פורסם 2004 ביולי 2321 שנים כשה-XP שלי עולה לי, ואני עושה פעולה פשוטה של הפעלת ההתקשרות ADSL והשורת משימות נתקעת 2 דקות!גם אם אני מפעיל את המחשב שלי או המסמכים שלי וכו' זה עושה אותו דבר.חשבתי שזה קרה בגלל שהתקנתי norton systemworks, אבל מחקתי וזה לא עוזר...והמחשב שלי בכלל לא עמוס.יש לי 512 זכרון....וה-CPU usage לא עובר את ה-13% בזמן הגלישה....למישהו יש רעיון?
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים זה בגלל שצריך להגדיר איפי קבועה לכרטיס רשתללא איפי קבועה זה לוקח בערך שתי דקות עד שמסתנכרן וזה גורם איטיות קצרה
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים start>>settings>>network connections לחץ לחיצה ימנית על local area connection ולחץ על properties לחץ פעמיים על internet protocol (TCP/IP) סמן use the following ip address תגדיר ככה: ip address : 192.168.0.1 subnet mask : 255.255.255.0 ולחץ OK אחרי שתפעיל מחדש תראה תהבדל
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים זה 100% יפתור תבעיה גם אצלי פעם נתקע לבערך שתי דקות עד שהגדרתי לכרטיס רשת איפי קבועהאם אתה לא מאמין אז תחפש בפורום רשתות ואינטרנט/תמיכה טכנית ,היו כמה דיונים על מקרים דומים
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים יש לך בכלל כרטיס רשת?? כי לקבוע IP סטטי על ההתקשרות לאינטרנט או משהו זה בכלל לא הפיתרון.
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים start>>settings>>network connections לחץ לחיצה ימנית על local area connection ולחץ על properties לחץ פעמיים על internet protocol (TCP/IP) סמן use the following ip address תגדיר ככה: ip address : 192.168.0.1 subnet mask : 255.255.255.0 ולחץ OK אחרי שתפעיל מחדש תראה תהבדל איך ידעת איזה IP לתת לו? הרי כל מודם משתמש באיי פיי שונה Alcatel ECI ....
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים די ידוע שלאנשים בעלי כרטיס רשת צריך להגדיר איי פיי קבועכדי להקל על ה Windows "לחפש" אחר IP(התהליך הזה לוקח לפחות כמה שניות יקרות)
פורסם 2004 ביולי 2421 שנים כרטיסי רשת נורמליים במחשבים חדשים ממשיכים לקבל חשמל גם כשהמחשב כבוי לכן הם שומרים על ה-IP שהם קיבלו משרת ה-DHCP לשבוע (אלה אם הוגדר אחרת)ככה שהאיטיות הזאת קורת רק פעם בשבוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.