פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר ואם אני יכול להכניס עוד איזה 500-600 שקל מה להשקיע?אני לא רק מעוניין שהמחשב יהיה טוב למשחקים אלא גם לדברים שאני עובד בהםכי אני מתכנת ואני צריך שהמחשב יעבוד גם מהר כי כיום שאני משתמש ב.NETהמחשב שלי זז כמו עגלה ועד שהוא מדברג לי תוכנה פשוטה יוצאת הנשמה
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים דבר ראשון אני לא בטוח אבל אני חושב שגם לוחות של AMD תומכים בDUEL CHANNELאני חושב שכדי דווקא ללכת על זיכרון מרמה טובה ולהשקיע עוד איזה 400-500 שקל בשבילוהזיכרון של KINGSTON או של CONSAIR?לוחות 745 בינתיים לא תומכים ב-DUAL עד כמה שידוע לי.חשוב לך התזמונים הנמוכים, תשקיע את האקסטרה כסף.. אני ת'אמת אף פעם לא החזקתי מקינגסטון יותר מדי, אז אני אישית מעדיף את Corsair.סידרת ה-TwinX אם אני לא טועה מדובר בשני מודלים שמותאמים ל-Dual DDR.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר אני לא כזה בטוח בקשר לזה שTWINXמותאם לדיולאולי אתה צודק ואם אני רוצה זיכרון עם תיזמונים טובים איזה כדי לקנות בכל מקרה?ושיתאים ללוח שאני קונה שזה:MSI K8N NEO NFORCE 3 250G PL Verרק אני לא סגור על הקטע של הזיכרון השאר אני יודע מה לקנות כברבלי שום קשר למישהו יש מושג אם ?Thermaltake Xaser III VM-3000A midi? מגיע עם ספק כוח טוב??
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מארזי Thermaltake מגיעים ללא ספק כח בכלל...אם אתה רוצה תזמונים טובים זיכרון עם CL2.. קורסאיר או אחרים..
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר תודה אבל אם אני שם זיכרון כמו TWINX או CMXעל הלוח שלי הוא יעבוד רק שהוא לא יוכל לנצל את העניין של הDUEL CHANNEL לא?לCONSAIR יש CMX וגם TWINXמה אתה יותר ממליץ לי לקחת?זה השאלה האחרונה שלי ומחר אני קונה אותו ;D
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים http://www.corsairmicro.com/corsair/products/specs/twinx512-3200c2.pdfכמו שאמרתי Twin-X זה סידרה במיוחד בשביל Dual-Channel (זה דיי ברור - Twin, מה עוד זה כבר יהיה), מה שאומר שנבחרו שני סטיקים במיוחד בשביל לעבוד בזוגות.. אם אתה מעוניין ב-KSP שים לב ש-Twin-X 512mb אומר בעצם שני סטיקים של 256mb, צריך לבדוק אם אכן יש להם Twin-X 1024.בכל מקרה ה-A64 לא צריך תמיכה ב-Dual DDR, הבקר זכרונות יושב על המעבד עצמו והוא מהיר מספיק.זכרונות עם תזמונים נמוכים יעשו את העבודה. לדעתי לך על ה-XMS C2 הרגילים ותחסוך כסף על תאימות DC שאתה לא צריך:http://www.corsairmicro.com/corsair/products/specs/cmx512-3200c2.pdf
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר סבבה אני אקנה רגילובקשר לספק כוח אני ממש לא מבין בזה כלום אבל אני יודע שצריך להיות מן התאמה בין הכרטיס מסךולמאבד וכל זהאז איזה לקחת?כי אני קונה כנראה את המארז הנ"ל ואין לי מושג איזה ספק כוח יעבוד בסט הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.