עבור לתוכן

זה בן אדם מסכן תראו מה אישתו עשתה לו חחחחח

Featured Replies

פורסם

אולי הבחור עצמו סתם משועמם ומחפש תשומת לב בצורה די "ייחודית"...?

• תגובות 50
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי אני הייתי מלביש לאשתו קרור. איזה V12 עם היטסינק על הראש.

ואם הזניח את אשתו בגלל המחשב זה רק בגללה - שתעשה לעצמה מודינג (תחשבי, איך הגיע למצב שהוא מעדיף את המחשב על אשתו).

פורסם

ואם הזניח את אשתו בגלל המחשב זה רק בגללה - שתעשה לעצמה מודינג (תחשבי, איך הגיע למצב שהוא מעדיף את המחשב על אשתו).

חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! ;D :D:) !!!!!!!!!!!!1

איזה קרוע אתה אחי, יותר ממנה

פורסם

זה מזכיר לי את הסיפור שלי... עכשיו אני יכול לספר אותו ולצחוק קצת, אבל כשזה קרה זה ממש לא היה מצחיק...

אז ככה, אני ואח שלי רבנו על זה שאני לא מוצא זמן לתקן לו את המחשב ... התחלנו לריב בסוף מרוב עצבים הכנסתי לו אגרוף לתוך המצח ... קיצר אח שלי התעצבן לקח מחבט בייסבול שלו ואיים עליי... התנפלתי עליו שוב והביאתי לו את המכות של החיים שלו... אחרי זה מרוב עצבים יצאתי החוצה להשתחרר קצת, בזמן שהיתי בחוץ אבא שלי חזר מהעבודה, הוא איים על שנינו כבר הרבה זמן שאם אנחנו נריב בגלל המחשבים הוא יזרוק אותם... כנראה שהפעם ההיא היתה הגבול, אז אבא שלי בלי לחשוב פעמיים לקח את מחבט הבייסבול של אח שלי ופירק לשני המחשבים שלנו את האמא של הצורה, פשוט פירק את הכל... מזל שבאותו היום פירקתי את המחשב שלי ושמתי את הכרטיס מסך שלי ועוד כמה חלקים מחוץ למחשב ואבא שלי לא ראה אותם ;D . אחרי שהוא הרס את שתי המחשבים הוא זרק אותם לפח. כמובן כשחזרתי הביתה היתי בשוק ואבא שלי הסתכל עליי כאילו הוא הולך להחתיף לי עם המחבט הזה 8)... קיצר למחרת בבוקר היתי צריך לחכות לעובדי הזבל שהוציאו את הזבל ולנסות למצוא חלקים שלמים מהמחשב חחחח כפי שהתברר המארזים שלי ושל אח שלי היו חזקים וכל החומרה שרדה מלבד הכוננים האופטיים.

בסוף אבא שלי קנה לשנינו מחשבים חדשים עם ציוד טוב יותר . סוף טוב הכל טוב :).

פורסם

באג2000. עם אבא כזה הייתי הולך לגור במעון לנשים מוכות. תעשה למחשב שלך איזה מיגון כמו לגיפים של צה"ל. טוב שבא רק עם אלה ולא עם JIGSAW.

גם לו צריך לחבר איזה וולקנו.

פורסם

עצבים זה עצבים אין מה לעשות... כשזה מתפרץ אז חבל על הזמן...

מה גם שזה דיי עזר ואני ואח שלי מאז המקרה לא רבים יותר בכלל ...

פורסם

חחח.... נראה שאבא שלך יודע מה הוא עושה... ;)

פורסם
אני שונא בנות פסיכוטיות BAH !@ ראיתי כבר אחת או שתיים וזה הספיק לי ועכשיו זאת

אתה רומז שבנים פסיכוטים אתה לא שונא?

עצבים זה עצבים אין מה לעשות... כשזה מתפרץ אז חבל על הזמן...

מה בדיוק מבדיל בין האדם לחיה?

פורסם

אתה רומז שבנים פסיכוטים אתה לא שונא?

לא ניראה לי שזה מה שהוא רמז. האמת לא ניראה לי שהוא רמז לכלום

מה בדיוק מבדיל בין האדם לחיה?

אם היית קצת יודע אז לחיות אין "עצבים"(במובן של להיות עצבני)

חיות פועלות לפי אינסטינקטים(לפעמים קצת שכל תלוי בחיה) ולא מגיבות על כל שטות אלא עושות מה שטוב להן

אם מישהו מכניס לאדם אגרוף הוא יחזיר

לעומת זאת אם תיתן לחיה אגרוף היא תברח כי לא שווה לה להילחם סתם

אז לשאלתך מה שהוא אמר זה מאד אנושי

פורסם

יש פעמים שאני חושב שאמא שלי הולכת לעשות למחשב שלי אותו דבר חחחחח

פורסם

פעם שאבא שלי כעס הוא נהג להוציא את התקע של המחשב. זה קרה איזה 10-15 פעם. והמחשב שלי עדין בסדר (לצערי :-\). סלרון 500 , 64 מגה, 8 מגה כ.מסך שאני מת שיתקלקל בשביל שייקנו לי חדש.

פורסם

היי אני הייתי מלביש לאשתו קרור. איזה V12 עם היטסינק על הראש.

OMFG

ROPFL

ROFL$@#%!%!%!%!#%

פורסם

פעם שאבא שלי כעס הוא נהג להוציא את התקע של המחשב. זה קרה איזה 10-15 פעם. והמחשב שלי עדין בסדר (לצערי :-\). סלרון 500 , 64 מגה, 8 מגה כ.מסך  שאני מת שיתקלקל בשביל שייקנו לי חדש.

סעמק אמא שלי תמיד עושה לי את זה שהיא מתעצבנת עלי.... פאק פאק פאק חחחחח

פורסם

מעניין שאף אחד לא חושב מה גרם לה לכעוס כל כך שהיא תוציא את כל העצבים שלה על המחשב. אולי הבחור הזה פשוט שיחק יותר מדי עם המחשב וקצת הזניח אותה? היי, אם היה לי בעל גיק כזה, הייתי מצמידה לו מטען למחשב ודורשת גט. מצד שני, כשאני חושבת על זה, אמא שלי לפעמים נכנסת לקריזה ומאיימת לזרוק את שלי מהחלון (ואנחנו גרים בקומה רביעית).

הממ האמת חשבתי בדיוק על זה.. :P אף אחד לא התייחס ללמה היא הגיעה למצב הזה... בטח משחק כל היום ולא מתייחס אליה.. ::)

חחח ותקראו את הת'רד המקורי שם באנגלית.. :P

פורסם

עלי יודעים לאיים במשפחה שאני אקום בבוקר ואני אראה שהוא לא נדלק כי לקחו לי תכבלים

אמרתי להם שרק ינסו, ואני אדקור אישית את מי שינסה לגעת, אבל אם הם רוצים הם מוזמנים להשחית לי את הכרטיס מסך כמה שהם רק רוצים ;D אחרי זה לא יהיו תלונות ללמה אני רוצה להחליף ;D ;D ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים