עבור לתוכן

מפרט למשחקים כולל ציוד היקפי, ללא כ.מסך באזור ה 7500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

העונה החמה של המשחקים מתקרבת מה שאומר שצריך להצטייד :)

בכל מקרה, רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט שיש לי עד עכשיו, מה מיותר? מה חסר?

שימו לב : אין צורך בכרטיס מסך!!, אני אמור לקבל Geforce 6800 GT בשבוע הבא 

בנוסף, אין לי צורך בצורב, יש לי כבר אחד וגם צורב DVD לא נראה לי ממש הכרחי

המחשב עשוי לעבור OC בעתיד אבל אין עדיין צורך בשום קירור מיוחד משום שהוא יקנה בעת ובזמן שבו אני אחליט להוציא את תוכניות ה OC לפועל.

להלן מפרט מהדובים, כל שינוי/הוזלה שלא פוגעים באיכות הכוללת או במסגרת התקציב יתקבלו בברכה

כמות.   מוצרים   סה"כ 

1  AMD ATHLON 64 3000+ BOX      1,470 ש"ח   

1  EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin      655 ש"ח   

2  OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Platinum Edition      1,610 ש"ח   

1  Samsung 120GB 7200 RPM SATA 150      645 ש"ח   

1  Mitsumi floppy 1.44      51 ש"ח   

1  LG CDROM X 52 Bulk      97 ש"ח   

1  ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server      947 ש"ח   

1  LG 19 F900P NEW Flatron      1,830 ש"ח   

1  Altec lansing ATP 3 2.1      395 ש"ח   

סה"כ      7,701 ש"ח   

המקום היחיד שאני חושב שניתן לחתוך בו הוא הזכרון (לעבור ל A-DATA ??) אבל אני לא בטוח שכדאי, כי כמו שאמרתי ייתכן OC בעתיד

*עריכה* : יש לי בנוסף גם כרטיס קול SBLive , השאלה אם הוא מספיק, אולי עדיף הכרטיס שעל הלוח או שבכלל כדאי לקנות איזה Audigy (אני ממש לא מתעסק סתם ככה עם סאונד ככה שלטעמי מיותר) ?

הרבה תודה לכולם ושבת שלום

רועי

פורסם

אחלה מפרט, בדיוק כמו שאני רוצה להזמין רק עם 6800U או X800Xא

אניעדין לא בטוח

כנראה אני פשוט יטיל מטבע..

הייתי מנסה לדחוס 3200+ אם אתה יכול.. אם לא חפיף

ושמתי לב שאין לך שם ספק - אתה חייב ספק גדול אם אתה רוצה מחשב כזה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה ,

המארז של Antec בא גם עם ספק שלהם TruePower 430W שנראה לי אמין ומתאים לצרכים

בנוגע לכ.מסך - התכוונתי גם לקחת אחד מהשניים שציינת אבל בגלל שהזמינות מדף שלהם אפסית (מביאים לי את הכרטיס מארה"ב ואחרי אינסוף בדיקות עוד לא נמצאה חנות שמחזיקה אחד מהם) ובגלל שה GT הוא אחלה אוברקלוקר (מגיע בקלות למהירויות של האולטרה) החלטתי ללכת עליו.

פורסם

1) לפי רון26, המאווררים של המארז שלקחת רועשים. כדאי שתבדוק את זה.

2) יהיה לך הרבה יותר קל לעשות OC מתון עם זכרונות במהירות 500+.

פורסם

למה להוציא כמעט 1,000 ש"ח על ספק+מארז ???

בזבוז כסף ענק גם אם יש כסף. ספק+מארז ב-600 ש"ח יהיו מעל ומעבר. גם בטווחי המחירים הללו ישנם מארזים יפים וקרירים.

CDROM תחליף לחברה אחרת. כונני LG אינם אמינים במיוחד.

בכסף הנחסך אתה יכול לקחת HD גדול יותר/מסך טוב יותר כגון ה-959NF של SAMSUNG/מערכת רמקולים 5.1.

פורסם

שוב פעם השטות על כונני LG, חחחחחחחחחחחח.............

;D

בטח אתם קונים יבוא פרללי סוג ב'.

פורסם

יש לך עוד כמה תגובות מזלזלות וחסרות בסיס?

קודם כל תברר עם ספקים ואז תדבר.

פורסם

אתם סתם אומרים דברים לא נכונים!! ???

הכוננים של LG מצויינים!!! אין בהם שום בעיה זה פשוט סטיגמה ששמו על הכוננים

יש לי צורב 52/32/52 של LG וזה צורב חייתי גם שקט וגם טוב שלא הרס לי עדיין דיסק אחד

ויש לי גם כונן דיסקים של LG שגם קורא כל דיסק ולא עושה בעיות

פורסם

2 מוצרים גורמים לך לחשוב שכל ליין המוצרים שלהם בסדר גמור?

אני מכיר מס' אנשים שעובדים עד היום עם HD DESKSTAR של IBM ללא בעיות, אז זה אומר שהסדרה הזו תקינה? כאשר יהיו לך מושגים בעשרות ובמאות פריטים תבצע את ההחלטה, לא כאשר יש בידיך 2 או אפילו 8 פריטים.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים עד עכשיו,

בנוגע ל CD משום שכולם כמעט באותו המחיר ממש לא קריטי מה בוחרים, שמעתי דברים טובים על LiteOn מישהו יכול לאשר/להפריך?

בנוגע לזכרונות אני בהתלבטות משום שזכרונות DDR 500 שאולי יתאימו יותר לאוברקלוק המתון שעשוי להתבצע "יענישו" אותי בתזמונים גבוהים כל עוד אני לא עושה OC, בגלל זה החלטתי לדבוק ב DDR 400 אבל לקחתי זכרונות של OCZ שמסוגלים להגיע די רחוק עם OC. אשמח לשמוע עוד דעות בנושא...

באשר למארז, אשמח לקבל עוד הצעות למארז + ספק (ספק איכותי וחזק) במסגרת המחיר של 950 ש"ח

Mentally - התקשתי למצוא שילובים מעניינים במסגרת המחיר של 600 ש"ח שהמארז שמגיע בהם מאוורר כהלכה והספק חזק ואמין (חשבתי על Chenbro + Antec 400W אבל המארז טיפה קטן, מגיע עם מאוורר בודד ונראה לי לא עמיד במיוחד) אשמח אם תוכל להציע לי  שילוב שכזה

פורסם

מבחינת זכרונות, אתה יכול להריץ זכרונות במהירות 500MHZ בתזמונים נמוכים כאשר הם רצים ב-400MHZ.

בנוגע למארזים, אלו ההצעות שלי:

Antec SLK3700-AMB Metallic 350W

Compucase super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue

Enermax ATX Mid Tower Case CS-EN5688 Blue 400Watt

כל הנ"ל עולים בין 470 ל-700 ש"ח כאשר כל הספקים הכלולים יחזיקו את המערכת שלך ללא בעיות. כל המארזים הנ"ל מאווררים היטב אך לחלקם מומלץ להוסיף מאווררים (ישנם מקומות מוכנים, פשוט החברה לא מספקת את המאווררים עצמם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים