולה". דיסקים בגודל 8.5GB באים עם שכבה כפולה, רק הצורב הזה ועוד כמה צורבי DVD מעטים בשוק יכולים לצרוב על דיסקים בגודל זה נכון להיום.

כרטיס המסך ששמתי לך יריץ לך  את המשחקים הכבדים ביותר בשנים הקרובות, כולל HL2 וDOOM3 בהגדרות הכי גבוהות ללא בעיה.

שים לב ששמתי לך גם 1GB זיכרון, דבר משמעותי ביותר למשחקים כבדים.

תמונה של המארז כאן. בחנות שבניתי לך ממנה את המפרט, הוא מגיע עם פרונט כחול.

אם אתה רוצה את הChenbro, קח אותו + ספק 400WSL של ANTEC ב280 ש"ח. המחיר של המארז+ספק יצא לך ביחד כ625 ש"ח. 65 ש"ח יותר מהמארז ששמתי לך.

עכבר אלחוטי טוב של Genius עולה 117 ש"ח. אם תקח אותו + מקלדת סטנדרטית של Genius, המחיר יצא לך בערך כמו העכבר והמקלדת MICROSOFT ששמתי לך.

ההבדלים בין אינטל לAMD:לקידוד וידאו, עריכת מולטימדיה ושימוש בתוכנות כמו פוטושופ למשל, האינטל נחשבים ליותר טובים עקב טכנולוגית הHT.

במשחקים הAMD טובים יותר מאינטל, בפרט במערכות ה64BIT המנצלות עד למקסימום את המשחקים והתוכנות הסטנדרטיות של היום שעובדים ב32 ביט.

עוד כמה חודשים אני משער, כבר יצא Windows חדש שיעבוד ב64BIT, ולאחריו יבואו מן הסתם המון תוכנות ומשחקים שיעבדו ג"כ ב64BIT.

במקרה כזה, היתרון של הAMD 64BIT יהיה  גדול עוד  יותר על פני כל מערכת אחרת, כמו למשל זאת שבניתי לך שעובדת ב32BIT.

מה שהייתי מציע זה:להחליף במערכת שבניתי לך את המעבד P4 למעבד AMD 64 BIT 3000, ואת הלוח אם IC7, להחליף לEPOX 8KDA3J המצוין.

המחיר של המעבד 64BIT והלוח אם EPOX ששמתי לך, עולה פחות מ100 ש"ח יותר מהמעבד והלוח אם ששמתי לך מקודם, כדאי מאד לקחת את הAMD במקרה הזה.

עשית לי את היום

אני פשוט מת על ההסברים שלך.

אני לא אוהב Genius...

נראה לי שרק בגללך אני אעבור ל-AMD  :)

נראה לי שאני אשים גם כונן DVD בנוסף, אבל העכבר שהציע Tommy יקר, לכן אצטרך לקבל ממכם המלצה בנוגע לעכבר (יפה) טוב.

רק עכשיו ראיתי את המארז ששמת והוא נראה נחמד... זה כמו דלת נפתחת, לא?

עריכה: שכחתי דבר אחד, אין לי מושג במעבדי AMD.

אם תוכל להמליץ לי על מעבד AMD טוב ולהראות לי את כל המערכת ואת הסכום הכולל?

תודה רבה.

נ.ב מאיפה כל המפרט הזה?

פורסם

להלן מפרט מנועה:

דגם מחיר כמות

AMD ATHLON 64 3000+ BOX  1480 ¤ 1

EPOX 8KDA3J AMD64 670 ¤ 1

WD 120/7200 SATA 8MB 580 ¤ 1

ALBATRON 6800 128MB 1950 ¤ 1

כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1

Chenbro Mid Tower Xpider Silver Screwless Gaming Case 340 ¤ 1

Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC  330 ¤ 1

VIEWSONIC G75F 1150 ¤ 1

מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי 135 ¤ 1

CREATIVE INSPIRE 2500 315 ¤ 1

הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1

מחיר מזומן: 6954.9

מסך יותר טוב ומארז יותר טוב. רמקולים קצת פחות טובים אבל עדיין טובים.

תוסיף זכרונות מ KSP ADATA , כ 1000 שקל. עדיף במהירות 500 ל OC מתון ב 1200 שקל.

צורב DVD הטוב ביותר בשוק היום מפה (עוד 600 שקל):

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=723&catcode=63

סה"כ כולל זכרונות ל OC, צורב DVD הטוב ביותר~8750. בלי זכרונות ל OC, ~ יוצא 8550.

מחשב פיצוץ.

פורסם
  • מחבר

תודה integral על המפרט אבל החלטתי כבר ללכת על של JC_Denton...

אני לא מעוניין ב-OverClock ואני שונא ViewSonice

Denton, אם תוכל להראות לי את המערכת השלמה עם עכבר אופטי טוב של לוגיטק?

פורסם

Black Knight, כך בסופו של דבר צריך להראות מפרט למשחקים ב8,500 ש"ח :)

{AMD ATHLON 64 3000+ BOX{1,470

{EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin{655

{GEIL 1024MB(512x2) PC3200 400MHz DDR value w/hs CL2.5{1,125

{Western Digital 120GB 7200RPM 8MB{489

{NEC DVD Recorders 2510A DVD±R Double Layer{585

{Mitsumi floppy 1.44{51

{XFX PVT40KND GeForce 6800 256-bit 128MB{1,844

{COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT{560

{LG 17 FLATRON F700P{1,080

{Altec lansing ATP 3 2.1{395

{Microsoft Wireless Optical 2.0A{163

{Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM{87

הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח

סה"כ:8,689 ש"ח

מפרט מפנדה.

המפרט כולל את העכבר הזה, והמארז הזה.

המחיר במזומן אמור לרדת ביותר מ200 ש"ח, כך שלא חרגתי מרף התקציב אני מקווה ;)

פורסם
  • מחבר

Black Knight, כך בסופו של דבר צריך להראות מפרט למשחקים ב8,500 ש"ח :)

{AMD ATHLON 64 3000+ BOX{1,470

{EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin{655

{GEIL 1024MB(512x2) PC3200 400MHz DDR value w/hs CL2.5{1,125

{Western Digital 120GB 7200RPM 8MB{489

{NEC DVD Recorders 2510A DVD±R Double Layer{585

{Mitsumi floppy 1.44{51

{XFX PVT40KND GeForce 6800 256-bit 128MB{1,844

{COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT{560

{LG 17 FLATRON F700P{1,080

{Altec lansing ATP 3 2.1{395

{Microsoft Wireless Optical 2.0A{163

{Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM{87

הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח

סה"כ:8,689 ש"ח

מפרט מפנדה.

המפרט כולל את העכבר הזה, והמארז הזה.

המחיר במזומן אמור לרדת ביותר מ200 ש"ח, כך שלא חרגתי מרף התקציב אני מקווה ;)

ושוב, עשית לי את היום.

אני אצטרך להוסיף DVD-Rom ולשנות את העכבר ואז זה יהיה מושלם.

תודה רבה לך.

דרך אגב, אתה ממליץ לקנות מחשב מ"פנדה" או בכלל מאתרי אינטרנט?

או שאתה מכיר חברה טובה וזולה?

תודה רבה !

פורסם

בהצלחה, מפרט מצוין..

עדיין אני ממליץ לך על ה 4120B. פשוט יותר טוב.

פורסם

איני מכיר את פנדה, ומעולם לא קניתי שם..מה שכן, הזמנתי מחשב לאחותי מחנות באינטרנט(PCH, לצורך הענין), ואני ממש מרוצה מהמחשב.

באם אתה קונה מפנדה, או מכל מקום אחר שיש בו את הרכיבים שהזכרתי במפרט, וודא שאתה מקבל את הרכיבים בדיוק כפי שהוזכרו במפרט שנתתי. פשוט יש הרבה מאד סוגים שונים בכל אחד מרכיבי המחשב, וטעות קטנה יכולה לגרום למפרט להראות פחות טוב.

באם אין להם אחד מהרכיבים במלאי והם ממליצים לך על תחליף, תראה לנו אותו כאן בפורום, ואנחנו נגיד לך אם התחליף הוא ראוי או לא.

פורסם
  • מחבר

באסה.

ראיתי שהמלצת לי על Pch וניסיתי להרכיב שם את המחשב שהבאת פה...

והופתעתי לדעת, שהרכיבים שונים לגמרי!

יש המון רכיבים שיש אצליך ואין אצל Pch... וזה ממש חבל.

אתה מכיר אולי עוד מקומות?

פורסם
  • מחבר

תגיד לי Denton, נכנסתי לאתר פנדה, אבל כשנכנסתי לבניית מחשב אין שם את הלוח אם שציינת.

אם תוכל להגיד לי מדוע?

פורסם

לא המלצתי לך דווקא על PCH..רק ציינתי שאני קניתי מחנות אינטרנט(הלא היא PCH)והייתי מרוצה למרות שקניתי אונליין..

את המפרט הספציפי הזה בניתי לך מפנדה, מה שאומר שאתה יכול לקנות אותו מפנדה, או מחנות אחרת שתמצא בה את רכיבי המחשב שהזכרתי..

ישנם עוד חנויות טובות עם מבחר לא רע כמו KSP, זיגזאג, נועה וכו' וכו', בניתי לך את המפרט מפנדה מכיוון שנראה שרק להם יש את כל הרכיבים ששמתי לך, למשל את המסך והלוח אם EPOX J אין בKSP, את הכרטיס מסך אין בPCH וזיגזאג, וכן הלאה..

PCH ממש טובים עם שירות מעולה(קיבלתי את המחשב יום לאחר ההזמנה), אבל נראה שהמחירים שלהם לא התעדכנו הרבה זמן ביחס לחנויות אחרות בשוק.

למשל צורב NEC 2500A שעולה ברוב החנויות היום בין 400 ל500, עולה אצלם מעל 700..לכן אני לצערי לא יכול לבנות מפרטים משם, עד שיורידו מעט את המחירים.

עריכה:הנה הלוח אם..

פורסם

PCH כבר לא עודכן כבר כמה חודשים.

אני ממליץ לך להתקשר ולברר שלחנות אכן יש את כל המוצרים במלאי. קורה לעיתים קרובות (ובמיוחד בחנות הנ"ל) שמוצרים בחנויות רשת אינם זמינים במלאי ולכן צריך לחכות חודשים למחשב מסכן.

כעת לאחר שהתחלתי לעבוד בחנות מחשבים אני רואה זאת, ואני משתדל לעבוד עם מה שמומלץ לפי מה שקיים במלאי.. לדוגמא כרטיס מסויים לא נמצא במלאי והוא מעקב את כל המחשב - חבל. אבל בד"כ אפשר למצוא משהו ברמה קרובה בסביבות המחיר, למרות שההיצע בשוק לא תמיד גדול.

פשוט תתקשר לחנויות ותשאל.

וחוץ מזה אנא חדל לצטט הודעות מעליך, זה לא מקובל בפורום שלנו וסתם גורם לסירבול מיותר בדיון. אם אתה מגיב להודעה האחרונה אין צורך לצטט את כולה.

במיוחד לא כשמודבר בפוסטים הארוכים והאיכותיים של JC_Denton.. :)

פורסם
  • מחבר

קראתי והפנמתי biodome תודה על הטיפ.

Jc_Denton את הלוח אם (ועכשיו אני רואה שעוד כמה חלקים) פשוט הוספת ידנית או ע"י ה"בנה לך מחשב"?

פורסם

הכל ידנית..

בצד יש לך את כל הרכיבים כגון מעבדים, לוחות אם, זכרונות, וכו', אתה נכנס למשל ל"מעבדים", ומופיעות לך לדוגמא שתי אפשרויות, AMD ואינטל ואתה בוחר אחת מהאפשרויות, וכן הלאה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים