עבור לתוכן

מחפש המלצות למערכת רמקולים 5.1 לקולנוע ביתי מתחת ל-1800 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות לחדר שלי מערכת רמקולים 5.1 מתחת ל-1800 שקל שהרווחתי עד עכשיו בחופש :)

אני לא צריך DVD אבל אני כן ארצה אפשרות לחבר את המערכת לפליסטיישן 2 שלי וגם למחשב בו זמנית אם זה אפשרי או שצריך בשביל זה רסיבר ...

חשבתי לקנות סאב ורמקולים לוויניים על מנת לא לפוצץ את החדר ברמקולים גדולים. האם לקנות מערכת שהרמקולים מתחברים לסאב או ששוה להשקיע ברסיבר או שאני לא אמצא רסיבר סביר בגבול התקציב.

תודה

אגב השתמשתי באופציית החיפוש ולא הצלחתי למצוא תוצאות המתאימות למה שאני צריך.

פורסם

במחיר שכזה אתה תתקשה מאוד למצוא רק רסיבר ששווה משהו.

תחסוך עוד כ-500 שקלים בערך ותרכוש את ה-Z-680 שיש לה כניסת אופטית כמו ב-PS2 וכניסה אנלוגית כמו במחשב.

אם לא בא לך לקנות משהו יקר יותר אני מאמין שהברירה היחידה שלך היא לנסות ולמצוא מערכת דומה של LG ודומותיה בחנויות החשמל המקומיות ולבדוק שיש לה 2 סוגי חיבורים בכדי שתוכל לחבר את 2 המכשירים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

נראה טוב ... האם אני אוכל לחבר את ה- Z-680 למחשב שלי וגם ל-PS2 שלי באותו הזמן שינצל את הסראונד בשניהם ?

האם המערכת שווה את ההשקעה של 2400 שקלים ?

תודה

פורסם

יש מצב שאתה מביא מחו"ל? כי שם היא עולה רק 250 דולר...

ואם לא אז ב2400 אתה יכול לקנות מערכת יד שניה יחסית טובה.

פורסם

Yamaha TSS10 Dolby 5.1 Home Theater System

DD / DTS / Prologic II/ Remote control

נראת לא רעה בכלל והמחיר גם מצויין 1440 שקל אני חושב שלא שווה בארץ לקנות את הZ680 פשוט גנבה.

פורסם
  • מחבר

Yamaha TSS10 Dolby 5.1 Home Theater System

למערכת יש חיבור אופטי ? אני רוצה להיות מסוגל לחבר את המחשב וה-PS2 לרמקולים בו זמנית ...

פורסם

ה TSS10 מערכת מאוד מאוד נחמדה. יש לה שתי כניסות אופטיות +כניסה אנלוגית. יש לה גם מגבר קטן וחביב+שלט. לחדר קטן בהחלט מספיקה.

http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/pdfs/moreinfo/tss10.pdf

עריכה: שמתי אותה אצל בן 15 בחדר. הוא מאוד נהנה.

פורסם
  • מחבר

אז כרגע אני חושב או על ה- YAMAHA TSS10 ויש גם את האפשרות ללכת על ה-CREATIVE Inspire GD580 ...

מה אתם אומרים ? איזה מערכת מבין השתיים ? כרגע אין לי מישהו שיביא לי את ה-Z680 של לוג'יטק מחו"ל ואני לא מתכוון לקנות אותה במחיר מצחיק כזה בארץ.

**עריכה:**

דבר נוסף שמצאתי בשתי המערכות שציינתי בתגובה הנוכחית, של קריאטיב וימאהה. לשתי המערכות יציאה אופטית אחת בלבד, יציאה אחת שנקראת COAXIAL  ועוד שתי יציאות אנאלוגיות..

אני ארצה בסופו של דבר לחבר את המערכת שאני אקנה למחשב ול-PS2. ב-PS2 יש יציאה אופטית שאני מתכוון לחבר דרכה את הרמקולים. אני מתכוון לקנות מחשב חדש וכנראה שיהיה בו כרטיס קול איכותי AUDIGY 2. האם לכרטיס AUDIGY 2 יש כניסת COAXIAL ? האם מישהו יכול להרחיב של יציאת ה-COAXIAL ?

אני מבין שזו יציאה דיגיטלית לכן אני מניח שאם היא מחוברת היא מנצלת את כל הסראונד ולא רק סטריאו ?

תודה.

פורסם

אתה טועה. בימהה TSS 10 יש שתי (2, TWO, DEUX, ZWEI) כניסות אופטיות.

אתה מסתכל על ה TSS1 שאין לה שלט ויש לה קואקסיאלי.

ואני חושב שהדרך היחידה להחליט זה לשמוע את שתיהן.

פורסם
  • מחבר

תודה, עזרת לי מאוד. בנוסף אתה יכול לפרט על יציאת ה-COAXIAL ? היא תתחבר לי למחשב ?

פורסם

אין קואקסיאלי על ה TSS10.

אם אתה רוצה את ה TSS1 אז בד"כ כן. אבל תלוי בלוח שאתה קונה אם יש לו יציאה קואקסיאלית או לא. על איזה לוח אתה מדבר.

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת אינפורמציה על יציאת ה-COAXIAL ? היא דיגיטלית ? כמו היציאה האופטית ? אני כנראה אקנה כרטיס קול AUDIGY 2.

פורסם

היא אכן דיגיטלית, ובכרטיס שציינת היא נמצאת בצורת חיבור PL קטן, כך שתצטרך לרכוש מתאם בסכום העצום של 9 שקלים לזוג. ;D

פורסם
  • מחבר

היא אכן דיגיטלית, ובכרטיס שציינת היא נמצאת בצורת חיבור PL קטן, כך שתצטרך לרכוש מתאם בסכום העצום של 9 שקלים לזוג. ;D

עכשיו צצה הבעיה של המתאם ... גיוס כספי כזה יכול לקחת חצי שנה שנה :)

אז זהו עכשיו אני חייב לדעת:

YAMAHA TSS10 או CREATIVE Inspire GD580 ?!

המחירים כמעט אותם מחירים ... הספק וואט גם כמעט תואם. אז איזה מהמערכות הללו ?

פורסם

כמעט אותם מחירים? מה קרה בחור 400 שקל זה כבר לא כסף אתה כנראה עשיר קח את היאממה יותר זול ההבדל גם יהיה לא גדול ואני לא בטוח שהוא לטובת הקראייטיב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים