עבור לתוכן

המלצות לשידרוג המחשב..

Featured Replies

פורסם

שלום,

שלשום קניתי מחשב חדש(יש זמן לשנות) והייתי רוצה לשמוע אם יש מקום לשיפורים(אולי עם תוספת של כמה מאות שקלים) במפרט.המחשב נועד       

בעיקר לסימולטורים ומשחקים בכלל.

מעבד intel prescott 2.8GHz

לוח אם asus p4s800+sata fsb800

זיכרון micron ddr 512*2(1g) 400MHz pc3200

כרטיס מסך GIGABYTE/sapphire ATI RADEON 9600 XT

מארז magnetic midi atx 500w-usb(8668-4ja

דיסק קשיח wd 80gb 7200rpm 8mb sata

הבנתי מקריאה באתר שרצוי מאוד להמנע מהפרסקוט וחשבתי להחליף אותו בפנטיום 4 3.0c . חוץ מזה הייתי רוצה לשמוע המלצות לגבי הזכרונות

ולוח האם שקניתי לפי המלצת המוכר(שכנראה אי אפשר לסמוך עליו).

בקשר לכרטיס מסך הבנתי שהוא טוב וכדאי להשאיר אותו.

חוצמזה צריך לציין שמדובר באתר מצויין שעל פניו נראה מקצועי מאוד,חבל שלא גיליתי אותו לפני הקנייה אבל אני מקווה שלא איחרתי את המועד.

פורסם

מפרט AMD יהיה עדיף למשחקים , כאשר אפשר להחליף את המעבד באיזה 2500-2600 ולקחת 9800PRO ולא 9600XT , שיש ביניהם הבדל של 40-50אחוז לטובת ה9800פרו...

בכל מקרה , הלוח שיש במפרט גרוע ביותר , תחליף אותו באיזה ABIT IS7-E או ASUS P4P800 , ובקשר לזיכרון , הייתי במקומך מחליף לחברה יותר נורמלית כמו A-DATA , Infineon , Samsung , GEIL וכדומה , מיקרון נחשבת לחברה טובה אבל בזמן האחרון הזיכרונות שלה לא יוצאים משהו... , ובמיוחד , אל תעז לקנות פרסקוט , אתה תאכל חרא*סליחה על הביטוי*.

פורסם

גיא על מה אתה מדבר, מיקרון היא אחת מהיצרניות העיקריות של הזכרונות בעולם.. של צ'יפים עצמם (בניגוד לרוב החברות האחרות שקונות את הצ'יפים ושמים על PCB משלהם).

וההפרש בין 9600XT ל-9800P מגיע ל-50%? אולי 30-40%..

באשר ללוח צודק, מדובר כאן על לוח מבוסס צ'יפסט של SiS שהם פחות מומלצים. הכי משתלם ואיכותי בימינו יהיה משהו מבוסס על 865PE.. כאמור Abit IS7-E, או Asus P4P800-SE או דגם פשוט אחר.

למרות שללכת על AMD אכן יאפשר לך ללכת על כרטיס מסך יותר איכותי, ואם משחקים הם עיקר הצורך שלך מהמחשב בהחלט משהו שיש לשקול אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים