עבור לתוכן

I, Robot

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אתמול הייתי בקולנוע רב-חן לבל המפרץ להקרנה של הסרט ספיידי 2 (סרט נחמד+), אתם בטוח יודעים שלפני הסרט יש כמה פרומואים של סרטים שייצאו בעתיד הקרוב, אז אחד הפרומואים שהוקרנו (והכי מעניין מביניהם) היה הפרומו לסרט i,robot של Worner Bros. דבר מעניין, היא שהעלילה של הסרט מספרת על עתיד שבו יפותחו רובוטים בעלי AI, שימרדו בשלטון האדם ו"יחריבו" את העולם של בני האדם (וויל סמית' משחק בסרט) - נשמע דומה ל-Animatrix לא?! עוד דבר מעניין, ברקע של הפרומו התנגן השיר Navras שמוכר לכולנו מסצנת הקרב ב-Revolutions.....

אתם יודעים במקרה אם הסרט הזה קשור למטריס ומבויים ע"י האחים ווצ'אבסקי?

קישור לאתר על הסרט

קישור לסרטון

פורסם

לא כתוב באתר הבית של הסרט אם האחים אחראים גם לסרט הזה? אני אבדוק עכשיו בכולופן P:

הבמאי הוא Alex Proyas.

פורסם

כן זה אמור להיות סרט טוב...

בקרוב אני אראה אותו בהקרנה מיוחדת לאודי..

פורסם

זה כבר מוקרן בעולם,עד שזה יגיע לארץ זה מעצבן...בהחלט סרט טוב ויש בו הרבה הילוכים איטיים=פלוסים.

פורסם

ראיתי את הסרט אתמול. סרט טוב נחמד ביותר. נכון לפי התאיור שלך הסרט דומה לANIMATRIX אבל אם תראה את הסרט אז תראה שאין בכלל קשר ל ANIMATRIX זה סרט העוסק ברעיון אחר לגמרי. מומלץ ביותר.

פורסם

אודי?

בכל זאת זה רק אני או שכל הסרטים מתחילים לחזור על עצמם?!

אתמול הייתי בקולנוע רב-חן לבל המפרץ להקרנה של הסרט ספיידי 2 (סרט נחמד+),

בן אדם אתה לא שפוי זה הסרט הכי דפוק שראיתי בכל החיים שלי

כזה צפוי מראש

וגם אין בו שום דבר מיוחד

סתם עוד סרט

לאותו חבר ששכנע את כולם ללכת לסרט, שכנע גם אותי , הכל בגלל שהוא חזר שבת וויתרתי לו >:(

עזבו שאחרי זה ירדנו עליו :(

פורסם

[quote author=DarkMan link=topic=75988.msg652300#msg652300 date=1090670069

בן אדם אתה לא שפוי זה הסרט הכי דפוק שראיתי בכל החיים שלי

כזה צפוי מראש

וגם אין בו שום דבר מיוחד

סתם עוד סרט

לאותו חבר ששכנע את כולם ללכת לסרט, שכנע גם אותי , הכל בגלל שהוא חזר שבת וויתרתי לו  >:(

עזבו שאחרי זה ירדנו עליו  :(

למה אתה חייב להגיב כמו בהמה? אלוהים על טעם ועל ריח אין להתווכח.

פורסם

אתה מדבר על אנימטריקס כאילו זה הדבר הראשון שהתחיל את הרעיון של רובוטים המתנצחים עם יוצריהם...

מתחילת המהפכה התעשיתית התחילו סופרים ומחזאים ליצור יצירות בנושא. המטריקס וניספחיו הם רק גרסאות הוליוודיות מושקעות ומשווקות היטב.

יכולת לסכם את הפרומו של i, robot פשוט כלא מקורי.....

פורסם

בהחלט אחד מהסרטים שאני מחכה להם..... וויל סמית',רובוטים רשעים,בעתיד,אנימציה ממוחשבת+קטעי מטריקס= מה כבר יכול להיות רע בזה?

פורסם

אבל אנשים אתם לא מבינים

הסרטים מתחילים לחזור על אצמם

לא נראה לי שהסרט יהיה שווה כרטיס

פורסם

שיליחות קטלנית 1-2 היה טוב, 3 מעפן.

מטריקס 1 היה טוב

אנימטריקס מצוין.

יצאו עוד מלא סרטים כאלה שלכולם אותה העלילה אבל אלה הטובים באמת.

את I ROBOT עוד לא ראיתי אבל לא נראה לי שיהיה מדהים, לפחות לא מבחינת עלילה ועומק לסרט, בסך הכל סרט קיץ בידיוני עם וויל סמיט מה יכל להיות מיוחד ???

פורסם

ראיתי את i, robot אתמול...הסרט דיי איכזב אותי - אבל אני לא אספק לכם ספויילרים, זה סרט מומלץ בכל זאת.

ואין ממש קשר לאנימטריקס - זה רעיון אחר לגמרי, כל הסרט מבוסס על רעיון שלושת חוקי הרובוטים ולא ממש על רובוטים שרוצים לצאת לחופשי.

מי שמתעניין, יצאה עכשיו גרסה חדשה לספרו של אייזק אסימוב - אני,רובוט (כמו ששמתם לב - עליו מבוסס הסרט).

פורסם

כן רציתי לכתוב זאת אבל הוא אמר זאת לפני, זה מבוסס על ספר מצויין (מני הרבה ספרים מצויינים) של אייזיק אסימוב. אם מישהו זוכר את הסרט "איש מאתיים השנה" - הוא מבוסס על "האדם הפוזיטרוני" של אזימוב שקראתי והיה ספר נהדר.

האמת גם כשאני ראיתי את הפרומו חשבתי אנימטריקס.. :P

פורסם

גם אני ראיתי את הסרט אתמול...

אעיון נחמד אבל הסרט די מאכזב... ניראה לי קצר מידי ומלא פרטים חסרים!, הכל מירחש מהר מידי, ומוזר מידי!!

טוב לפחות נהנתי ליראות את האאודי החדשה... 2004 Audi RSQ Concept

אוטו מדהים! כחו קישור לכמה תמונות ופרטים!

http://www.supercars.net/cars/2004@$Audi@$RSQ%20Conceptg.html

פורסם
link=topic=75988.msg652427#msg652427 date=1090678999]

טוב לפחות נהנתי ליראות את האאודי החדשה... 2004 Audi RSQ Concept

אוטו מדהים! כחו קישור לכמה תמונות ופרטים!

אין מילים! אני מת על המכוניות שיש בסרטי מדע בדיוני...

כמו הלוטוס המדהימה ב-Minority Report.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים