עבור לתוכן

כרטיס אשראי

Featured Replies

פורסם

שנים שאני קונה מהאינטרנט בכרטיס האשראי והכל היה בסדר אבל החודש מישהו השתמש בכרטיס האשראי שלי ובזבז יותר מ1000 דולר!

פורסם

ו..........מה אתה בעצם מנסה להגיד?

פורסם

נראה לי שהוא מיעץ לך לא להשתמש בכרטיסי אשראי דרך האינטרנט.

(צודק בהחלט). זה ממש מבאס מה שקרה לך.. הבנק לא מבטל את זה או משהו?

פורסם

ואני מייעץ לו להפסיק להשתמש באינטרנט אקספלורר...

פורסם

הוא יקבל את הכסף בחזרה...

וואי ואני כבר לא יודע מה לעשות אני לא יכול עם דפדפן אחר חוץ מהאקספלורר

פורסם

1000 דולר? תגיד תודה.

היו בקלות יכולים להזמין טלווזית פלזמה או איזה מחשב מאיילאן אוור.

פורסם

יווווווווו אחי איזה באסה! מסכן!

אני יגיד לך מה אבא שלי עושה הוא מחזיק כרטיס מיוחד לקניות באינטרנט (אני לא זוכר איזה חברה) וכול פעם שהוא קונה משו באינטרנט (פעם אפילו בשבת בצהריים) הם מתקשרים לבקש את האישור שלו לביצוע העיסקה ואם אף אחד מהחברה של האשראי לא מתקשר ומקבל אישור ישיר שלו הם לא מאשרים את העיסקה

אם אתה ממש רוצה אני יבדוק איזה חברה.....

פורסם

תבדוק בבקשה אני (ועוד רבים אחרים אני חושב) נודה לך מאוד :-*

פורסם

1000 דולר? תגיד תודה.

היו בקלות יכולים להזמין טלווזית פלזמה או איזה מחשב מאיילאן אוור.

לא ניראה לי שיש לכרטיס שלו מספיק קרדיט בשביל פלזמה

זה לא כאילו יש לו פלטינום או משו(או שכן תקן אותי אם אני טועה)

פורסם

גם אם יש לו, על דברים כאלה משלמים בתשלומים, כשחברת אשראי רואה חיוב פתאומי של סכום גדול, (בדרך כלל מעל 5000 דולר) הם ישר מתקשרים לבעל הכרטיס ומדווחים (מניסיון)

פורסם

בגלל זה אני אומר שזה לא בדיוק מזל שלא חייבו אותו ביותר כי פשוט הפושע ידע שהוא לא יכול

פורסם

טוב אחים שלי אבא בחו"ל ואני מקווה שאני ידבר איתו היום בערב ואני מקווה לזכור מקסימום מי שממש רוצה ורואה שאני לא כותב את השם עד מחר שלחו לי הודעה בפרטי ואני יחזור אליכם

פורסם

אני חושב שאפשר לעשות את זה בכל חברת אשראי לא?

פורסם

כל פעם שחברה שלנו נוסעת לניו יורק מתקשרים אילה להגיד לה שהכרטיס אשראי שלה נגנב כי יותר מדי כסף בוזבז במאוד מעט זמן (מה שגנבים עושים. הם קונים וקונים עד שעולים על זה שהכרטיס גנוב ומנטרלים אותו אבל אז כבר הם הספיקו לקנות בכמה אלפיי $ טובים)

פורסם

גם אם יש לו, על דברים כאלה משלמים בתשלומים, כשחברת אשראי רואה חיוב פתאומי של סכום גדול, (בדרך כלל מעל 5000 דולר) הם ישר מתקשרים לבעל הכרטיס ומדווחים (מניסיון)

מניסיון של שימוש בכרטיס אשראי גנוב או קניה של 5001 $ :P

כחודשיים לאחר החיוב ניתן להוגיע לחברת האשראי שלא אתה ביצעת את העסקה, והם מטפלים בזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים