פורסם 2004 ביולי 2421 שנים קיימים בשוק הרבה חברות שונות שמוציאות תחתן את ה 6800 GT, ביניהן XFX , Albatron,Gainward, PNY, השאלה שלי היא מה ההבדל בין הכרטיסים של החברות האלה, האם יש הבדל במהירויות של הזכרון והליבה ובכמות החשמל שכל אחד מהם צורך (מהבאנדל לא איכפת לי), אני יכול להביא כל אחד מהם כי חבר טס לארה"ב בעוד כמה ימים ואני זקוק להמלצה מה הכי כדאי.בתודה.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים כל חברה והקטע שלהיש שוני בבאנדל, בקירור, אפילו גם עם OC או בלי וכו'לדעתי הALBATRON הכי טוב אבל זה תלוי גם בתקציב
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים ההבדלים בין החברות יכולים להיות:1.שנות אחריות2.צבע3.באנדל4.קירור5.כניסותבביצועים אין שום הבדלהכרטיסים של PNY נעולים באוברקלוק בקושי ניתן לעשות להם אוברקלוק ,חוץ מזה הם בסדרgainward/xfx/albatron חברות מעולות לדעתי עדיף ה ALBATRON יש לו DUAL DVI ,ולכל 6800GT אחר יש DVI+D-SUB
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר יש לי 400 דולר לכרטיסואני מתכנן לעשות לו אוברקלוק, אז הכי מתאים יהיה לי Albatron?
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים האלברטון הכי משתלם כי הוא DUAL DVI אבל השאלה אתה צריך את זה בכללכי אני לדוגמא לא אז הייתי לוקח את החברה עם הבאנדל הכי טוב ולא זכור לי אם יש VIVO לכרטיסים האלה
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים את זה אתה לא יכול ממש לדעתחפש ביקורות תראה בערך באיזה כרטיס הגיעו לOC יותר גבוההכוונה לממוצע בין כמה ביקורות של אותם חברות
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים מחבר עוד שאלה שמטרידה אותי היא אם כל הכרטיסים של GT באים עם אותן מהירויות לזכרונות ולליבה, וכמו כן עם אותם זמני גישה לזכרונות (ns)
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים עד כמה שידוע לי יש חברות כמו BFG שהכרטיסים שלהם באים כבר עם OC מהקופסהלגבי תזמוני זכרונות נראה לי שכולם 2NS אולי לגייננוורד יש 1.6 אבל בזה אני לא בטוח ואולי אני מטעה , שמעתי שיש מחסור ב1.6 ולכן גם לULTRA נותנים היום 2N .מישהו פה יודע אם GIGABYTE הם כרטיסים טובים לאוברקלוקינג?כי יש לי אפשרות להשיג GT שלהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.