עבור לתוכן

לוח אם חדש מ KSP

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, הזמנתי היום מחשב חדש מ-KSP,

AMD 2600

התכוונתי ללכת על הלוח אם של ABIT NF7-SL, אך כשהגעתי לשם הם אמרו לי שהם כבר לא מביאים אותו כי הוא ישן

במקום החלטתי ללכת על הNF7-S2G, למישהו יש נסיון איתו? הוא נראה לי סבבה, יש את אלמנט ה Theramal Guard, ועוד דבר שנראה טוב שנקרא FAN EQ ששומר על הקרירות. יש למישהו הסתייגויות? והאם יש לכם לוח אם אחר להמליץ לי מהמבחר המצומצם של KSP (מבוסס NFORCE)

תודה.

פורסם

תתחדש, אחלה לוח

פורסם

אם אני זוכר נכון, אין לו SS. כלומר הכרטיס קול שלו יותר פשוט משל הSL.

מה שכן, יש לו כרטיס רשת יותר מהיר, אם אתה צריך כזה (רוב הסיכויים שלא...)

פורסם
  • מחבר

מבחינת אופציות, די יש בו את מה שאני צריך. יש לי כרטיס קול חיצוני, המחשב ישמש למוסיקה

אני רק רוצה להיות רגוע שהוא איכותי, בפורום מיפרטים טענו שלכרטיסים החדשים של ABIT יש מלא באגים

פורסם

הוא איכותי ואמין תתחדש.

פורסם

גם אני קיבלתי אותו מKSP במקום הSL

עוד לא הרכבתי אותו כי אין לי מארז אבל בצורתו החיצונים הוא נראה חמוד

אהבתי שלכל הצ'אמפרים יש ידית שיהיה נוח להוציא אותם :)

פורסם

וואטוס אני זוכר אותך מתנגד ללוח הזה ואומר לקחת את הSL

KSP שילמו לך להמליץ על הS2? ;D ;D

פורסם

במצב של היום, שעדיין אין מספיק (אם בכלל) בנצ'ים ותוצאות של הלוח, אני ממליץ ללכת על ה NF7SL שהוכח בתור לוח אמין ואיכותי

כשאין ברירה (נכון להיום KSP לא מוכרים את הלוח ואני בספק את הם יזמינו מלאי מחודש שלו) אז עדיף ללכת על הסידרה החדשה מאשר כלום (לוח אפוקס\גיגהבייט או וואטאבר) אני רק אומר שהוא בנוי דיי דומה ל NF7SL אז שיקח אותו ויתחדש....

אם יש לך בעיה או טענה אתה מוזמן להמשיך לשלוח הודעות משעשעות כאלו ואחרות אלי למסרים, אני לא חושב שזה צריך להופיע בפומבי זה לא מעניין אף אחד ולא קשור לתארד אם KSP שיחדו אותי או לא..

פורסם

ooosss

אני ממש לא מבין למה צריך לפתוח ת'רד נוסף באותו נושא.

כפי שאתה רואה קיבלת פה את אותם תשובות כמו ב-"מפרטים" ולגבי הבחור שאמר שם שהוא לא ממליץ ...ראיתי שהוא לא יכל לבסס את דבריו אז למה אתה מקשיב לו?

פורסם

בהרבה פורומים בעולם שמעתי שהלוחות החדשים ממש גרועים ויש להם הרבה מאוד באגים , לא הייתי מתקרב אליהם בכלל... , הוואטוס? למה אתה קורא לאיפוקס "כלום"? , אני במקומו הייתי הולך על האיפוקס , האיפוקס הינו האופציה הטובה ביותר ללוח כרגע בKSP...

פורסם

כי הגירסאות שאתם מציעים לו בעיניי זה כלום

אם כבר הולכים על לוח אז הולכים על דגם שנחשב, כמו ה 8rda3+ ולא איזה דגמים תקציביים בשקל שישים

שוב, אתה בתור בן אדם וותיק ואמין בפורום משפיע הרבה ואנשים לוקחים אותך ברצינות (כולל אני) אתה לא יכול לשפוך לאוויר משפט כמו "הדגמים החדשים מלאי באגים ובעיות" בלי הוכחה חד משמעית.... זה ששמעת באיזה פורום בחול... זה עדיין לא מקור אמין במיוחד

פורסם
  • מחבר

קשה לי איתכם חברים, במקום לנסות לעזור נראה כאילו את יותר מידי עסוקים בפוליטיקות פנימיות, וזה לא שאני לא מעריך את עזרתכם.

אני עדיין מתקשה להגיע להחלטה סופית

לגבי שאלתך רויאל, בפורום מיפרטים כיוונתי לכל המחשב... וזה לאט לאט התמקד בלוח אם.

פורסם

זה לא מקור אמין אתה צודק , אבל הלוחות האלו גם לא משתלמים והם גם לא אטרקציה , הרי רוב האנשים קונים את הNF7-S בגלל הכרטיס קול , ובלוחות החדשים אין כרטיס קול טוב , באיפוקס יש כרטיס קול סביר+...

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך בכרטיס קול. יש לי חיצוני, חשוב לי ימיבות ויכולת קירור טובה

פורסם

אני לא רוצה לפתוח ת'רד חדש כי זה על אותו נושא

אז אני ישאל את זה כאן.

יש לי את אותו לוח שהוא קיבל את הNF7-S2

ועל הלוח יש מדבקה של הNF7-S2 אבל מתחת למדבקה רשום NF7-S2G

אז מה הלוח הזה? S2 או S2G? מה ההבדל בין השניים חוץ מגיגהביט אתרנט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים