פורסם 2004 ביולי 2321 שנים היי, MaSTeR NaRGiLa,סה"כ זמן במערכת: 6 ימים, 16 שעות ו-16 דקות.שטני משו...
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים ואללה הכל תלוי, יש ימים שאני בכלל לא על המחשב, אפילו כמה ימים...ויש ימים של משהו כמו 8 שעות...הכל תלוי בעבודה בחברה שלי ומה קורה באופן כללי בעולמי הקטן.הקיצור מאד מאד משתנה.אבל בואו נגיד שבממוצע יש לי 4 וחצי ימים במערכת, ככה אתם יכולים לקבל מושג.
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים הימים זה חיבור כל הזמנים שאני מחובר פה?זה לא משקף לגמרי את זמן ישיבת העכוז שלי על הכסא מול המסך 8) :-Xאז תוסיפו עוד איזה כמה ימים לזמן חיבור
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים מחבר הימים זה חיבור כל הזמנים שאני מחובר פה?זה לא משקף לגמרי את זמן ישיבת העכוז שלי על הכסא מול המסך 8) :-Xאז תוסיפו עוד איזה כמה ימים לזמן חיבוראמת.
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים 7-10 לפעמים יותר ,ככה זה שעובדים בחנות מחשבים ושחוזרים הבית מרכיבים את כל מה שלקחת איתך מהחנות ;D
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים אני לא מסוגל לשבת יותר מ5 שעות ביום על המחשב , יש לי בעיות קשב וריכוז , קשה לי לשבת במקום אחד הרבה זמן , גם שאני משחק במשחק , לוקח לי הרבה יותר זמן לגמור אותו כי אני פשוט לא יכול לשבת על הכיסא ולחרוש על משחק יותר משעה(וגם זה נדיר) , אלא אם זה משחק עם הרבה מאוד אקשן , אני ממש לא יכול לשבת על המחשב רצוף יותר משעה , ביום אני יושב בין ה2-5 שעות בממוצע , פעם לכאן ופעם לכאן(יכול להיות לפעמים יותר מ5 , אבל זה גם נדיר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.