עבור לתוכן

בעיה מרגיזה עם ה users ב win xp. לא ניתן למחוק את יוזר ה "Administrator" . . .

Featured Replies

פורסם

YO :x

טוב אז ככה

כשהתקנתי ת XP PRO ההתקנה יצרה לי משתמש ברירת מחדל ששמו Administrator

והוספתי עוד יוזר לאחותי.

בעבר, ניהלתי 2 יוזרים אך לא זכור לי שההתקנה יצרה משתמש בשם Administrator.

כעת, כשאני מפעיל את המשחב הוינדוז עולה ישר ליוזר Administrator - בעיה ראשונה

בעיה שניה היא שלא ניתן למחוק את היוזר הזה, גם כשאר אני מתחבר דרך היוזר השני (שיש לו הרשאת אדמין כמובן)

ניסיתי ליצור עוד משתמש עם הרשאת אדמין ולא ניתן למחוק את ה  Administrator.

עוד דבר, כאשר אני עושה log off, אני לא רואה יותר את ה  Administrator ב welcome screnn אלא רק את היוזר השני.

תמונה 1 - התנהגות חשבון ה Administrator ב accounts

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload8/users1.JPG

תמונה 2 - התנהגות החשבון השני בחשבונות

http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload8/users2.JPG

למישהו יש פתרון לסוגיה הזו?

פורסם

גם כשאתה מחובר ביוזר מור שני התפריטים שצילמת זהים למה שפרסמת?

פורסם

ברור שחלונות לא נותן לך למחוק את היוזר הזה!

ה- Administrator זה יוזר עם מקסימום שליטה במערכת ההפעלה שתמיד צריך להיות קיים ואסור למחוק אותו, תאר לך מה יכול לקרוא אם בטעות לא יהיו לך administrators ואז תמחק את היוזר הזה.. לא תוכל להתקין תוכנות במחשב!

קיצר, הכל בסדר, זה צריך להיות ככה. אתה לא אמור לראות את היוזר הזה ב- Welcome Screen, אבל תמיד כדאי שיהי יוזר נוסף שהוא גם administrator (יענו באותה רמת שליטה כמו ה- Admin) שאיתו אתה עובד יום יום.

פורסם

אכן, כמו ש-DXT אמר, Administrator זה יוזר שחובה שיהיה על המערכת לצרכי ניהול ואתה לא יכול לגעת בו / לשנות בו משהו / למחוק אותו בדרכים קונבנציונאליות, לא משנה איזה הרשאה יש לחשבון הרגיל שלך. בוא נגיד שההרשאות של Administrator תמיד גבוהות יותר גם מחשבון עם הרשאות Administrator.

בנוסף, זה מין יוזר חצי מוסתר, ולכן אתה לא יכול לראות אותו במסך ה-Welcome, וזאת כנראה גם הסיבה שבעבר לא ראית אותו. הוא היה שם, פשוט מוסתר בפניך.

אין לך מה לגעת בו או להיכנס אליו בעבודה רגילה בווינדוס. זה יוזר רק לצרכי ניהול במקרים של כשל ביוזרים אחרים. כמו שעשית, יש לפתוח יוזר חדש (לתת לו הרשאות אדמיניסטרייטור אם אתה רוצה), ולעבוד בו.

עכשיו, הבעייה היחידה שלך היא שכשהווינדוס עולה הוא נכנס ישירות ליוזר Administrator ולא ליוזר השני שפתחת. את זה ניתן לשנות.

Start >> Run >> control userpasswords2

שם אתה מגדיר את כל העסק. השאלה היא באיזה מצב היוזר/ים שלך במחשב.

אם יש לך יוזר אחד חוץ מה-Administrator והוא בלי סיסמא, פשוט סמן למעלה את ה-V של Users must enter a username and password...

אם יש לך יוזר אחד עם סיסמא או יותר מיוזר אחד (חוץ מה-Administrator), אחרי שאתה עושה את זה, היכנס שוב לאותו חלון, תוריד את הסימון מאותו Checkbox, וכאשר תאשר, תתבקש להזין את היוזר שאתה רוצה שיעלה אוטומטית עם הווינדוס ואת הסיסמא שלו פעמיים. אז תקליד את היוזר שאתה רוצה שייכנס (אם אין סיסמא תשאיר ריק את שדות הסיסמא) וכך הווינדוס יעלה עם היוזר המבוקש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

יצרתי יוזר נוסף

ובעזרתו של איש הפורשה החביב, כשאני מפעיל מחדש את המחשב אני כן רואה את ה welcome screen, כמו שרציתי

כעת אני מנהל 2 יוזרים עם גישת אדמין בנוסף לאדמניסטרטור הנחבא.

תודה שוב, GJ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים