פורסם 2004 ביולי 2321 שנים בואו נראה כמה זמן הנוער (או הזקנים שמבלים פה) מבלה במחשב....... האם זה בכלל לטובתנו כל כך הרבה זמן?
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים מחבר אני בין חמש לשבע כלומר שש שעות ככה.. אבל לא יוצא יותר מזה.......... שנה שעברה הייתי שמונה שעות בממוצע והיה ימים שאיזה עשר שעות
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים בממוצע 5-6 שעות...אבל גם הן מושקעות ללימודים על המחשב... אם אני עובד אז כמובן שפחות,כנ"ל בלימודים (סטודנט) בעיקרון אם אני בבית,אז 99 אחוז שאני על המחשב....
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים מי שיושב מעל 10 שעות ביום מול המחשב הוא בן אדם חולני כי אתה יושן כ 10 שעות ביוםנשאר לך 14 שעותואם אתה יודע מעל 10 שעות ביום פשוט לא נורמלי.תמצאו חיים
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים מחבר אני צימצמתי מאוד בשנה האחרונה הורדתי שעתיים שלוש נראה לי.......................ועכשיו גם הורדתי עוד אני איזה 3 שעות ביום...................................................................................................................הייתי קונה השנה מחשב חדש אבל זה סתם יביא אותי לעוד זמן במחשב שזה מה שאני לא רוצה אז אני ממליץ למי שלא רוצה להידבק יותר במחשב שימכור אותו ויתן לי את החלקים
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים אני בסביבות השעתיים.. לא יותר מזה, זה גם משעמם לרוב וגם מעצבן לשבת בלי זוז, הרבה יותר כיף לשחק במגרש או ללכת לבריכה עם החברה!
פורסם 2004 ביולי 2321 שנים 10 שעות ביום, לא אין לי חיים :'(משחק, גולש בפורמים למודינג, רואה סרטים.ד"א: כמעט נשארתי כיתה שלוש פעמים, כי לא השקעתי מהלימודים (הייתי מבריז כדי לשבת על המחשב). השנה אני עדיין צריך לעבור מבחן קיץ בערבית כדי לעלות כיתה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.