עבור לתוכן

זה בן אדם מסכן תראו מה אישתו עשתה לו חחחחח

Featured Replies

פורסם

פעם שאבא שלי כעס הוא נהג להוציא את התקע של המחשב. זה קרה איזה 10-15 פעם. והמחשב שלי עדין בסדר (לצערי :-\). סלרון 500 , 64 מגה, 8 מגה כ.מסך  שאני מת שיתקלקל בשביל שייקנו לי חדש.

תחבל קצת ברכיבים, ותגיד להורים שך שאתה לא יודע למה הוא לא עובד :P

• תגובות 50
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל גם אותי מעניין איך היא הגיעה למצב הזה ואני יכול להבין אותה אפילו , כי אחרי הכל גם לי בא לפעמים לבעוט במחשב ולזרוק אותו מהחלון ואז לעלות עליו עם D9

אבל בסוף אני תמיד נרגע כשאני נזכר שאין לי כסף בשביל זה (תמיד רציתי לזרוק את הפלאפון שלי לתוך הקיר גם חחחח ;D ) מה שכן אבל זה שהמסך שלי חותף הרבה

אגרופים אבל עדיין אני מרחם עליו אז לא בשיא העוצמה שוב מאותה סיבה

אבל אם אתה חושבים שזה גרוע אז אתם טועים קראתי כבר על כמה מקרים בגרמניה (איך לא?) שהאישה חתכה לבעלה את הז** ! הקטע הוא שאחרי שאחת מהם לקחה את בעלה

לבית החולים הרופא שלך אותה ישר בחזרה לבית כדי שתביא את מה שהיא שחכה... כדי שיתפרו בחזרה

פורסם

ואייייייייי איזה אישה

לקח

שאתם מחפשים אישה תדאגו שהיא תואהב מחשבים אחרת זה התוצאות

פורסם

תחבל קצת ברכיבים, ותגיד להורים שך שאתה לא יודע למה הוא לא עובד :P

כן, אבל בטימיינג המתאים ;). הובטח לי כבר תקציב של 7,000 למחשב הבא ואני מחכה עכשיו שה-X800PRO\6800GT יירדו למחירים יותר הגיונים(800 שקל פחות) ואולי גם שייצא הדיסק הקשיח עם ה-15,000 סל"ד-16 באפר ו-SATA2 ושה-939 יירדו קצת במחיר. בקיצור, אוקטובר-נובמבר ככה :)

פורסם

לדעתי מצפה לך חיכיון הרבה יותר ארוך מזה

פורסם

"לא לנעול רוקפורד תיקרא!"

קראתי, מה הפאניקה...  ???

נעלת לי כבר דיון לא קשור חשבתי תגיד אותו דבר אל זה... חחח :)

פורסם

שגיא לא מודר..

פורסם

טוב, זה דיון כללי, של OFF-TOPIC. כמה שזה לא קשור זה יותר טוב ;)

פורסם
אם היית קצת יודע אז לחיות אין "עצבים"(במובן של להיות עצבני)

חיות פועלות לפי אינסטינקטים(לפעמים קצת שכל תלוי בחיה) ולא מגיבות על כל שטות אלא עושות מה שטוב להן

אם מישהו מכניס לאדם אגרוף הוא יחזיר

לעומת זאת אם תיתן לחיה אגרוף היא תברח כי לא שווה לה להילחם סתם

אז לשאלתך מה שהוא אמר זה מאד אנושי

OK אז אתה מוזמן לשהות עם האריות/נמרים בספארי (דואגים להם לאוכל אל תדאג). אני בטוח שהם לא יתנפלו עליך ואין לך מה לפחד, אחרי הכל, למה להם להלחם סתם?

אני דווקא חושב שאי יכולת לשלוט בדחפים זה דווקא לא הכי אנושי.

סעמק אמא שלי תמיד עושה לי את זה שהיא מתעצבנת עלי.... פאק פאק פאק חחחחח

אל פסק

פורסם

OK אז אתה מוזמן לשהות עם האריות/נמרים בספארי (דואגים להם לאוכל אל תדאג). אני בטוח שהם לא יתנפלו עליך ואין לך מה לפחד, אחרי הכל, למה להם להלחם סתם?

אני דווקא חושב שאי יכולת לשלוט בדחפים זה דווקא לא הכי אנושי.

זה רק כשהם רעבים!!!!

אם הם לא רעבים ואתה לא מאיים על הטריטוריה שלהם אז הם לא ייתקפו

לך תלמד קצת לפני שאתה מדבר שטויות

פורסם

כשתשלח לי תמונה שלך מלטף אותם נדבר

ואתה לעולם לא תוכל לדעת אם לחיות אין עצבים. זה שיש להם אינסטינקטים לא אומר שהם לא עושים דברים סתם כי בא להם - כמונו. הכלב שהתנפל על הילדה לא מזמן והרג אותה, מה עם המקרה הזה? היא לא ילדה חדשה בבית, הוא כבר הכיר אותה שבועיים. ולהגיד שאולי הוא קינא בא ולכן עשה את זה, זה גם לא תירוץ (כי זה לא אינסטינקט להרוג כשמקנאים במישהו).

פורסם

אותי מעניין איך לעזאזל הם הגיעו למצב כזה... בטוח איזה בעל חנון, חוזר מהעבודה והולך לCM שלו בקאונטר סטרייק במקום לפלוש לאשתו לנורמנדי.

פורסם

אותי מעניין איך לעזאזל הם הגיעו למצב כזה... בטוח איזה בעל חנון, חוזר מהעבודה והולך לCM שלו בקאונטר סטרייק במקום לפלוש לאשתו לנורמנדי.

LOL

קראתם את ההצעות שכתבו להם?

* לכו לייעוץ

* תעיף אותה מהבית

* תיזהר על האוטו

* תיזהר על האברים העדינים שלך

* תיקח את כל התכשיטים שלה, תמשכן אותם, וכשהיא תשאל אותך למה עשית את זה תחייך בגאווה ותגיד לה שזה בגלל שאיזה כלבה שברה לך את המחשב

* וכו'...

איזה אנשים יש בעולם...

פורסם

מעניין שאף אחד לא חושב מה גרם לה לכעוס כל כך שהיא תוציא את כל העצבים שלה על המחשב. אולי הבחור הזה פשוט שיחק יותר מדי עם המחשב וקצת הזניח אותה? היי, אם היה לי בעל גיק כזה, הייתי מצמידה לו מטען למחשב ודורשת גט. מצד שני, כשאני חושבת על זה, אמא שלי לפעמים נכנסת לקריזה ומאיימת לזרוק את שלי מהחלון (ואנחנו גרים בקומה רביעית).

זה לא משנה...שתדרוש גט

אבל להרוס רחוש שעולה דיי הרבה כסף?

שום דבר לא מצדיק את זה...-.-

פורסם

נכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים