פורסם 2004 ביולי 2421 שנים חיברתי אותו לפי אינטואיציה שכן החיבורים שיש לי במארז [החדש] שונים לגמרי ממה שכתוב בחוברת של הלו אם.[כתוב עליהם דרים שונים]עכשיו אני חיברתי יש אור בעכבר אבל הוא לא מגיבניתקתי וחיברתי מאחורה וזה פועל...מישהו אולי יכול לעזור לי כאן?asus p4p800אם זה משנה משהו.....
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אם מאחורה זה עובד אחי, אז זה חייב להיות שלא חיברת טוב מקדימהבדרך כלל זה הולך ככה:VOLT - 0 00 0 - (-)0 0 - (+)GND - 0 00כשאין הבדל בין שני הטוריםככה זה נראה בדרך כלל אז אל תתפוס אותי במילה
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים ניסיתי יש אור בעכבר והכל אבל הוא לא מסכים לזוזאני מחבר אותו שוב מאחורה ואז הוא פועל...זה מעצבן,יש סיכוי שאני צריך להגדיר משהו?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אם יש אור בעכבר אבל המחשב לא רואה שהוא מחובר זה כנראה אומר שחיברת את החוטים של החשמל אבל לא את החוטים של המידע, או שחיברת אותם הפוך.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים זה קרה לי גם פעם, לא בדיוק אבל משהו כזה. כשהייתי מדליק את המחשב האור היה נדלק, כשהווינדוס עלה הוא נכבה, וכשהכנסתי והוצאתי את העכבר זה עבד. מה שעשיתי היה לעדכן את הדרייברים של הUSB של יצרן הCHIPSET לעדכן את הדרייברים של העכבר ולהחליף כניסה מאחורה של USB בסופו של דבר זה עבד
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים אהה לא כבר הצלחתי לפני כמה ימיםבסך הכל הייתי צריך לחבר את זה בצורה כלש היא ואחרי זה להגיד לו בביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.