עבור לתוכן

הזמנתי את המפרט AMD הזה ב 4400 ש"ח היום, מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

תראה ה I הוא בדוק ומוכח. תודא רק שנותנים לך REV3.2 ולא איזה REVISION ישן מהמחסן. סאטא - שמטה, בולשיט. תקח ATA 133 אם אתה רוצה. מקסימום תקנה איזה כבל מעוגל במקום IDE רגיל.

ממה שאני קורא ה SILENT BOOST נותן באופן קבוע את מה שהוולקנו 12 נותן במינימום בסביבות ה 25 CFM. אני ב OC מתון 2500@3200  ואצלי הוולקנו לפחות באמצע. לדעתי ה SILENT BOOST לא ממש מתאים. היות ואין שם VOLCANO 12 הצעתי לך את ה SILENT TOWER. הוא גם מקרר טוב  וגם יותר שקט מהוולקנו. ההבדל בינו לבין הוולקנו במחיר זה בערך 10 שקל.

עריכה: מאוורר על ה NORTH BRIDGE, הציפ ליד המעבד. ב + יש מאוורר+היטסינק. ב I יש רק היטסינק. אתה יכול בקלות להלביש על ההיטסינק איזה מאוורר של כרטיס מסך, אבל אני ממש לא חושב שצריך. בטח אם אתה לא מתכוון לעשות OC חייתי.

תסתכל בתמונה ותראה את המאוורר ליד הסוקט של המעבד:

http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3%2B.htm

דרך אגב OOOSSS,

תשים לב שנותנים לך 3 שנות אחריות על הדיסק, המעבד ולפחות שנתיים על הלוח. ושמים את זה על ההזמנה בכתב.

בנוסף, היום שמעתי ממישהו שרצה להחזיר דיסק לא תקין אחרי שבוע ל KSP והם רצו ממנו 25 דולר. אני לא יודע אם זה נכון או לא, אני רק יודע שאם זה נכון, זה ממש לא תקין.

אני מציע שתבדוק איתם את נושא האחריות והאחריות על הדיסק בפרט. פשוט שלא תהיינה לך הפתעות. אני אשמח לדעת שזה לא נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים