עבור לתוכן

שתי מערכות רמקולים על כרטיס קול אחד , אפשרי ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי כרטיס קול 4.1 של creative וחיברתי אליו את המערכת סטריאו דרך החיבור הרגיל (line out ) עכשיו רציתי לחבר בנוסף לרמקולים הקיימים (2)

עוד 3 רמקולים אחרים (2.1) וששתי הזוגות יפעלו ביחד (בסה"כ 4 רמקולים +סאב) האם זה אפשרי , ואיך ?

(יש בכרטיס קול עוד שתי יציאות שחשבתי שיתאימו : אחת שנקראת rear out ו- line in ניסיתי לחבר לשתיהם זוג אוזניות אבל לא שמעו כלום באוזניות ורק ברמקולים).

תודה בכל מקרה

פורסם

כן. חבר את מערכת ה-2.1 ליציאה האנאלוגית האחורית בכרטיס קול ותדאג להגדיר לכרטיס לעבוד איתה. לאחר מכן תריץ חומר (נגיד DVD עם פורמט סאונד DTS/AC3) ותשמע בסראונד.

פורסם
  • מחבר

המערכת סטריאו מחוברת ליציאה אנלוגית נדמה לי .

יציאה אנלוגית זה ה line out ?

פורסם

המערכת סטריאו אמורה להתחבר ללין אוט ובמערכת השניה להתחבר לrear out

ואתה תשמע את מה שמאחורה רק עם סרטים או משחקים שתומכים בזה (אחרי שתגדיר בדרייורים כמובן) ולא במוסיקה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי

תודה לכולם

אבל אי אפשר לעשות שפשוט ישמעו בכל רמקול את אותו דבר ?

פורסם

הבנתי

תודה לכולם

אבל אי אפשר לעשות שפשוט ישמעו בכל רמקול את אותו דבר ?

אפשר, וכעקרון זה תלוי בכרטיס. אבל זה מטופש לגמרי... מה הקטע לשמוע מוסיקה שתוכננה לשני ערוצים ב-4? אתה לא מקבל שום יתרון חוץ מ"עוצמה" ואני בכוונה שם את זה במרכאות. בנוסף, בסרטים אתה תרצה מאד שיהיה לך DTS/AC3 - זה כל אפקט הסראונד.

פורסם
  • מחבר

חלק מהרמולים אני אעביר לחדר אחר

בגלל זה אני רוצה שישמעו בכל רמקול אותו דבר

אז אני אני צריך פשוט לסדר משהו בדרייברים של הכרטיס וזה אמור לעבוד (לשמוע אותו דבר בכל רמקול) ???

פורסם

אם אתה כל כך רוצה שישמעו בכל הרמקולים אותו דבר קנה מפצל PL רגיל שיעלה לך 3-4 שקלים חבר אותו ליציאת LINE OUT וזהו תהנה

בכל מקרה

REAR LINE זה יציאה שדרכה תוכל לחבר מערכת רמקולים נוספים REAR זה אחוריים ולכן הרמקולים שתחבר לשם ישמשו לך כסראונד אגב אני מעריך שדרך רמקולים אלו תוכל לשמוע רק אם יש לך סרט\פסקול\טראק שמקודד כAC3\DTS

מקווה שעזרתי המשך יום נעים

אלון

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה

אני אקנה באמת מפצל וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים