פורסם 2004 ביולי 2421 שנים יש לי לוח Abit NF7 V.2וכניראה עידכנתי את הביוס עם גירסה לא מתאימה, ועכשיו המחשב לא מתאחל מה אני יכול לעשות??
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים יש לי את אותו הלוח ואני חושב שיש לו BIOS כפול למקרה שמשהו נכשל בעדכון ה BIOS. תסתכל בחוברת ותראה איך עולים מה BIOS גיבוי שקיים.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים עקרונית לא, רוב החנויות ידפקו אותך בגלל שזה נזק שנגרם על ידי הלקוחיש חנויות שיבואו לקרתך ויתקנו את המצב
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים גם לי היתה בעיה כזו רק שאני עדכנתי ביוס כמו שצריך פשוט משהו נדפק משהו שלא היה תלוי בי... קיצר שלחתי לחנות ושאלו אותי אם ניסיתי לעדכן ביוס אבל לא אמרתי כלום והם החליפו את הלוח. גם הלוח שלי הוא NF7. מה גם שאין להם דרך להוכיח שעדכנת ביוס ככה שהם חייבים להחליף לך.
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים כמו שאמרתי "אחריות"...בשביל שנצא עם קצת רווח מהת'רד הזה...נשמח לשמוע איזו חנות זו ואיך טיפלו בך.האם זה היה :-* או :'(. זה אחד מהמבחנים הכי טובים שיש לשירות שנותנת החנות.למשל חבר שלי נתן ל- ksp לוח אם חדש שלא עבד ומה הם עשו??? נתנו לו לחכות חודש שלם בטענה שהם שולחים את הלוח לחברה ורק אם יגיע זיכוי הם יחליפו לו את הלוח באחר...מפה אני רוצה לצאת בקריאה "נרגשת" אל מנהלי הפורום!הגיע הזמן שתעשו נושא "סטיקי" שיכיל סיפורים על חנויות ועל השירותים שהם נותנות.
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים כמו שאמרתי "אחריות"...בשביל שנצא עם קצת רווח מהת'רד הזה...נשמח לשמוע איזו חנות זו ואיך טיפלו בך.האם זה היה :-* או :'(. זה אחד מהמבחנים הכי טובים שיש לשירות שנותנת החנות.למשל חבר שלי נתן ל- ksp לוח אם חדש שלא עבד ומה הם עשו??? נתנו לו לחכות חודש שלם בטענה שהם שולחים את הלוח לחברה ורק אם יגיע זיכוי הם יחליפו לו את הלוח באחר...מפה אני רוצה לצאת בקריאה "נרגשת" אל מנהלי הפורום!הגיע הזמן שתעשו נושא "סטיקי" שיכיל סיפורים על חנויות ועל השירותים שהם נותנות.
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים לך לחנות שממנה קנית ותשחק אותה אידיוט שאין לו מושג מה קרה...החלפתי ביוס לכרטיס מסך שלי לביוס אחר והכרטיס לא עבד אחרי זה, הלכתי אליהם, אמרתי, אני לא יודע מה קרה, פתאום באמצע עבודה המסך נכבה, בדקתי כרטיס אחר וזה עבד, אז הם באו, בדקו את הכרטיס רגע במעבדה ומצאו שהוא לא תקין והביאו לי במקום חדש.
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר ככה עשיתי ניראה מה ילך ואני ידווח לכם בינתיים אני מעדיף לא לפרסם את השם של החנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.